Spavanje sa Shefom za 150 000 eura

Pa nedaj Boze da je neko moj bolestan, u tom slucaju i sa tasmanijskim djavolom ako ce to pomoci nekome koga volim...a radi love samo, mislim da ne bih, ustvari sigurna sam. Ali se nebi ni zarekla. Cudan je zivot svasta na nosi.
Šmiki, kunem ti se da ću ti dati 5000 evra, za jednu noć sa... Nije važno s kim.
Razmisli - 5 somića, samo raširiš nogice i tvoji su. :)

Cao,

Sta mislite da li bi ste prihvatili ponudu spavanja sa shefom ako vam 150 000 eura preko trebaju i trebaju vam radi bolesti nekog svog bliznjeg i obratitet se shefu na zajam od firme za 150 000 eura i on vam ponudi da ce dati novac ako budete spavali sa njim jednu noc.Sta mislite o tme i da li bi ste prihvatili ponudu?
Bez razmisljanja...znas li ti koliki je to novac,ej!

Cao,

Sta mislite da li bi ste prihvatili ponudu spavanja sa shefom ako vam 150 000 eura preko trebaju i trebaju vam radi bolesti nekog svog bliznjeg i obratitet se shefu na zajam od firme za 150 000 eura i on vam ponudi da ce dati novac ako budete spavali sa njim jednu noc.Sta mislite o tme i da li bi ste prihvatili ponudu?

Poshto nije precizirano kakaw shef je u pitanju, ako je ok - Da, pristala bih.. :manikir:

Back