Šta ako bi sutra Srbija postala EU članica?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
srbija u eu ?
...
1765342704978.png

Na mene bi pozitivno uticalo u smislu , da bi se ukinuli granicni prelazi i visecasovno cekanje i gužve
Bila bi milina jedna ..možeš bez carina da skokneš do komšija ocas posla a i dalje

Švajcarska i Norveška nisu članice EU pa imaju brzi prelazak granice i nemaju gužve tako da ti je taj razlog čudan i ostvariv bez članstva ikakvog?

Ako ti je to jedini problem onda se on rešava zabranom plovidbe Dunavom za EU brodove dok oni nama ne omoguće brz prelazak granice autima i kamionima sa njima.

Inače Kosovo je Srbija i nikakvio članstvo u EU ne dolazi u obzir, samo članstvo u BRICS
61KcBVl3gVL.jpg 394279739_217785377986393_1589974204548649381_n.jpg 375650557_7369691726391292_5748167516221872256_n.jpg

Na mene bi pozitivno uticalo u smislu , da bi se ukinuli granicni prelazi i visecasovno cekanje i gužve
Bila bi milina jedna ..možeš bez carina da skokneš do komšija ocas posla a i dalje
kod nekih komsija redovno dobijamo batine, a ostavljamo im novac. Da nismo popustljivi prema imigrantima, do sada bi možda i legao neki sporazum sa mađarima. A popustljivi smo jer upravo to zahteva EU od nas. Vrzino kolo

Švajcarska i Norveška nisu članice EU pa imaju brzi prelazak granice i nemaju gužve tako da ti je taj razlog čudan i ostvariv bez članstva ikakvog?

Ako ti je to jedini problem onda se on rešava zabranom plovidbe Dunavom za EU brodove dok oni nama ne omoguće brz prelazak granice autima i kamionima sa njima.

Inače Kosovo je Srbija i nikakvio članstvo u EU ne dolazi u obzir, samo članstvo u BRICS
Pogledajte prilog 1830640 Pogledajte prilog 1830641 Pogledajte prilog 1830642
Još samo i da napokon i Švicarsku i Norvešku prime u BRICS..
Toliko se guraju a nitko ih neće :(

Уопште ме не занима ЕУ, али било би занимљиво гледати радикале и избеглице како се нервирају.

Pogledajte prilog 1830640 Pogledajte prilog 1830641 Pogledajte prilog 1830642
Jeдини проблем је што ми немамо народ који хоће да гласа за антиЕУ и антиНато партије, а такође народ нам је глуп ко ку%ац.
Народ је заиста против ЕУ и посебно против Натоа, када су у питању анкете, али када дође дан избора онда им то није приоритет и гласају за проЕУ и проНато партије.
Зашто је то тако ? Па ваљда зато што еу-нато-брикс питање им је последња рупа на свирали.
Мада реално и да питаш, већина не би знала ни шта је то. Не можеш нас мањину са форума да поредиш са народом.

Једно је бити против њих, а сасви друго је то показати на изборима.

И не кривим Вучића,Тадића и ДОСовце, већ кривим српски народ који је ужасно лицемеран. Је л постоји избор ? Постоји, као што постоји у целој Европи. Да ли је Путин инсталирао своје партије ? Јесте. Зашто српски народ неће да гласа за њих? Па рекао сам зато што је народ лицемеран и глуп ко ....

Zar je moguće da ovi i njihova deca opet glasaju za smradikale?!??

Pogledajte prilog 1831015
Београђани крајишког порекла су нормални људи, знам их доста. На послу имамо једног правог Крајишника из Книна, то је такво ђубре од човека, тешко го%но, нема везе што је ћаци, јер познајем и неке ћације који су одличне колеге, али ми када се нађемо насамо кажемо ''ако су сви Крајишници као он, онда Хрватима и није било лако са њима''.

Што је најгоре од свега, можеш бити хиљаду пута чист Србин, а ко си ***** које се довукло овде и мрзиш наше друштво, наш град, наш начин живота, онда је крајње време да схватиш да си ти производ средине одакле си дошао и да си много сличнији том народу против кога си ратовао, него са нама.

Да се не лажемо, не могу Крајишници да буду примитивци, а да Хрвати који су вековима живели са њима, да буду господа са бечког двора, јер то је иста багра.

Kako bi ta promena uticala na vas lično?
Nikada nećemo biti deo eU, to je jasno rečeno više puta.
Radi se samo o opravdanju za Veleizdajničke poteze DOS-a i Vučića, u stilu:"još samo da ovo poklonimo našim neprijateljima pa ćemo ući u eU, još samo ovo, još samo ovo,..."
A u to veruju samo botovi eUroatlantizma na Krstarici i njihove kolege u "prozapadnoj opoziciji".

ЕУ је скроз безвезе..превише ту неких Закона,превише Пореза,државни службеници се понашају стриктно према Закону(ИДИОТИ)
Није то за нас...
Ми смо људи навикли да муљамо(онако мало..јел те :)).и сад ако ти падне цела та бирократска Срања на главу са све неким потраживањима..плашим се да ми то нећемо преживимо.
Zavisi...
Ako si Usrula Vonder Fajzer - onda zakoni baš i ne moraju striktno da se poštuju.

Lično bih se jako radovao propasti uvozno-izvoznog lobija i napretku srpskog seljaka, koji bi konacno mogao direktno da plasira svoje proizvode na celo EU trziste, bez da ga SNS kartel ubija sa reketom.
Ne ubija ga vlast reketom, nego bescarinskom konkurencijom sa zapadnim farmerima koji dobijaju po 800 evra po hektaru i deset puta veće subvencije za stočarstvo kao i neograničenim uvozom djubreta od hrane, koji domaći preradjivači uvoze da zapada (poput onog mesa iz 1982. godine ili mleka u prahu), zbog čega uopšte ne otkupljuju domaće proizvode, ili ih zbog toga kupuju po mizernim cenama.
To će dobiti tj. već su dobili od eU.

Не знам никога у ЕУ ко је гори од Вучића, такође не знам никога у ЕУ ко је примитивнији од Вучићевића, такође не знам никога ко је већи мафијаш и ко више мрзи своју државу од ћацади.

Опет са друге стране, светан сам да смо ми једини народ у Европи који има нешто против ЕУ, дакле као онај лош ђак (ћак) који једини има нешто против наставника и кога сви као нешто мрзе.

Али мене не занима разум, економија, логика, него искључиво емоција и ја желим да реагујем емотивно.

Они су нас бомбардовали, отели КиМ и ја зато не желим да Србија уђе у ЕУ, чак и по цену да они најсиромашнији поцркају, а да они из средње класе гладују.
Такође ако треба боље и да останемо без институција, да најгори домаћи олош дође на власт, него да уђемо у ЕУ и да нам они нешто наређују.

Back