Hedonista
Poznat
- Poruka
- 9.343
sva sreca pa sam sam sebi scheff...platicu sam sebi za samozadovoljavanje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šmiki, kunem ti se da ću ti dati 5000 evra, za jednu noć sa... Nije važno s kim.Pa nedaj Boze da je neko moj bolestan, u tom slucaju i sa tasmanijskim djavolom ako ce to pomoci nekome koga volim...a radi love samo, mislim da ne bih, ustvari sigurna sam. Ali se nebi ni zarekla. Cudan je zivot svasta na nosi.
Bez razmisljanja...znas li ti koliki je to novac,ej!Cao,
Sta mislite da li bi ste prihvatili ponudu spavanja sa shefom ako vam 150 000 eura preko trebaju i trebaju vam radi bolesti nekog svog bliznjeg i obratitet se shefu na zajam od firme za 150 000 eura i on vam ponudi da ce dati novac ako budete spavali sa njim jednu noc.Sta mislite o tme i da li bi ste prihvatili ponudu?
mislimBez razmisljanja...znas li ti koliki je to novac,ej!
mislimbas si se neckala, ovo , ono..
sva sreca pa sam sam sebi scheff...platicu sam sebi za samozadovoljavanje![]()
Cao,
Sta mislite da li bi ste prihvatili ponudu spavanja sa shefom ako vam 150 000 eura preko trebaju i trebaju vam radi bolesti nekog svog bliznjeg i obratitet se shefu na zajam od firme za 150 000 eura i on vam ponudi da ce dati novac ako budete spavali sa njim jednu noc.Sta mislite o tme i da li bi ste prihvatili ponudu?
ostalo je upraznjeno mesto sekretarice...hoces posao ?bolje sekretarici![]()
Poshto nije precizirano kakaw shef je u pitanju, ako je ok - Da, pristala bih..![]()
ostalo je upraznjeno mesto sekretarice...hoces posao ?
you got itnaravno
you got it
moras da zadovoljis sefa u svakom pogledu i da izgledas lepoda, samo mi reci šta je sve u opisu radnog mesta?
da ne kažem - šta se tačno očekuje![]()
moras da zadovoljis sefa u svakom pogledu i da izgledas lepo
pa naravno..i to kakav...imas srecea ti si šef, a?![]()
pa naravno..i to kakav...imas srece
vidis kako vec razmisljas u pravom smeru..nisam pogresio kada sam tebe zaposliooh, sreće moje
idem odma' na manikir, pedikir, frizuru i sve ostalo što moje radno mesto od mene zahteva![]()
vidis kako vec razmisljas u pravom smeru..nisam pogresio kada sam tebe zaposlio
stani, o tom potom..kada zasluzis..da, šefe
potrudiću se da budem na visini zadatka
kad da očekujem 150.000e?
stani, o tom potom..kada zasluzis..![]()
ajde..