SOTONA I DEMONI - kako zavode ljude

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako ono beše Sotona i demoni zavode ljude?
Preko svojih izaslanika ubede pojedince (pa i čitave gomile pojedinaca) da je vera koju propovedaju jedina ispravna, a da sve ostale služe đavolu.
A onda ti izaslanici propovedajući skromnost za kratko vreme steknu vile i besne limuzine... sve od darovanja onih koje su ubedili da ne treba sticati na ovom svetu....

O, priznala si da su šanse bar 50% da si pod uticajem demona?! :D
ne nisam, kazem za druge:)

ja znam kako demoni deluju i klonim ih se...

a ljudi danas se druze sa njima radeci razne rituale za vreme paganskih praznika...

takodje je normalno u nasem narodu gledanje u solju za kafu a to je spriritizam...
gledanje u dlan karte , astrologija... tarot...

na taj nacin se ljudi upustaju u demonske stvari...

Poslednja izmena:
ne nisam, kazem za druge:)

ja znam kako demoni deluju i klonim ih se...

a ljudi danas se druze sa njima radeci razne rituale za vreme paganskih praznika...

Ali bez obzira, šanse da su te zaveli postoje, šta god ti mislila. U stvari što si sigurnija da nisu, veće su šanse da jesu. :)
Kako deluju?
A šta ako su im srca čista a učestvuju u tim ritualima, ne poznajući demone kao ti?

Ali bez obzira, šanse da su te zaveli postoje, šta god ti mislila. U stvari što si sigurnija da nisu, veće su šanse da jesu. :)
Kako deluju?
A šta ako su im srca čista a učestvuju u tim ritualima, ne poznajući demone kao ti?
ne postoje sanse da me zavedu ako ZNBAM kak odeluju i ako ne radim ono sto je njihovo...

nego vidim ne znas nista o njima kao ni o meni:)

Ako su im srca cista, spoznace istinu i onda ce izbegavati demone:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back