Hedonista
Poznat
- Poruka
- 9.343
nije valjda...sekretarica ti je pronašla slabu tačku... čuvaj se![]()
pa to tako uvek ide..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije valjda...sekretarica ti je pronašla slabu tačku... čuvaj se![]()
150000eu zatvara sve slabe tacke a i popunjava rupeda, šefe
trep-trep
ma ajte molim vas....pricamo o brdu love a sve se prave kao fine hahahhaaaaaa........a spavale bi ste sa sefom i za dz samo da se zna
ma ajte molim vas....pricamo o brdu love a sve se prave kao fine hahahhaaaaaa........a spavale bi ste sa sefom i za dz samo da se zna
...pa nisi ti dzaba strumfeta ......."...ti dam ti dam ti dam ,ti dam ti dam ti dam ......."
..................................
Ja mislim da bi svaka i da nije bolest u pitanjuCao,
Sta mislite da li bi ste prihvatili ponudu spavanja sa shefom ako vam 150 000 eura preko trebaju i trebaju vam radi bolesti nekog svog bliznjeg i obratitet se shefu na zajam od firme za 150 000 eura i on vam ponudi da ce dati novac ako budete spavali sa njim jednu noc.Sta mislite o tme i da li bi ste prihvatili ponudu?
Ja mislim da bi svaka i da nije bolest u pitanju![]()
dala bi i za 150 eu ?teska je situacija u nasoj drzavi![]()
dala bi i za 150 eu ?
dala bi i za 150 eu ?
e a otkud ti znas plavogacasta![]()
koliko trosis dnevno ?ih,,,sad ga pretera...ne,nista sto se moze potrositi za jedan dan
pratis kulturno umetnicki program, abila baš večeras neka emisija o tome...
koliko trosis dnevno ?
pratis kulturno umetnicki program, a![]()
Izmedu 150 eura i 150 000 eura je ogromna razlika Za 150 000 eura ne bih ni razmisljalakoliko trosis dnevno ?
Izmedu 150 eura i 150 000 eura je ogromna razlika Za 150 000 eura ne bih ni razmisljala
ček 1 ček 2
......ispisacu ti chek .............nemoj samo da razmishljash ...........![]()
.na pochek ...............po shtrumfetu bi ishao i preko gargamela ............