.........eeeeeeee sad mogu da legnem da spavam ...................![]()
probaj na leđa

oćemo u diskać?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.........eeeeeeee sad mogu da legnem da spavam ...................![]()
probaj na leđa
oćemo u diskać?
...vodim i ja shtrumfetu pa mozemo u chetvorku ..................jedni su se tako i smuvali ...................![]()
...vodim i ja shtrumfetu pa mozemo u chetvorku ..................jedni su se tako i smuvali ...................![]()
...drzali svecu .........................al carski
![]()
strumfeta spremna
![]()
ko će da se smuva, a ko drži sveću?
mislim, da znam da li da kupujemo sveće![]()
xexxexexeee, necemo valjda..moramo da namestimo zreb onda unapred.............par -nepar ...........samo da ne ispadnemo ja i hedonista ............![]()
Pa i on je vratio sve sto je uzeo...kres za zajam gde je tu logika jedino ako gledamo kres za zajam bez kamate to da![]()
ajde da cujemo javno zelje i ocekivanja, ko sa kim i kako![]()
ko ima 150 000 eu ? Prvi put.....drugi put.....Nista?![]()
heheheheeebi ga, moraćeš s nama u disko![]()
ko ima 150 000 eu ? Prvi put.....drugi put.....Nista?![]()
kada se mora nije teskoebi ga rekla sam da sam spremna![]()
ebi ga rekla sam da sam spremna![]()
...drzi svece a mi cemo da se snadjemo ...........................i da, nemoj posle samo da nas molish da se menjamo ,ne,ne ti chekash nevina tvog princa sa 150 000 ...........![]()
...drzi svece a mi cemo da se snadjemo ...........................i da, nemoj posle samo da nas molish da se menjamo ,ne,ne ti chekash nevina tvog princa sa 150 000 ...........![]()
ja mislila da sam nasla princa![]()
ko sad kome drži sveće? ako idemo nas četvoro, a štrumfeta drži sveće, šta onda mi radimo?![]()