Alekasandar3
Buduća legenda
- Poruka
- 35.716
усташа који се потписује ћирилицом?????
Ово мора да је "оригинал"
Latinica, piše u potpisu "Dragojlov" pisanim slovima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Žao mi je ne odgovaram na članke iz novina- mogu samo na validna istorijska dokumenta![]()
Latinica, piše u potpisu "Dragojlov" pisanim slovima.
у праву си........а камо потпис другог потписника?
To je overeni prepis ugovora, nije bilo fotokopira u to vreme.
Katalog VII
а оригинал?
овакав докумет си могао и ти лично јутрос да направиш, зар не?
Ацо, и малом детету је јасно да је за време рата свако сарађивао са сваким и да руке никоме нису чисте...........признај.
Imaš original u Vojno istorijskom institutu.
Ca, k. 234, reg. br. 3/2
Žao mi je ali ako neko potpiše lojalnost ustaškim koljačima taj ne zaslužuje da umre metkom nego kundakom.
мислиш исто као пијаде будак такође уредно архивиран?
дај линк за тај оригинал.
а оригинал?
овакав докумет си могао и ти лично јутрос да направиш, зар не?
Ацо, и малом детету је јасно да је за време рата свако сарађивао са сваким и да руке никоме нису чисте...........признај.
Ne, ne postoji tako nešto- već sam ti rekao da se odmah po datumu vidi da je falsifikat. Prihvati neke stvari
![]()
Са свих страна стижу разне информација (осим из државних служби које и даље држе комунисти) где је убијен Дража, шта се десило итд, итд....
Изгледа да је само једна ствар јасна - зна се тачно место на Ади Циганлији на коме су га агенти озне стрељали.
И сада следи питање.
ДА ЛИ НА МЕСТУ НА КОМЕ ЈЕ СТРЕЉАН ТРЕБА ПОДИЋИ СПОМЕНИК СРПСКОМ ЧИЧИ?
E, izvinio se čovek, odmah na početku, sličnost izmedju latiničnih G i L sa ćiriličnim D i V
За споченик је важније место где је био суђен него где је убијен. Ово из разлога што се неће никада сазнати, и ако се сазна неће се веровати да је то гроб. А сви знају где му је суђено и на спомен обилежју треба тачно написати цео процес и актере директне и из власти. Тако једино може бити рехабилитован без ичијих комбинација и манипулација.
Dokle god ti mene budeš zvao "lesika", ja ću tebe zvati "GOVEDO". I nisam ja počeo
sa tim nego ti primitivče primitivni.![]()
Ajde mi kazi samo odakle tebi ovaj "istorijski" dokument? Ovo je cist falsifikat, ni rec ne verujem ovom "sporazumu".
Već smo rekli par strana unazad- falsifikat, tog datuma Budak je bio u Italiji a Pijade u sasvim drugom zatvoru...
Gde ti ovde vidiš ćirilicu govedo nepismeno?![]()