Alekasandar3
Buduća legenda
- Poruka
- 35.716
Да. прецизније, било их је највише у Срему, областима под НДХ.
Interesantno je da u Sremu postoji jedno selo koje je oslobodjeno 1942 i do kraja rata niakda nije više bilo okupirano.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да. прецизније, било их је највише у Срему, областима под НДХ.
Naseo si na medijsku jugoslovensko-hrvatsku propagandu stvorenu u glavi Veljka Bulajica,
po kome su cetnici dugokose bradonje neokupani i prljavi,
dok su se partizani lickali, kupali i brijali BIK brijacima celim tokom rata,
kao taj tvoj ********* na avataru.
eto ti ga sad, jos malo pa ce Draza da bude sa oreolom oko glave.Није било само у Србији, већ свуда, где је било већег отпора. У Пољској, деловима Русије, Чешкој, па чак и у Италији и Француској, у неким тренуцима рата.
Oces da kazes da Draza nije imao bradueto ti ga sad, jos malo pa ce Draza da bude sa oreolom oko glave.
Dajte ljudi cetnici su bili saradnici fasista i koljaci i njih je istorija odavno poslala na smetliste.

Iskreno? Ne bih verovao da nisam slušao priče o četničkom "antifašizmu"

Ja da sam studirao u Francuskoj, a da me pobede tamo neki kelneri; sam bi trazio da se posle moje smrti zaboravi na moj grob, toliko bi me bilo sramota.
Ne prosipaj se toliko.
Kelneri i kalfe su dopuzali na vlast kroz brazde gusenica ruskih tenkova tako da o njihovoj pobedi teško da može da se govori. Ni sami Rusi im ne priznaju iole značajniji doprinos u borbi protiv fašizma pa su batalili da ih zovu na Parade.
Pa jeste, to su bili za.jebani protivnici. Mada, zaista je cudno kako Cicini borci, koji su se proslavili u borbama protiv prasica i jagnjica nisu uspeli da ih savladaju; ma koliko ti Crveni bili jaki protivnici.
Vidiš to je ono što diskvalifikuje bradonje kao ozbiljnu oružanu silu.
Podbacili su protiv Crvene armije.
A toliko su bili jaki da su ih i savezni mnogo ranije odjebali pa cak i sam kralj.

I sta je njima trebalo da prave te odrede i to , da se zanose bezveze ?! Pukla je drzava i vojska i sve... Sta je kome trebalo da se cima po sumi, aj da su bar odrzavali neki izgled , a ne onako bradonje sa subarama kao blesavi...Sacuvaj Boze![]()
Hebem majku svakome ko stavlja onog majmuna Dražu rame uz rame sa pravim srpskim junacima Obilićem,Karadjordjem,Sindjelićem,vojvodom Mišićem...
Draža je najveća sramota srpskog naroda! Majmun koji nije metak opalio na okupatora svoje zemlje,i treba da mu se zatre svako seme!
Hebem majku svakome ko stavlja onog majmuna Dražu rame uz rame sa pravim srpskim junacima Obilićem,Karadjordjem,Sindjelićem,vojvodom Mišićem...
Draža je najveća sramota srpskog naroda! Majmun koji nije metak opalio na okupatora svoje zemlje,i treba da mu se zatre svako seme!
Divna retorika.