ŠPANIJA

• Začetnik teme Začetnik teme visky
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Кадиз је за купање добар.
prehladan..ali prehladan. bio sam tamo i ono je strasno.
jadran koji spada u hladnija mora (pogotovo u odnosu na grcku i tursku) je topao za kadiz..

sad ok ako ti volis da se smrzavas to razumem ali reci da je tamo dobra voda za kupanje je izvini ali za vecinu ljudi losa preporuka.

prehladan..ali prehladan. bio sam tamo i ono je strasno.
jadran koji spada u hladnija mora (pogotovo u odnosu na grcku i tursku) je topao za kadiz..

sad ok ako ti volis da se smrzavas to razumem ali reci da je tamo dobra voda za kupanje je izvini ali za vecinu ljudi losa preporuka.
Na Costa del sol se prepliću struje, atlantska i sredozemna, zanimljivo je da je istočnije ka atlantiku toplije nego u samoj Malagi na primer, jer tu ima nekih zaokretanja. Pa dobro, svako ima svoje iskustvo.

da budem iskren ne smem da koristim wizzair jer oni ladno mogu da otkazu letove, mojim drugarima se u vise navrata desavala ta situacija.
dzaba meni sto pomere za 3 dana kad meni propada booking smestaja i prostor za odmor.
Sva otkazivanja koja sam imao su bila od AS. Prvo opšti štrajk u Grčkoj, drugi put štrajk kontrolora u Nemačkoj.
Realno to je stvar sreće bilo, ne mogu ni AS da krivim + su mi refundirali kartu.
Ali da Wizz ume i da zakasni i da volšebno otkaže itekako ume. Što opet nije svakodnevno ali daleko je i od retkog u tom smislu.

Back