Masno-TkivoInViVo
Primećen član
- Poruka
- 566
Ako je razvedena i bez dece onda ok, ali ako je sa decom onda je to prc prc i cao cao. Utakmica se počinje sa 0:0.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...i nažalost ispadne ćaci.Dala je poslednju kao krvi, znoja, da od mene napravi dobrog čoveka...
Ima. Ali očigledno da je poprilična veština osetiti kada, šta i sa kim treba pričati. Kada sagovornika nešto ne interesuje i kada ne želi da o nečemu sluša i razgovara. To ti je ono kada slepom namiguješ ili gluvom šapućeš. Zapanjujuće je koliko ljudi nemaju osećaj za te stvari.
Mislim, nemam ja neku averziju prema razvedenim ženama. Pogotovo što je danas takvo vreme da brakovi lako pucaju, da je mnogo razvedenih a i da je ceo narod poprilično lud. I onda, ne može svako baš ni da bira. Mnoge stvari u životu čovek ne može ni da predvidi ni da očekuje pa se možda eto nekad baš takva pojavi ... Ali svakako nisam rad tome![]()
...i nažalost ispadne ćaci.
Sta je raspustenica?Raspuštenica je pala osnovni test - ili je šutnuta zato što nije materijal za brak, ili je pogubljena, ne zna šta hoće u životu pa je završila s nekim retardom.
Normalni muškarci se klone takvih, samo turbo paćenici i očajnici petljaju sa raspuštenicama.
Ako tako razmisljas ,najbolje i da se ne zenis. Najbolje da se seksas okolo bez zene, ti ne mozes izabrati u koga ces se zaljubiti,naravno da je lakse ako zena nema prikolicu ali ne zenis je zato sto je mlada i dobra riba nego zato sto si se zaljubio,sto ima humor ,osmijeh, mozete danima da pricate itd .Ako je zenis sto je dobra riba i mlada to radis radi komsiluka, statusa .Може само ако човек не жели да буде у вези или да се њоме жени. Деца имају свог правог оца, а она није иста у глави као и пре удаје и развода.
Ja imam dovoljno bar toliko da ne moram da pravim kompromise pa opet bih birala pre razvedeno,starije,zrelije.Ту су паре главне. Људи немају довољно и онда праве компромисе. Може удато, може разведено, може са децом, може старије, може све.
И тај за собом има свашта и питање је на шта ће то да ти испадне.Ja imam dovoljno bar toliko da ne moram da pravim kompromise pa opet bih birala pre razvedeno,starije,zrelije.
Pa nek ima,kakve veze ima? Ko zna sta ce da ti ispadne sa bilo cim u zivotu.И тај за собом има свашта и питање је на шта ће то да ти испадне.
Hvala druže, ali nemoj nam više pomagati.Čak i na temi koja nije politika?
Gledaj to ovako, još je pokojni Djole Balaš napisao - da nije crne, bela ne bi vredela.
Kako bi se tvoja dobrota, plemenitost i svetlost tako jasno videle da nije nas tamnih ?
Treba da mi budeš zahvalan, bre.
^^Sa ovim se sasvim Slazem.
Jeste drugacije i stoga sasvim razumljivo da ljudi to sebi ne zele. Moze se to i normalno, bez da smo mi raspad boziji i da samo pacenici bi sa nama.
Desi se nekad i da se nekom dopadne osoba kao osoba, bas takva.
ma jedini EU-zahtev Srbiji je da pre ulaska u EU bude na svim frontovima unistena.................KO SVEDSKA I FINSKA PRE ULASKA U NATO.Vidim mnogo si upoznat sa EU zahtevima.
Има везе. Што више има, то горе по све.Pa nek ima,kakve veze ima? Ko zna sta ce da ti ispadne sa bilo cim u zivotu.
Човек треба да ожени млађу жену да би рађала и бринула о деци, као и о њему самом. Ти ако са 30 ожениш жену од 40 или више година, можеш да останеш без деце или да ти роди само једно.Ako tako razmisljas ,najbolje i da se ne zenis. Najbolje da se seksas okolo bez zene, ti ne mozes izabrati u koga ces se zaljubiti,naravno da je lakse ako zena nema prikolicu ali ne zenis je zato sto je mlada i dobra riba nego zato sto si se zaljubio,sto ima humor ,osmijeh, mozete danima da pricate itd .Ako je zenis sto je dobra riba i mlada to radis radi komsiluka, statusa .
Meni to stvarno nije bitno ako poseduje osobine koje su meni bitne.Има везе. Што више има, то горе по све.
Немој да мислиш да су разведени мушкарци бољи од ових што су сами. Они иза себе вуку децу, бивше жене и ко зна шта још. Имају нерашчишћене рачуне и обавезе.
То ти можда буде занимљиво на почетку, али се осети тај терет и тежина временом.
Зато се не треба усељавати код жене.Danas su dosta češći raspuštenci nego raspuštenice. To su oni koje je žena raspustila, tj ostavila.
A termin je inače iz praistorije kada je žena morala da ode iz kuće raspuštena.. u neko davno vreme kada nije radila i imala svoj stan.
Човек треба да ожени млађу жену да би рађала и бринула о деци, као и о њему самом. Ти ако са 30 ожениш жену од 40 или више година, можеш да останеш без деце или да ти роди само једно.
Постоји разлог зашто су се људи удавали и женили док су стварали и рађали децу.
Ти поседујеш особине које су мени битне.Meni to stvarno nije bitno ako poseduje osobine koje su meni bitne.
Шта се смејеш?
Mozda kad omatori i bude star i nemocan,o mentalnim bogaljima mi ne pada na pamet da brinem.Шта се смејеш?
Човек мора да има жену која ће да буде уз њега када падне и када клоне.
Нико не прича о менталним богаљима.Mozda kad omatori i bude star i nemocan,o mentalnim bogaljima mi ne pada na pamet da brinem.
To se podrazumeva,mislim sam da ides na ono " da mu kuva,pere,cuva decu",i slНико не прича о менталним богаљима.
Ти стварно онда не знаш шта живот све доноси. Нисмо сви увек здрави и у пуној снази.