- Poruka
- 10.509
Записник се потписује пред свим контролорима и ту су потписи најбоље котираних
ГДЕ СУ БИЛИ КОНТРОЛОРИ ЗАУВЕК ОЈАЂЕНИХ У ТОМ МОМЕНТУ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
али тада није било мобилних телефона...
овај пут су сви слали СМС странци на сваких сат времена...
Ma nema priče sa žutima, tu samo sila pomaže. Lopov te laže u lice da nije krao i dok ga ne klepiš po glavi vrteće svoju priču i smejaće ti se u lice.
Ja sam u nedelju/ponedeljak pitao lepo članove SNS-a zašto Toma ćuti kad je krađa očigledna....nije bilo odgovora.
Записник се потписује пред свим контролорима и ту су потписи најбоље котираних
Posto ovde neki tvrde da je nemoguce ukrasti glasove,znaci li to da ni Sloba onomad nije mogao da ih ukrade????
ja opšte ne tvrdim da su izbori zakoniti nego tvrdim da nije moguće ukrasti izbore na način kako se ovde navodi...to je razlika
a jel to uradio neko nakon brojanja? jel sedi neko od ostalih stranaka i prati šta se radi? jel sedeo neko iz tih Dveri i SNs-a i pratio šta se radi..jel neko video da neko nešto crta..jel istakao prigovor..
vi se ponašate kao da je nakon zaključenja izbora DS seo sam i radio šta je hteo..a izbore kontrolisalo po dvoje ispred svake stranke
a ko kaže da ovo nije Toma štampao...jel to nemoguće?
jeste, dozvoljeno je 5% viška
a opet te je pitam...kako je moguće da kontroliri SNS-a nisu uočili da neko glasa bez lične karte...da neko glasa 5X, da neko glasa 10X, da neko šara po listićima...
to su priče za malu decu..
I ŠTA SA TIM ZAPISNICIMA.....?
OVDE SE RADI O KRAĐI U PUTU ... NAKNADNIM PREBROJAVANJIMA I KONTROLI MATERIJALA U OPŠTINAMA... GIK-U A NE RIK-U.
NAKNADNIM DODATNIM ZAOKRUŽIVANJIMA ONIH KOJI NISU GLASALI. A RIK SE VADI NEBLAGOVREMENOM REAKCIJOM.
PA KO MOŽE ZA 8 SATI RADNOG VREMENA DA ISPRATI 9000 GLASAČKIH MESTA I DA PLATI TOLIKO PRAVNIKA KOJI ĆE U TOM VREMENU NAPISATI OGROMAN BROJ PRIJAVA????
Ne mogu se tako dobiti izbori, ovo mi liči na poteze očajnika svi oni koji se žale na krađu. Jednostavno ne može se na silu. Toma je mnogo griješio u kampanji i lutao kao i Čeda Jovanović pokušavši se dodvoriti svima. Mislim da su tu krive agencije koje slušaju i na kraju je praktično počeo da priča istu priču kao i Tadić i naravno da tako nema prođe. Imao je vremena kampanju je trebao osmisliti prije 3 mjeseca i držati se načela a ovako loše, zaista mlak nastup
Од досадашње власти горе је само једно ... да исти владају још 4 године.
Требала (морала) је да победи удружена опозиција на једној листи + нове странке и покрети
А на челу те листе снс ... шта год мислио о овој странци и осталим из опозиционог блока
Само ... кад би се Срби сложили
Реално
Ne mogu se tako dobiti izbori, ovo mi liči na poteze očajnika svi oni koji se žale na krađu. Jednostavno ne može se na silu. Toma je mnogo griješio u kampanji i lutao kao i Čeda Jovanović pokušavši se dodvoriti svima. Mislim da su tu krive agencije koje slušaju i na kraju je praktično počeo da priča istu priču kao i Tadić i naravno da tako nema prođe, jer en može biti veći Tadić od Tadića. Toma je morao zadržati nešto od one priče iz radikalskih dana kako bi očuvao neki identitet ovako za njega su glasali ne iz ubjeđenja da je bolji i da ima program nego iz očajanja aktuelnom situacijom
Ne, kradja je bila moguca samo dok je DS bila u opoziciji. Cim su postali vlast, mogucnost kradje je magicno nestala jer su demokrate postene po definiciji.
Ako je DS sposoban da krade milione, a mi ne znamo kako ih kradu, jer da znamo onda bi i mi obicni slepci bili milioneri, jel, tako isto su sposobni i glasove da ukradu na neki rafiniran nacin koji mi obicni slepci ne razumemo. Ako neko nije dovljno inteligentan( a uz to i bezobrazan) da ukrade, ne znaci da i pokradeni nije inteligentan da primeti da je pokraden. Ako te lopov u busu izdzepari i u guzvi nestane, pitaces se kako je to napravio, al ces svakako zakljuciti da te izdzepario i da ti fale pare.
pa zar ti vec nisam odgovorio..??
garantujem da 70% clanova birackog odbora nema pojma zasto je tu...dosao je da zaradi 2-3000...od onih 30 % najveca vecina njih ce za sitne pare da uradi sve sta se trazi od njih....davno sam postao svestan da je u srbiji sve i moguce i nemoguce...mi smo zemlja apsurda...
ovi na kopernikusu pokazivase prepravljene zapisnike...
a jel moguće da je Toma ovo što je pokazao falsifikovao?
šta misliš..jel to moguće?
pa zasto su ih stavljali onda tu?pa zar ti vec nisam odgovorio..??
garantujem da 70% clanova birackog odbora nema pojma zasto je tu...dosao je da zaradi 2-3000...od onih 30 % najveca vecina njih ce za sitne pare da uradi sve sta se trazi od njih....davno sam postao svestan da je u srbiji sve i moguce i nemoguce...mi smo zemlja apsurda...
ovi na kopernikusu pokazivase prepravljene zapisnike...
Sada kad je video da je Dacic otisao sa DS-om onda kradja . Jasno ko dan .
Inace ODIHR i OEBS kazu da su izbori bili regularni u mirnoj atmosferi
Provokatoru..... zapisniciu se ne mogu sveriti sa faktičkim rezultatima jer su isti kasnili od GiK-a.
Neki su tek juče objavljeni.
Sada kad je video da je Dacic otisao sa DS-om onda kradja . Jasno ko dan .
Inace ODIHR i OEBS kazu da su izbori bili regularni u mirnoj atmosferi
nemoguce je jer ce sve ovo sto je izneo imati sudski epilog.
Могу докази да буду велики к'о врата, може из свемира да се види да је све покрадено ... ништа не вреди
http://forum.krstarica.com/showthre...АЊЕ-ИЗБОРА?p=21589836&viewfull=1#post21589836