.........eeeeeeee sad mogu da legnem da spavam ...................
probaj na leđa

oćemo u diskać?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.........eeeeeeee sad mogu da legnem da spavam ...................

probaj na leđa
oćemo u diskać?

...vodim i ja shtrumfetu pa mozemo u chetvorku ..................jedni su se tako i smuvali ...................

...vodim i ja shtrumfetu pa mozemo u chetvorku ..................jedni su se tako i smuvali ...................
 strumfeta spremna
strumfeta spremna 
...drzali svecu .........................al carski

strumfeta spremna

ko će da se smuva, a ko drži sveću?
mislim, da znam da li da kupujemo sveće

xexxexexeee, necemo valjda..moramo da namestimo zreb onda unapred.............par -nepar ...........samo da ne ispadnemo ja i hedonista ............

Pa i on je vratio sve sto je uzeo...kres za zajam gde je tu logika jedino ako gledamo kres za zajam bez kamate to da
ajde da cujemo javno zelje i ocekivanja, ko sa kim i kako

ko ima 150 000 eu ? Prvi put.....drugi put.....Nista?

heheheheeebi ga, moraćeš s nama u disko

ko ima 150 000 eu ? Prvi put.....drugi put.....Nista?

kada se mora nije teskoebi ga rekla sam da sam spremna

ebi ga rekla sam da sam spremna

...drzi svece a mi cemo da se snadjemo ...........................i da, nemoj posle samo da nas molish da se menjamo ,ne,ne ti chekash nevina tvog princa sa 150 000 ...........
...drzi svece a mi cemo da se snadjemo ...........................i da, nemoj posle samo da nas molish da se menjamo ,ne,ne ti chekash nevina tvog princa sa 150 000 ...........

ja mislila da sam nasla princa

ko sad kome drži sveće? ako idemo nas četvoro, a štrumfeta drži sveće, šta onda mi radimo?