Споменик Дражи у Београду

ДА ЛИ НА МЕСТУ НА КОМЕ ЈЕ СТРЕЉАН ТРЕБА ПОДИЋИ СПОМЕНИК СРПСКОМ ЧИЧИ?

• Да

• Не

• Не знам

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Biće da si ti nešto pomešao...komunisti nisu bili zločinci, tačnije bili su osvedočeni antifašistički pokret, hvaljen i slavljen širom zapada.....četnici nisu bili hvaljeni i upravo zbog svoje saradnje sa fašistima nisu dobili pomoć zapada posle rata...sve si pomešao...

bezi bre komunjarski oloshu
komunisti i ustashe su imali pakt o rushenju drzave josh pre pochetka ww2
djenerala drazu je americki predsednik odlikovao za zasluge u ww2

y3-chetni.jpg

Biće da si ti nešto pomešao...komunisti nisu bili zločinci, tačnije bili su osvedočeni antifašistički pokret, hvaljen i slavljen širom zapada.....četnici nisu bili hvaljeni i upravo zbog svoje saradnje sa fašistima nisu dobili pomoć zapada posle rata...sve si pomešao...

U nasim vojnim arhivima ces naci da je Tito saradjivao s Nemcima - to je danas dokazana stvar:)
Tito je svoju prljavstinu pokusao da prebaci na cetnike, ali nije uspeo:)

Draza je nas jedini pravi junak.

Са свих страна стижу разне информација (осим из државних служби које и даље држе комунисти) где је убијен Дража, шта се десило итд, итд....

Изгледа да је само једна ствар јасна - зна се тачно место на Ади Циганлији на коме су га агенти озне стрељали.

И сада следи питање.
ДА ЛИ НА МЕСТУ НА КОМЕ ЈЕ СТРЕЉАН ТРЕБА ПОДИЋИ СПОМЕНИК СРПСКОМ ЧИЧИ?

ВАЉДА,ПРВО ОНИМА КОЈЕ СУ ЧЕТНИЦИ ЗАКЛАЛИ

A da li je Alojzije Stepinac bio zločinac?:think:

Није.

И то је оно што ме "коље". Кад кажем да Дража није био злочинац, испадам некакав четнички кољач и убица, а аплаудирају ми симпатизери четника, а кад кажем да Степинац није био злочинац, испадам усташки кољач и убица, а аплаудирају ми усташе.

Једино су комунисти доследни, и ту им скидам капу. А не као ово двоје, кад нам то одговара, прихватићемо комунистичке доказе и процесе и тврдити да је неко злочинац, а кад нам то не одговара, онда су то само "комунистичке лажи".

Дража је био ОК. А за овај споменик - стварно не знам. Рекох да сам "за"... али реално, имамо свакаквих будала на нашој страни који нашег чича-Дражу доживљавају преагресивно и спремни су у његово име да позивају у стварне покоље и прогоне... тако да стварно не знам шта је чинити.

Back