Spavanje sa Shefom za 150 000 eura

Zzene su k.urve, shvatili smo tvoju poentu
samo cena treba da odgovara.

Nisi otkrio nishta novo
zzene treba ebati
i plachati
aj sad nek neko zakljucha ovu provokaciju
ako boga zna

Boze!

Qrva je ona sto spava sa muskarcima za 20 eura, ali ona koja spava za 150.000 je velika gospodja!

Nemojmo biti nepravedni!

("Kad covek ubije coveka onda je ubica, kada pobije hiljade ljudi onda je marsal, a kada ih sve pobije - onda je Bog!")

Da ja vama dame moje lepe, ispricam nesto istinito.....

Pre par godina u Engleskoj se podigla velika prasina kada je jedan momak koji je prodavao usisivace (!?) u Engleskoj priznao da SVAKI DAN kresne po 2-3 dokone gospodje - samo zato sto im je davao mali kredit za usisivace!

Tako je radio GODINAMA...:eek:

Prvo su mislili da laze, ali su na kraju ipak ustanovili da je govorio istinu...

Pa sada ti vidi......Za jedan usisivac koji ne vredi 150 eura...NA KREDIT...:hahaha:

Pre par godina u Engleskoj se podigla velika prasina kada je jedan momak koji je prodavao usisivace (!?) u Engleskoj priznao da SVAKI DAN kresne po 2-3 dokone gospodje - samo zato sto im je davao mali kredit za usisivace!

Prvo su mislili da laze, ali su na kraju ipak ustanovili da je govorio istinu...

Pa sada ti vidi......Za jedan usisivac koji ne vredi 150 eura...NA KREDIT...:hahaha:

Kad je glup
umesto da naplati
on plati
ko mu kriv :manikir:

kako su ustanovili zivota ti:confused:
da je godinama svaki dan po dve tri
kakav slepac btw

Cao,

Sta mislite da li bi ste prihvatili ponudu spavanja sa shefom ako vam 150 000 eura preko trebaju i trebaju vam radi bolesti nekog svog bliznjeg i obratitet se shefu na zajam od firme za 150 000 eura i on vam ponudi da ce dati novac ako budete spavali sa njim jednu noc.Sta mislite o tme i da li bi ste prihvatili ponudu?

a sto na zajam, sto ne u humanitarne svrhe??? :lol:

Cao,

Sta mislite da li bi ste prihvatili ponudu spavanja sa shefom ako vam 150 000 eura preko trebaju i trebaju vam radi bolesti nekog svog bliznjeg i obratitet se shefu na zajam od firme za 150 000 eura i on vam ponudi da ce dati novac ako budete spavali sa njim jednu noc.Sta mislite o tme i da li bi ste prihvatili ponudu?

ako nema drugog izbora...i ako je, kako kažeš, bolest u pitanju (gluvo bilo), odgovor je : DA.
Ako je šef pri tom i zgodan, ne bih bar povraćala poslije toga.

Šalim se...ne bih mogla leći sa nekim krkanom totales...nema sile...radije bih radila tri smjene dok ne crknem

Cao,

Sve bi se one jebbale za 25 eura, samo da niko nikad ne sazna. Taman sef bio najruzniji grbavac - kvazimodo belzebub.

Back