gost 227949
Veoma poznat
- Poruka
- 13.999
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А и ти Трибуне си досадан више са тим сликама, неке слике постављаш по пети пут. Да бар нађеш нешто ''ново'' па да те разумем .(а ''нешто ново'' постоји)
Јел ти мене зезаш?
Ја ти фино кажем, ко је на слици, а ти одједном окрећеш причу и тврдиш да је на слици Штрекеров пријатељ! Па чак и да јесте то ништа не мења, јер је и Штрекер и ''његов пријатељ'' са још 22 Немца био ЗАРОБЉЕНИК!
Ако сам и даље ''неозбиљан'' а веруј ми да се трудим да не одајем такав утисак, онда ево ти још један доказ.
http://books.google.ba/books?id=R8d2409V9tEC&pg=PA160&lpg=PA160&dq=major+Arthur+Strecker&source=bl&ots=O1eArZbxZR&sig=_nZZ-kOz1GGFbaHX4j81zX2C57o&hl=bs&ei=XDo4TbP0LsmWhQeFuOSxCg&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=3&ved=0CCUQ6AEwAg#v=onepage&q=major%20Arthur%20Strecker&f=false
Чак испада да су ''мартовски преговори'' вођени управо због Штрекера чији је отац, био добар пријатељ за Лером и Фон Хорстенауом-
А и ти Трибуне си досадан више са тим сликама, неке слике постављаш по пети пут. Да бар нађеш нешто ''ново'' па да те разумем.(а ''нешто ново'' постоји)
извини али грешиш...........упореди слике и мани се неозбиљних сајтова........
Ајде дај ти неки неозбиљан сајт.
Дај неки доказ, ма какав он био, барем нешто да докажеш да нисам у праву, барем нешто!
ја ти дајем две фотографије два различита човека.........довољно.
Ako je netko odgovoran za zlocin ..ne smije mu se postavljati spomenik ..barem ne iz nekog postovanja ili sjecanja na njegove grehe ..
ne sudim ja nikome ali koliko znam da mu je vec svetska povjest presudila ...ma sto god rekli oni koji su glasali za ...
i da se slicno pitanje postavi za Pavelica ...rekao bi NE ..makar vjerojatno ima i onih koji bi rekli da
.
samo se nadam da ne bi bio ovakav ..rezultat u glasanju kao na ovoj temi u korist Draze
ne uspoređujem jednog sa drugim no zajednicko im jke sto su pocinili zlocine ..to jest bili na celu onuih j koji su u njihovo ime i i ime nekakvog pokreta ...nakaradne ideje cinili ih.
da se ne zaboravi i jedna zrtva je zlocin a ovde se ne radi o jednoj vec o mnogo ili kod drugog od strasno mnogo .......
da se ideje i žrtve neponovile ...no gledajuci glasanje ..noisam, siguran bas sto posto na zalost
ја ти дајем две фотографије два различита човека.........довољно.
Koje su to nakaradne ideje vodile Dragoljuba Dražu Mihailovića ?
Ako je netko odgovoran za zlocin ..ne smije mu se postavljati spomenik ..barem ne iz nekog postovanja ili sjecanja na njegove grehe ..
ne sudim ja nikome ali koliko znam da mu je vec svetska povjest presudila ...ma sto god rekli oni koji su glasali za ...
i da se slicno pitanje postavi za Pavelica ...rekao bi NE ..makar vjerojatno ima i onih koji bi rekli da
.
samo se nadam da ne bi bio ovakav ..rezultat u glasanju kao na ovoj temi u korist Draze
ne uspoređujem jednog sa drugim no zajednicko im je sto su pocinili zlocine ..to jest bili na celu onuih j koji su u njihovo ime i i ime nekakvog pokreta ...nakaradne ideje cinili ih.
da se ne zaboravi i jedna zrtva je zlocin a ovde se ne radi o jednoj vec o mnogo ili kod drugog od strasno mnogo .......
da se ideje i žrtve neponovile ...no gledajuci glasanje ..nisam, siguran bas sto posto na zalost
Ja se baš pitao gde nam je Krkan, nešto te nije bilo.
Moraš da znaš da su i partizani činili zločine, čine ih gotovo sve vojske, neke manje, neke više.
Istorija ove zemlje svrstava Mihajlovića u istu grupu antifašista kao i one koji već imaju spomenike, tako da ne vidim zašto se ne bi napravio. Meni nešto ne treba, ali mnogima bi to značilo.
Kad već pominješ istoriju ove zemlje, treba reći da deca dan danas uče u školi kako
je Vuk Branković bio izdajnik (a on je poslednji velikaš koji se na Kosovu borio protiv
Turaka), dok o Marku Kraljeviću uče kako je bio neki veliki borac protiv Turaka (a
poginuo je kao turski vazal boreći se za sultana).
Toliko o tačnosti naše istorije.
Sledeći koga će "naša istorija" svrstati u grupu antifašista je Milan Nedić.
A posle, ko zna, možda je i sam firer bio antifašista.
Kad već pominješ istoriju ove zemlje, treba reći da deca dan danas uče u školi kako
je Vuk Branković bio izdajnik (a on je poslednji velikaš koji se na Kosovu borio protiv
Turaka), dok o Marku Kraljeviću uče kako je bio neki veliki borac protiv Turaka (a
poginuo je kao turski vazal boreći se za sultana).
Toliko o tačnosti naše istorije.
Sledeći koga će "naša istorija" svrstati u grupu antifašista je Milan Nedić.
A posle, ko zna, možda je i sam firer bio antifašista.
To nije istina. Vuk je izdajica. Borba posle borbe ga nije oslobodila izdajstva u borbi koju je izdao, pa da je sve Turke posle pobio. To isto ide i za komuniste, oni su izdali 1941, a borba posle je bila borba za vlast?
strasno,
![]()
To nije istina. Vuk je izdajica. Borba posle borbe ga nije oslobodila izdajstva u borbi koju je izdao, pa da je sve Turke posle pobio. To isto ide i za komuniste, oni su izdali 1941, a borba posle je bila borba za vlast?
Treba postaviti spomenik Drazi........i to na Kalemegdanu........