- Poruka
- 95.868
pa šta ima da pričaš o tome?Kapetane, evo ti i mentalitet u mikrosvetu i ovde: 99.9 posto njih se gnusa na ideju u opste o razgovoru o seksu na pocetku. Kod njih ti je: sta ima mi u opste da pricamo o seksu?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa šta ima da pričaš o tome?Kapetane, evo ti i mentalitet u mikrosvetu i ovde: 99.9 posto njih se gnusa na ideju u opste o razgovoru o seksu na pocetku. Kod njih ti je: sta ima mi u opste da pricamo o seksu?![]()
a bem li ga dje su...Pa da ali to ti je ogromna vecina. Vecina diktira mentalitet, ponasanje, suzbija manjinu. Postavlja norme i pravila. Ne mozes tek tako da kazes kao e evo ove neke posebne individue. Gde su?
tacno, ima togaIma i toga ali . A muskarci su u pitanju jer ako tako postave stvari na startu, 99.9 posto slucajeva ce biti kategoricno odbijeni pod parolom: ti bi samo seeks, da iskorists mouje telou, ti si povrsan muskarac i sl zvocanja.
u sra.nja se udje ako nisu iskrene.I onda tako udju u sranya.
Cutanje je zlatopa šta ima da pričaš o tome?
![]()
Upravo.a bem li ga dje su...
ti trazi, ili i ne trazi ne opterecuj se
ako naidju eto ti, ako ne naidju a ti sve sto ti ne prija odabij...
Ako si se ti postavio ispocetka otvoren i fer a posle se ispostavi da se ona nije postavila isto tako iskreno otvoreno kao i ti -
nije tvoj problem....
A ima neko valjda voli to, kao, "kad te dovatim razbucaću te, olizaću te celui..."Cutanje je zlato![]()
Ma brate ja sam ti direktnij od direka. Ko smer vektora sam ti. U skoli su me zvali Vektor. Kazem: u tom i tom pravcu se krecemo, tim intenzitetom i duzinom. To e to.tacno, ima toga
zbog toga se muskarci neki upuste u obmane
ali napokone nisi djete, znas da obmana ne donosi nsitadobro osim da se ako imas imalo obraza kasnije osetis lose...
Ti budi svoj, postavikako jes, pa koja prihvati prihvati...
Stos je u tome sto mnoge od njih bi taj odnos . seksualni ali ne bas potpuno sirov , i en priznaju to jer misle kao stidno je to reci , ispasu kur.va...
nece ispasti k.ur.va , pa razvela se pa sta, nisu joj stale i potrebe...
u sra.nja se udje ako nisu iskrene.
Pa nije samo razgovor o seksu: uf sta cu ti raditi bas cu ti raditi.A ima neko valjda voli to, kao, "kad te dovatim razbucaću te, olizaću te celui..."
nisam na samom pocetku nikada o tome razgovarao nesto posebnoKapetane, evo ti i mentalitet u mikrosvetu i ovde: 99.9 posto njih se gnusa na ideju u opste o razgovoru o seksu na pocetku.
Eh, od seksa su nastale i one...Kod njih ti je: sta ima mi u opste da pricamo o seksu?![]()
Brate...da svedemo na poentu. Ima ih puno paglu i ti ih pravdasnisam na samom pocetku nikada o tome razgovarao nesto posebno
kada do toga dodje , i akotreba popraviti a oboje se zele pa zele i odrzati odnos, oni ce razgovarati jer su pametni
glupi ili oni kojima nije puno stalo nece pricati
Eh, od seksa su nastale i one...
pa ovo je apsolutno nromalan razgovor!Pa nije samo razgovor o seksu: uf sta cu ti raditi bas cu ti raditi.
Kazes joj i to: e, svidja mi se s tobom, toliko me rade ti leptirici u stomaku da bih svasta radio s tobom ali znaj da ne trazim nista vise od super momenata
ne pravdamBrate...da svedemo na poentu. Ima ih puno paglu i ti ih pravdas![]()
јокTo su sve teme kao "samci", "razvedene", "usedelice" haha i tako dalje
Ja nisam razvedena žena. Čemu ovo tagovanje?о па нећеш бити једини наравно
чек да дођу разведене жене ...
@Pinocchio @Њена Другарица @Paula i ostale...
![]()
Takođe.Pročitao sam uvodni post
ја се онда извињавамJa nisam razvedena žena. Čemu ovo tagovanje?
Zaključak je pogrešan i tagovanje ti je sramotno.ја се онда извињавам
мислио сам да јеси. бар сам тако иѕвукао закључак из твог писања...
Братоу...Pa nije samo razgovor o seksu: uf sta cu ti raditi bas cu ti raditi.
Kazes joj i to: e, svidja mi se s tobom, toliko me rade ti leptirici u stomaku da bih svasta radio s tobom ali znaj da ne trazim nista vise od super momenata. No meridz, ne da me vodas po slavama, da ti setam psa i td. Kapish?
Nisam te nazvao ubicom,lopovom, to je sramotnoZaključak je pogrešan i tagovanje ti je sramotno.