gost 227949
Veoma poznat
- Poruka
- 13.999
Svi smo mi na ovaj ili onaj način žrtve nekih savremenih Gebelsa ali se bojim da si ti jedna od retkih žrtva onog pravog, Jozefa. I to u XXI veku.
Već zločine od Nemaca nad Srbima u WW2 počinili su samo komunisti. To što se o tome ne govori javno može se zahvaliti unučadi egzekutora koja su danas na vlasti. Ponajviše njima danas ne odgovara da se ta pitanja otvaraju ali i ti vrlo dobro znaš kao i većina da je oslobođenje donelo smrt desetinama i stotinama ljudi po selima a po gradovima mnogo više. Samo podaci za beograd govore o desetinama hiljada.
Pomnoži to sa brojem gradova, sela, varoši i doćićeš do zaključka koje su razmere komunističkog zločina bile nakon 1944.
Sve ovo što se danas dešava Srbiji dobrim je delom posledica komunističke vladavine. Ne kažem da nije bilo časnih komunista, bilo je i mnogo onih koji su se naknadno opametili s obzirom da su u vreme kraja rata bili uglavnom krvoločni balavci ali veruj mi, Draža je za njih bio mala maca.
Gluposti i baljezganje o Gebelsu i slično, slobodno zadrži za sebe.
Šta god da su komunisti radili kad su došli na vlast, to nikako ne može oprati četnike.
Da su četnici dobili rat, ne verujem da bi bilo mnogo manje streljanja (ustvari klanja,
jer njihove žrtve nisu imale tu "sreću" da poginu od metka), samo što bi oni ubijali
neke druge ljude.
Što se tiče komunističkih zločina, nemoj biti tako skroman sa ciframa.
Nekoliko desetina hiljada samo u Beogradu? Možda nekoliko stotina hiljada? Ili
miliona?
Vidim da iz dana u dan povećavate cifre bez ikakvih validnih istraživanja.
Do juče su bili odmah iza Nemaca, danas su već ubili više ljudi od Nemaca.
Možda ćete sutra Banjicu i Sajmište proglasiti za komunističke logore, jer je ovde
sve moguće.
Da se razumemo, komunisti jesu streljali i nevine ljude, samo mislim da neočetnički
istoričari namerno preuveličavaju broj stradalih ljudi. Ali možda grešim...
Bilo kako bilo, sve to bi trebalo da istraži neko neutralan.
A što se tiče ovih komunjarskih unuka na vlasti, zanima me, kako to da su takve
komunjare rehabilitovale četnički pokret? Nešto tu ne štima.

bez spomenika i ništa mu ne fali.