Spavati sa dve zene ... cudo od uzitka..!!!

Pazi, ja sam osoba koja uvek trazi bolji i savrsheniji nachin za svoj orgazam i probala sam mnogo shta, a gde necu kres u dupe. I naravno da znam shta volim, a shta ne, i mnogo toga isprobanog je otpalo, a mnogo je i ostalo u upotrebi. Pre pola godine sam, recimo, prvi put uradila neshto shto nikad nisam i zato i ne mogu da kazem da sve znam, vec naprotiv, uchimo dok smo zivi.

Vesela_zena_beogradska:
Pazi, ja sam osoba koja uvek trazi bolji i savrsheniji nachin za svoj orgazam i probala sam mnogo shta, a gde necu kres u dupe. I naravno da znam shta volim, a shta ne, i mnogo toga isprobanog je otpalo, a mnogo je i ostalo u upotrebi. Pre pola godine sam, recimo, prvi put uradila neshto shto nikad nisam i zato i ne mogu da kazem da sve znam, vec naprotiv, uchimo dok smo zivi.
jesi li probala fetis???

vaseron:
ma ne bre .. samo ne zelim da se raspravljam sa osobama koje ne poznajem..a ti si prva provocirala u smislu..sanjao sam da sam spavao sa dve zene...daj bre komplesas batali me...ili se ispravi...smesan si...
Nisam te provocirala već sam te zadirkivala.....Ti baš sve shvataš lično....i odmah se vređaš....Zar poenta foruma nije da se ljudi šale?! Ma, nema veze....Delovao si kao ok. lik koji kapira kad se neko zeza ali.... očigledno da sam pogrešila u proceni... Sorry, my mistake! It wont happen again!

ma stvarno!!!! sad sam ti kao OK lik..a pre samo dve nedelje poginuh smo od svade oko mog avatara i tako nekih jos stvari..seti se kako si me okarakterisala...a sad sam ti kao OK lik...prestavi se,,pa ces biti prihvacena ... i to kao happen again!!! pa idi na Hajdijev sajt..daj bre poistoveti se i osvesti se..prestavi se ko si sta si i ostalo..pa onda provociraj i napadaj..i sali se do mile volje...

vaseron:
ma stvarno!!!! sad sam ti kao OK lik..a pre samo dve nedelje poginuh smo od svade oko mog avatara i tako nekih jos stvari..seti se kako si me okarakterisala...a sad sam ti kao OK lik...prestavi se,,pa ces biti prihvacena ... i to kao happen again!!! pa idi na Hajdijev sajt..daj bre poistoveti se i osvesti se..prestavi se ko si sta si i ostalo..pa onda provociraj i napadaj..i sali se do mile volje...
Wou!!! Ne kapiram šta pričaš!!! Ti i ja se nismo svađali već razmenjivali mišljenja...koja su u tom trenutku bila opozitna (suprotna). "Poistoveti se i osvesti se"......"biću prihvaćena".... ma o čemu ti to?! Prihvaćena gde?!! Ovde se ne zna ko je lud a ko zbunjen..... Poruke su ti nerazumljive....

vaseron:
moze..i tek kako moze...malo kreativnosti..obdarenosti u raznim oblicima i uspeces i tri ako si u veni tog dana...a to kao jednu ***** druga mi pusi...pusti to...probaj dok si u jednoj da lizes drugoj ili ona tebi da lize jaja ili da ih mazi...a zatim kad kad ga izvadi ona sama i posisa sok sa njega koji je od njene prijateljice pa onda............jos mnogo toga...probaj te...sve se moze..

Pa za ovaj scenario trebalo bi ti jedno 4-5 riba..... ne bi se na kraju znalo ko sta kome lize

mnogo sam los u picu,,tako da i ne praktikujem bas nesto..imam drugih poroka...letenje..biciklizam..aikido..putovanja..i.t.d. nego ovo sa dve zene je cudo..ali verujte mi da i ja sam mislio kao vi dok nisam probao...zato bih vam preporucio..po mogucstvu..da bude jedna mlada lepa i manje iskusna,,a druga dobra koka,,kobila,,pa onda kao ova mala se femka i stidi a teta je ubacije u masinu..dok ti sve konce drzis u rukama..i jases i jases i bicujes i zatezes dizgine..pa onda ne da das tvoj sok maloj u usta,,ne,,ne,,nego matoroj,,a ova ce da odluci da li je zasluzila i da joj ga da ili ne....THIS IS FANTASTIC....

Gazdarica:
Imala sam nekih istrazivanja u tom pravcu, ali ne, nisam nikada isla do kraja...
Ono sto zelim da uradim jeste seks sa muskarcem i zenom, s tim da dotnicni muskarac mora da bude moj... Samo u takvoj konstelaciji odnosa privlaci me ideja o ffm...
Ja mislim da ima to vec i po BG-u..lokali takvog tipa..ovde ti je to sasvim normalno..udes i biras sta hoces i koju konbinaciju prihvatas.....ja ipak mislim da ako je prvi put,,najbolje je da probas sa dva muskarca i jednom zenom...

vaseron:
Ja mislim da ima to vec i po BG-u..lokali takvog tipa..ovde ti je to sasvim normalno..udes i biras sta hoces i koju konbinaciju prihvatas.....ja ipak mislim da ako je prvi put,,najbolje je da probas sa dva muskarca i jednom zenom...
Joj, vaserone necu ja ni u kakvoj kombinaciji da se drljam sa nepoznatim likovima koji obitavaju po kojekakvim kafanama... Poenta onoga sto zelim nije u tome da ucestvujem u viseclanom seksualnom odnosu, nego u tome da sa MOJIM muskarcem podijelim, dozivim i prozivim jedno takvo iskustvo...

Gazdarica:
Joj, vaserone necu ja ni u kakvoj kombinaciji da se drljam sa nepoznatim likovima koji obitavaju po kojekakvim kafanama... Poenta onoga sto zelim nije u tome da ucestvujem u viseclanom seksualnom odnosu, nego u tome da sa MOJIM muskarcem podijelim, dozivim i prozivim jedno takvo iskustvo...
Pa o tome ti ja i pricammsta si mislila da sad treba da ide sama da trazis parove....jao MUKO MOJA ...PROVINCIJO..ODO U PLANINE..

Back