SumiTara
Ističe se
- Poruka
- 2.145
ili su sa autobusa!???vaseron:upravo tako..ja ne idem na teme koje me neinteresuju..a i ne pisem na istima...a ovde sve neki likovi skretnicari sa zeleznice...uspevaju da skrenu temu samo tako..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ili su sa autobusa!???vaseron:upravo tako..ja ne idem na teme koje me neinteresuju..a i ne pisem na istima...a ovde sve neki likovi skretnicari sa zeleznice...uspevaju da skrenu temu samo tako..
ja nekako mislim da je stvarno kombinacija tip+vise riba malo neprirodna. prirodnije mi je riba+vise tipova
zar ne?Ne privlači me ni jedno ni drugo, ali ako bih baš morala da biram, radije bih izabrala da budem sa jednim muškarcem i više žena nego sa više tipova.NovaIsta:episkope, bar si iskrenja nekako mislim da je stvarno kombinacija tip+vise riba malo neprirodna. prirodnije mi je riba+vise tipova
zar ne?

Uopšte me žene ne privlače, čak mislim da bih, kada bih se našla u takvoj nekoj situaciji, (a što je praktično nemoguće
) samo posmatrala i strpljivo čekala svoj red
.

nedostajao si nam...rastamann:Izvinjavam se pogodjenim korisnicama/ima zato shto ranije nisam reagovao. Nisam ni seo za rachunar danima...
sve u skladu sa temom