Разведене жене - веза са њима

Pa da ali to ti je ogromna vecina. Vecina diktira mentalitet, ponasanje, suzbija manjinu. Postavlja norme i pravila. Ne mozes tek tako da kazes kao e evo ove neke posebne individue. Gde su?
a bem li ga dje su...

ti trazi, ili i ne trazi ne opterecuj se

ako naidju eto ti, ako ne naidju a ti sve sto ti ne prija odabij...

Ako si se ti postavio ispocetka otvoren i fer a posle se ispostavi da se ona nije postavila isto tako iskreno otvoreno kao i ti -
nije tvoj problem....

Ima i toga ali . A muskarci su u pitanju jer ako tako postave stvari na startu, 99.9 posto slucajeva ce biti kategoricno odbijeni pod parolom: ti bi samo seeks, da iskorists mouje telou, ti si povrsan muskarac i sl zvocanja.
tacno, ima toga
zbog toga se muskarci neki upuste u obmane

ali napokone nisi djete, znas da obmana ne donosi nsitadobro osim da se ako imas imalo obraza kasnije osetis lose...

Ti budi svoj, postavikako jes, pa koja prihvati prihvati...

Stos je u tome sto mnoge od njih bi taj odnos . seksualni ali ne bas potpuno sirov , i en priznaju to jer misle kao stidno je to reci , ispasu kur.va...

nece ispasti k.ur.va , pa razvela se pa sta, nisu joj stale i potrebe...

I onda tako udju u sranya.
u sra.nja se udje ako nisu iskrene.

tacno, ima toga
zbog toga se muskarci neki upuste u obmane

ali napokone nisi djete, znas da obmana ne donosi nsitadobro osim da se ako imas imalo obraza kasnije osetis lose...

Ti budi svoj, postavikako jes, pa koja prihvati prihvati...

Stos je u tome sto mnoge od njih bi taj odnos . seksualni ali ne bas potpuno sirov , i en priznaju to jer misle kao stidno je to reci , ispasu kur.va...

nece ispasti k.ur.va , pa razvela se pa sta, nisu joj stale i potrebe...

u sra.nja se udje ako nisu iskrene.
Ma brate ja sam ti direktnij od direka. Ko smer vektora sam ti. U skoli su me zvali Vektor. Kazem: u tom i tom pravcu se krecemo, tim intenzitetom i duzinom. To e to.:D

A ima neko valjda voli to, kao, "kad te dovatim razbucaću te, olizaću te celui..."
Pa nije samo razgovor o seksu: uf sta cu ti raditi bas cu ti raditi.
Kazes joj i to: e, svidja mi se s tobom, toliko me rade ti leptirici u stomaku da bih svasta radio s tobom ali znaj da ne trazim nista vise od super momenata. No meridz, ne da me vodas po slavama, da ti setam psa i td. Kapish?

Kapetane, evo ti i mentalitet u mikrosvetu i ovde: 99.9 posto njih se gnusa na ideju u opste o razgovoru o seksu na pocetku.
nisam na samom pocetku nikada o tome razgovarao nesto posebno
kada do toga dodje , i akotreba popraviti a oboje se zele pa zele i odrzati odnos, oni ce razgovarati jer su pametni

glupi ili oni kojima nije puno stalo nece pricati

Kod njih ti je: sta ima mi u opste da pricamo o seksu? :D
Eh, od seksa su nastale i one...

Kazes joj i to: e, svidja mi se s tobom, toliko me rade ti leptirici u stomaku da bih svasta radio s tobom ali znaj da ne trazim nista vise od super momenata
pa ovo je apsolutno nromalan razgovor!
benigno napokone, benigno!

samo nastavi

a ako im i to smeta, onda znaj glume seljacku mladu , naivnu jel...

ono drugo u nstavku da ne rtrazis nista vise od super momenata je posteno od tebe, ne obmanjujes...
koja to ne zeli, reci ce...
molim lepo

To su sve teme kao "samci", "razvedene", "usedelice" haha i tako dalje
јок

зрела жена која, након развода и с пуним мајчинским обавезама, не жели поново изградњу класичне породице, већ однос ограничен на интиму и емоционалну подршку, али без интеграције у свој живот. А с друге стране, мушкарац који је ушао у однос мислећи да ће то можда прерасти у нешто више -и у једном тренутку схвата да је ушао дубље него што му је дозвољено.

Е ту је такав мушкарац сам крив...ко му крив ако му је било предочено...

али ако је био обманут а таквих случајева има јер неке жене се фемкају да баш отворено кажу да им треба неко ради ''хеклања'' (''ниејто пристојно и шта би јој рекла мајка'')... е онда мушкарац није крив већ је упао у замку које носе ПОНЕКЕ разведене жене...

јел сад коначно јасно ???

Kazes joj i to: e, svidja mi se s tobom, toliko me rade ti leptirici u stomaku da bih svasta radio s tobom ali znaj da ne trazim nista vise od super momenata. No meridz, ne da me vodas po slavama, da ti setam psa i td. Kapish?
Братоу...

Само Бубањ поток.

Back