limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 37.152
sara777:Dakle, definitivno smo se odlučili da idemo u Španiju ovog leta i to prvo tri dana u Barsu, a potom 10 dana u Lloret!
Odlučili smo da idemo od 18. avgusta do kraja avgusta i treba da rezervišemo ovih dana.. E, sad, moje pitanje je - da li neko zna kakvo je vreme tamo u to toba? Da li će biti hladno krajem avusta? Mislim da neće, ali ako je neko bio..? I da li je Lloret ravan ili je strm? Našli smo neki predivan hotel sa polupansionom koji bismo mogli da rezervišemo, ali je 800 m od plaže, pa se bojim da li je to puno..? U pitanju je Guitart Central Park Resort & Spa i stvarno izleda super!! Ali ta daljina... Šmrc..
Vukade, bio si u pravu - uz plažu su uglavnom apartmani..
avgust u spaniji i da bude hladno...?:wink: ne brini,osim ako ne dodje do naglih klimatskih promjena,bice oko 30 i vise stepeni i to navece...Ljoret je ravan...ne vidjeh nijednu strminu okolo...
Plaze ,po meni ,nisu nesto...obicne,ravne,pijesak,mnogo talasa,voda je bila hladnjikava ,doduse pocetkom septembra...cini mi se da nije bas za djecu,ali nisam bas nesto detaljno informisana...Inace,to je mjesto sa samim hotelima i cisto turisticko...nesto kao Paralia u Grckoj...tako da nema niceg tipicno "spanskog" u sebi...znaci prakticno naselje (veliko)sa hotelima i radnjicama za turiste....Nocni zivot se svodi uglavnom na diskoteke,dok sve ostalo prilicno rano zamre...Niko ne seta pored mora...:-)
Ako ti nije stalo samo do kupanja i suncanja,onda ti je bolje odvojiti vise vremena za Barselonu,a manje za Ljoret...