Разведене жене - веза са њима

Ima. Ali očigledno da je poprilična veština osetiti kada, šta i sa kim treba pričati. Kada sagovornika nešto ne interesuje i kada ne želi da o nečemu sluša i razgovara. To ti je ono kada slepom namiguješ ili gluvom šapućeš. Zapanjujuće je koliko ljudi nemaju osećaj za te stvari.

Mislim, nemam ja neku averziju prema razvedenim ženama. Pogotovo što je danas takvo vreme da brakovi lako pucaju, da je mnogo razvedenih a i da je ceo narod poprilično lud. I onda, ne može svako baš ni da bira. Mnoge stvari u životu čovek ne može ni da predvidi ni da očekuje pa se možda eto nekad baš takva pojavi ... Ali svakako nisam rad tome 😁

Inače ljudi koji su samci će retko to uraditi, gotovo nikad. Jer da su hteli da se odluče, odlučili bi se davno sa nekom ženom koja nije imala dece kao ni oni.
Čekali su dugo.. i sad ne žele da odustanu i uzmu nešto što je u njihovoj glavi polovno. Zato samo ulaze u sex kombinacije i to ukoliko je žena razumna i dovoljno jaka da im se ne prikači.

Tako da se najčešće sa razvedenim ženama ponovo žene oni koji su i sami razvedeni, što je i ok, oni znaju u šta ulaze, imaju snage za to, prošli su sve, nije im nepoznato. Dosta takvih brakova poznajem posebno među onima kojima su dosta velika deca, tako da sad žive sami, sa povremenim porodičnim okupljanjima kada dođu sva deca ;)

Raspuštenica je pala osnovni test - ili je šutnuta zato što nije materijal za brak, ili je pogubljena, ne zna šta hoće u životu pa je završila s nekim retardom.

Normalni muškarci se klone takvih, samo turbo paćenici i očajnici petljaju sa raspuštenicama.
Sta je raspustenica?
edit : elem,procitala sam pola uvodnog i jedan,upravo tagovan komentar i dovoljno mi je.Oduvek se drzim stava da slobodni treba da budu sa slobodnima,razvedeni sa razvedenima. Mnogo je vise razumevanja u takvim zajednicama. Kada je poceo da me boli zeludac od samog odnosa ni dete ni nista me nije sprecilo da izadjem iz njega.Zajedno brinemo o detetu,on spava kod njega koliko i kod mene,pijemo kafu,druzimo se.Svima zelim od srca takav razlaz.Danas sutra bih birala nekog ko je prosao slicno sto i ja,u ovom momentu ne zelim jos dece i sebi bih stvorila samo pritisak kada bih se spetljala sa nekim ko nema decu jer u nekom momentu bi to ocekivao..mislim nikad se ne zna,mozda se predomisim ali iz ovog sad ugla ne..

Razvedeni ljudi nisu "sutnuti",razvedeni ljudi su ljudi koji odlucili koliko god to bilo tesko da se razidju a to je mnogo postenije od vecine brakova u kojima vladaju sodoma i gomora.Zene posle razvoda uglavnom izgledaju bolje nego ikad,stabilnije su,vise rade,posvecenije su deci...

Dakle,ne jedite g**** sa vasim seljackim razmisljanjima i dovidjenja ❤️

Poslednja izmena:
Може само ако човек не жели да буде у вези или да се њоме жени. Деца имају свог правог оца, а она није иста у глави као и пре удаје и развода.
Ako tako razmisljas ,najbolje i da se ne zenis. Najbolje da se seksas okolo bez zene, ti ne mozes izabrati u koga ces se zaljubiti,naravno da je lakse ako zena nema prikolicu ali ne zenis je zato sto je mlada i dobra riba nego zato sto si se zaljubio,sto ima humor ,osmijeh, mozete danima da pricate itd .Ako je zenis sto je dobra riba i mlada to radis radi komsiluka, statusa .

Tema je puna stereotipa, generalizacija i preuveličavanja. Gledaš situaciju iz svoje perspektive, kroz prizmu sopstvenih razočarenja.

Veze s razvedenim ženama nisu unapred osuđene, mogu biti veoma kvalitetne ako se gradi na komunikaciji, strpljenju i razumevanju realnosti u kojoj se druga strana nalazi. Pod uslovom da su obe strane zrele, izgrađene i emocionalno odgovorne ličnosti. U suprotnom, dobiješ proizvod onoga što za sebe biraš.

Problem nije u "razvedenim ženama", nego u nerealnim očekivanjima, s obe strane.

^^Sa ovim se sasvim Slazem.
Jeste drugacije i stoga sasvim razumljivo da ljudi to sebi ne zele. Moze se to i normalno, bez da smo mi raspad boziji i da samo pacenici bi sa nama.
Desi se nekad i da se nekom dopadne osoba kao osoba, bas takva.

Naravno da se može desiti. U našem komšiluku par gde je on sa njom iako ona ima dvoje dece iz prvog braka ali ne samo to, on je Srbin a ona Bošnjakinja muslimanka i obe familije su vršile strašan pritisak i na nju i na njega ali eto, što bi rekli pesnici- ljubav sve pobedjuje. Valjda.🤔

Pa nek ima,kakve veze ima? Ko zna sta ce da ti ispadne sa bilo cim u zivotu.
Има везе. Што више има, то горе по све.

Немој да мислиш да су разведени мушкарци бољи од ових што су сами. Они иза себе вуку децу, бивше жене и ко зна шта још. Имају нерашчишћене рачуне и обавезе.

То ти можда буде занимљиво на почетку, али се осети тај терет и тежина временом.

Ako tako razmisljas ,najbolje i da se ne zenis. Najbolje da se seksas okolo bez zene, ti ne mozes izabrati u koga ces se zaljubiti,naravno da je lakse ako zena nema prikolicu ali ne zenis je zato sto je mlada i dobra riba nego zato sto si se zaljubio,sto ima humor ,osmijeh, mozete danima da pricate itd .Ako je zenis sto je dobra riba i mlada to radis radi komsiluka, statusa .
Човек треба да ожени млађу жену да би рађала и бринула о деци, као и о њему самом. Ти ако са 30 ожениш жену од 40 или више година, можеш да останеш без деце или да ти роди само једно.

Постоји разлог зашто су се људи удавали и женили док су стварали и рађали децу.

Има везе. Што више има, то горе по све.

Немој да мислиш да су разведени мушкарци бољи од ових што су сами. Они иза себе вуку децу, бивше жене и ко зна шта још. Имају нерашчишћене рачуне и обавезе.

То ти можда буде занимљиво на почетку, али се осети тај терет и тежина временом.
Meni to stvarno nije bitno ako poseduje osobine koje su meni bitne.

Човек треба да ожени млађу жену да би рађала и бринула о деци, као и о њему самом. Ти ако са 30 ожениш жену од 40 или више година, можеш да останеш без деце или да ти роди само једно.

Постоји разлог зашто су се људи удавали и женили док су стварали и рађали децу.
:zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:

Back