Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sara777:Da li neko ima iskustva sa vadjenjem individualne turističke vize sa sve uplaćenim aranžmanom i avionom?
Sredjujem pasoše ovih dana i za koju nedelju ću ići u ambasadu.. Šta da očekujem? Kako sve to izgleda?
Hvala unapred!!!!
----------------------------------------------sara777:I? Dragi moji, jel vadio neku tu individualnu vizu za Španiju?? S.O.S.!!!
001:----------------------------------------------
I gde na kraju odsedate u kojem hotelu u LLORETU,a u kojem u Barseloni???
krstarim:Ja sam vadila individualnu spansku vizu i isla avio prevozom.
Osim one silne dokumentacije, sve je bilo ok. Nisam imala problema, dobila sam vizu.
Ne ceka se dugo (a imaju i stolice u cekaonici) naravno, ako imas zakazan termin.
E sad, ne znam da li nesto zavisi od toga preko koje agencije ides...
------------------------------------------------------------------------------------------------sara7777:U Lloretu odsedamo u hotelu Gran Garbi Mar (tu imamo pun pansion), a u Barsi u hotelu Via Augusto (noćenje sa doručkom).
I, naravno, jedva čekamo!!!![]()
sara777:Da li neko ima iskustva sa vadjenjem individualne turističke vize sa sve uplaćenim aranžmanom i avionom?
Sredjujem pasoše ovih dana i za koju nedelju ću ići u ambasadu.. Šta da očekujem? Kako sve to izgleda?
Hvala unapred!!!!
001:Prvo sam hteo da idem za Bugarsku,pa sam odustao sad se dvoumim izmedu Grcke i Spanije.
U Grcku sam mislio ili Kos, Rhodos ili Krit,a izgleda ce na kraju biti Spanija LLORET DE MAR.
Nasao sam jedan hotel koji ima odlicne ocene posetilaca od mogucih 10 ima 8,5 i jedan je od najjeftinijih ostavicu vam njegove slike izgleda stvarno super ,a u more mozes skociti maltene sa terase.Kad otvorite idite na More photos)
http://www.booking.com/hotel/es/exc...1b5b2f;checkin=2007-07-15;checkout=2007-07-27
babys:A jel znate koliko se ceka na vizu?
babys:Mi smo zakazali jedan dan posle Uskrsa i sledeci termin im je bio tek 4. jula, tako da bi bilo dobro stvarno da pozuris. A u bankama su radi da ti izdaju fiktivnu potvrdu da si sa racuna podigao devize, bar smi mi prosle gdine imali takvo iskustvo sa Grckom. A jel znate koliko se ceka na vizu?