Srbija će ući u EU godine:

• Začetnik teme Začetnik teme tokyo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Srbija će ući u EU godine:

• 2012. kao 29.članica, dakle, poslije Hrvatske

glasova: 16 25,4%
  • 2015 u paketu sa Makedonijom i Albanijom

glasova: 9 14,3%
  • 2018 kao 31. članica u paketu sa Crnom Gorom

glasova: 4 6,3%
  • 2020. kao 32. članica u paketu sa BiH i Moldavijom

glasova: 2 3,2%
  • poslije 2020 kao 34. članica u paketu sa Turskom

glasova: 2 3,2%
  • poslije 2030 kao posljednja 35. zemlja Evrope

glasova: 30 47,6%

• Ukupno glasova
    63
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
B.A.L.:
Pa ako cemo da uporedjujemo svaki resurs...BOGATIJI SMO I ZDRAVIJI
Problem je u tome sto je nafta mnogo vrednija od svih nasih resursa u kojima smo jaci od njih...Ja sam gore to napisao,a ti posto ne vidis... ma nema veze... :lol:
OK si ti lik, majke mi.
Uhvatiš se kiselosti zemljišta, sad u to ubaci buduću radikalsku vladu i pobio si mi svaki argument. :lol: :lol:
Napisao si ti i voda, a Norveška ima preko 40 000 ostrva i obalu koja je dužina cele naše granice, ali "kiselost je kiselost"
Pa ulove ribe u tonama koliko mi imamo žita, ali bez žita ništa.
KPJ je zakon :lol: :lol: :lol:

filatelista:
OK si ti lik, majke mi.
Uhvatiš se kiselosti zemljišta, sad u to ubaci buduću radikalsku vladu i pobio si mi svaki argument. :lol: :lol:
Napisao si ti i voda, a Norveška ima preko 40 000 ostrva i obalu koja je dužina cele naše granice, ali "kiselost je kiselost"
Alo, covece...

Sta raditi? Hajde da pocnemo od tog pitanja. Moze?

rdeki:
Aman covece, ja imam utisak da ti mrzis Srbiju i nas sto tvrdimo da Srbija ima neiskoriscene resurse. Ko ovde pominje kako mrzi Norvesku ili filateliste? O cemu ti pricas?
Ja mislim da smo mi zemlja siromasna sa resursima,neplodna i jako nerazvijena...tako da bi trebalo svi kolektivno da se poubijamo...ili ce mozda ovi Hrvati koji su se odvojili od nas,da nam olaksaju posao i zavrse zapoceti posao od '41 :cry: :cry: :cry:

rdeki:
Aman covece, ja imam utisak da ti mrzis Srbiju i nas sto tvrdimo da Srbija ima neiskoriscene resurse. Ko ovde pominje kako mrzi Norvesku ili filateliste? O cemu ti pricas?

Ovde ima više ludaka :D
Napiše čovek da Srbija ima VIŠE resursa od Norveške.
JA TO OSPORAVAM, NIJE ISTINA, LUPETANJE....
Imaju nafte, vode verovatno i šume i to pričam. Ko je opšte pričao o srpskim resursima. Ja se držim BAL-ove teorije da smo JAČI od Norveške. Čitaj malo postove, samo će ti se povezati.
I onda od jednom ispliva "plodno tlo"?
FRIKOVI :lol: :lol:

filatelista:
OK si ti lik, majke mi.
E o ovome ja pricam...TIPICAN KAPITALISTICKI NACIN RAZMISLJANJA-MALOPRE JE UPOREDJIVAO NAFTU SA ZITARICAMA,A SADA RIBU SA ZITARICAMA
Podsecas me na neku klinku koja svoj drugarici kaze:"Ja imam lepsu lutku jer ona ima roze suuuuuknjuuuu... atvoja ima pantalone njaaaaa,njaaaaa,njaaaa,njaaaa... :lol:
Ne gledas globalno bogatstvo zemlje...najbolje da sa udjes u EU sa ovim Hrvatom i da se drzite za ruke. :wink:

filatelista:
Ovo je neka igra. :confused:
Neko nešto lupi i onda brže bolje pređemo na stoti deo te teme i sad ili prihvati ili idi na neki drugi forum. :lol: :lol:
Ja ne sporim da imamo resurse.
A koja je tema što vas 2 diskutujete? :lol:
Nije stoti deo teme, nego ti ne citas sve, vec samo ono sto zelis da vidis.

Tvrdnja je da Srbija ima neiskoriscenih resursa koje treba radom iskoristiti i kako cemo samo tim radom moci da se pojavimo u redu za EU.

Ti se ne slazes, pa te sasvim logicno pitam sta bi ti uradio, tj. kako mislis da ce Srbija dospeti u EU?
I kakve veze imaju tu i radikali i komunisti i ne znam ti ja ko?

filatelista:
Ovde ima više ludaka :D
Napiše čovek da Srbija ima VIŠE resursa od Norveške.
JA TO OSPORAVAM, NIJE ISTINA, LUPETANJE....
Imaju nafte, vode verovatno i šume i to pričam. Ko je opšte pričao o srpskim resursima. Ja se držim BAL-ove teorije da smo JAČI od Norveške. Čitaj malo postove, samo će ti se povezati.
I onda od jednom ispliva "plodno tlo"?
FRIKOVI :lol: :lol:
Napise covek da Srbija ima vise resursa od Norveske, a ti ga onda zbog toga optuzis da mrzi Norvesku???
I ko je onda ovde lud?

B.A.L.:
Ja mislim da je Srbija bogatija sa resursima od Norveske i Svajcarske...samo sto je problem u Srba sto su jako lenji i to je tako vekovima.
Dok stranci u kafanama cekaju kusur i ne ostavljaju baksis,Srbin se razmece kao da je milioner ili milijunas kako bi vi rekli... :wink:
Tako da sve to dolazi iz nasih glava, a kad to promenimo nece niko trebati da nam soli pamet.

Za rdeki

Ja sam komentarisao ovaj post, da li ti možeš to razumeti? I nisam ni pričao o srpskim resursima i kako ući u EU i nemoj mi te floskule da mrzim Srbiju, malu decu i da sam narkoman :roll:

rdeki:
Nije stoti deo teme, nego ti ne citas sve, vec samo ono sto zelis da vidis.

Tvrdnja je da Srbija ima neiskoriscenih resursa koje treba radom iskoristiti i kako cemo samo tim radom moci da se pojavimo u redu za EU.

Ti se ne slazes, pa te sasvim logicno pitam sta bi ti uradio, tj. kako mislis da ce Srbija dospeti u EU?
I kakve veze imaju tu i radikali i komunisti i ne znam ti ja ko?
U ovome se slazem sa tobom...samo se ne slazem da treba da konkurisemo za EU...
A da li si radikal komunista ili nesto trece ne zanima me...jer racionalno razmisljas :wink:

B.A.L.:
Ja mislim da smo mi zemlja siromasna sa resursima,neplodna i jako nerazvijena...tako da bi trebalo svi kolektivno da se poubijamo...ili ce mozda ovi Hrvati koji su se odvojili od nas,da nam olaksaju posao i zavrse zapoceti posao od '41 :cry: :cry: :cry:

Hrvati su zadovoljni sa svojom državom i ne treba nam siromašnija i slaba geopolitička Srbija bez izlaza na more, jer imamo sve što nam treba
e sad da nam isplatite ratno štetu dobro bi nam došla da pokrijemo vanjski dug
a to će se ionako desiti kad tad
a u ostalim smo ekonomskim pokazateljima daleko ispred vas tako da nam apsolutno ništa netreba
turista imamo dovoljno i bez Srbije koji dođu kod nas sa daleko više para nego što bi vi ikad i imali
a opet sam negdje na stranom nekom sajtu pročitao da smo opet top destinacija Europe i da se uvelike spominje ovaj put i kontinentalna Hrvatska, sa mnogobrojnim termalnim izvorima i luksuznim toplicama i welness centrima, a i mnogi dvorci su osposobljeni za turiste
nadalje cestovna, željeznička i gasovodna infrastruktura je daleko bolja nego uvas pa je i to veliki plus
+ imamo more i pomorsku industriju, akvatorij stotine otoka, i mnogo prekrasnih nacionalnih parkova i parkova prirode,
više UNECSCOvih spomenika nego cijeli ostatak bivše Juge
prosto sve to gledajuć a na samo 4ipol milijuna stanovnika
i više nego dovoljno da se raazvijemo u još prosperitetniju državu

pozdrav

filatelista:
Za rdeki

Ja sam komentarisao ovaj post, da li ti možeš to razumeti? I nisam ni pričao o srpskim resursima i kako ući u EU i nemoj mi te floskule da mrzim Srbiju, malu decu i da sam narkoman :roll:
Izvini da li si ti glup ili se samo pravis...ajde citaj jos jednom ...NE BRE CITAJ JOS 10 PUTA
Srbija je bogatija u resursima od Norveske i Svajcerske!-i tacka.

a za naftu i gas me bas zabole...to im ne sporim :roll:

B.A.L.:
E o ovome ja pricam...TIPICAN KAPITALISTICKI NACIN RAZMISLJANJA-MALOPRE JE UPOREDJIVAO NAFTU SA ZITARICAMA,A SADA RIBU SA ZITARICAMA
Podsecas me na neku klinku koja svoj drugarici kaze:"Ja imam lepsu lutku jer ona ima roze suuuuuknjuuuu... atvoja ima pantalone njaaaaa,njaaaaa,njaaaa,njaaaa... :lol:
Ne gledas globalno bogatstvo zemlje...najbolje da sa udjes u EU sa ovim Hrvatom i da se drzite za ruke. :wink:
A koji ti način razmišljanja imaš?
"globalno bogatstvo zemlje"
Sad videh da si prava *********... :lol: Koja je to glupa floskula.
I naravno da će se upoređivati nafta i žitarice. pa pre Hrista su se tako vršile razmene, ja treba da dam vagon žita za rezervoar nafte... Ti verovatno točiš u rezervoar pozitivnu energiju, socijalizam i vedro raspoloženje i ručno kosiš ječam :lol:

B.A.L.:

evo da i ja tebi povećam da bolje vidiš:

Hrvati su zadovoljni sa svojom državom i ne treba nam siromašnija i slaba geopolitička Srbija bez izlaza na more, jer imamo sve što nam treba
a u ostalim smo ekonomskim pokazateljima daleko ispred vas tako da nam apsolutno ništa netreba
turista imamo dovoljno i bez Srbije koji dođu kod nas sa daleko više para nego što bi vi ikad i imali
a opet sam negdje na stranom nekom sajtu pročitao da smo opet top destinacija Europe i da se uvelike spominje ovaj put i kontinentalna Hrvatska, sa mnogobrojnim termalnim izvorima i luksuznim toplicama i welness centrima, a i mnogi dvorci su osposobljeni za turiste
nadalje cestovna, željeznička i gasovodna infrastruktura je daleko bolja nego uvas pa je i to veliki plus
+ imamo more i pomorsku industriju, akvatorij stotine otoka, i mnogo prekrasnih nacionalnih parkova i parkova prirode,

pozdrav

tokyo:

pozdrav
Ej ti "Ustaso"-namerno nisam napisao Hrvat zato sto ima dosta drugova Hrvata...Ako te drugi na ovom forumu nisu provalili ja jesam.Dosao si ovde na forum da se hvalis kako ste bogatiji od nas kako cete u EU kako vam je super...A MENI I MNOGIMA JE I BEZ "EU" SUPER...tako da mani se corava posla i idi na Hrvatski forum da provociras...A ako ste zadovoljni svojim zivotima ne znam sta znaci tvoje prisustvo na ovom forumu...da nam nabijas komplekse...

PONOSAN SAM STO NIKADA NECEMO UCI U EU! :-D :-D :-D

B.A.L.:
@TOKYO

Na pocetku zapocete teme videla se tvoja licemernost...pozivao si nas u EU a sad kazes ne treba nam siromasna Srbija!:evil:
MARS TAMO BAGRO KAPITALISTICKA!

Bas bih voleo da cujem kako ces da mi odgovoris na ovo...

ti jako voliš izvrtati moje citate i rečenice i ne samo moje nego i tuđe
al naviko sam ja na vas komunisti (isto kao i radikali)
to vam je u duši da uvijek nešto izvrćete i tjerate vlastiti narod u propast

NISAM REKAO DA SRBIJA NE TREBA U EU,
VEĆ DA HRVATSKA NEMA POTREBE DA BUDE SRBIJA DIO NJE
NISMO KO VI KOJI SE ZALAŽETE ZA VELIKU SRBIJU

nama je dovoljno i ovo što imamo
makar ako bi išli po povjesti gledati
pripadala bi nam još zapadna Hercegovina i zapadni dio Vojvodine te Boka Kotorska
al netreba nam ni to

@tokyo

Ko izvrce reci,ljudi ce procitatati svaki tvoj i moj post.
I utuvi sebi u glavu da se ja ne zalazem za Veliku Srbiju,nego za Veliku Jugoslaviju

I zato nema nikakvog otcepljivanja Zemuna,Vojvodine ...jer nije to ni vase ni nase...secesioniste posebno ne podnosim.

A evo ti i ritual iz Pariza i spaljivanje zastave...toliko o Francuzima:wink:

antieuzz8.jpg

B.A.L.:
@tokyo

Ko izvrce reci,ljudi ce procitatati svaki tvoj i moj post.
I utuvi sebi u glavu da se ja ne zalazem za Veliku Srbiju,nego za Veliku Jugoslaviju

I zato nema nikakvog otcepljivanja Zemuna,Vojvodine ...jer nije to ni vase ni nase...secesioniste posebno ne podnosim.

A evo ti i ritual iz Pariza i spaljivanje zastave...toliko o Francuzima:wink:

antieuzz8.jpg

dečko izvadi prst iz gu_ice i probudi se!
kakva te velika jugoslavija spopala!?? :shock:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back