СНС: ИМАМО ДОКАЗЕ ДА СУ ИЗБОРИ ПОКРАДЕНИ

Да ли су избори покрадени?

• Да

• Не

• Можда

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
pa naravno kad su OEBS CIA organizacije . Oni ce uvek da kazu da su izbori regularni ako pobedjuju CIA sluge , a da nisu ako gube.

Zato su izbori u Rusiji i Belorusiji po defaultu nedemokratski jer tamo pobedjuju Putin i Lukasenko, a u Srbiji regularni jer pobedjuju CIA agenti Tadic i Dacic

A setimo se da nisu bili regularni 90tih kada su pobedjivali one koje ne kontrolise CIA

drugima prodaj te tvoje glupave fore

SAMO NA JEDNOM BIRALISTU ZUTI SU UKRALI 3000 GLASOVA OPOZICIJI I DODALI SEBI!

NA JEDNOM SAMO!

NA SAMO 200 JOS NEKA SU UKRALI OD 10.000 TO ZNACI DA JE OPOZICIJI ODUZETO A DATO ZUTIMA I CRVENIMA PREKO 600.000 GLASOVA!!!!!!!!!

STOP PLJACKI!

prosto ne mogu da verujem da ti pričaš jedno-isto iako sam ti pokazao i objasnio da je nemoguće to što ti govoriš...
da neko izvuče opozicione glasove i ubaci pozicione i da baci džak iza šupe

pa zasto su ih stavljali onda tu?
Oni su odgovorni valjda da stave neke "proverene"

zato sto ne mozes da obezbedis dovoljno ljudi iz stranke da pokrijes sva biracka mesta

pa u svakoj opstini srbije imas preko 100 birackih mesta.

opozicione stranke nemaju dovoljnno potkovanih ljudi koji mogu da sprece tu kradju. a i krade se kad se izbori zavrse a ne za vreme trajanja izbora . tj krade se i za vreme trajanja , kupovinom glasova i glasanjem u ime mrtvih ljudi falsifikovanim licnim kartama.

al glavna kradja se odigrava tek NAKON sto se izbori zavrse.

Razmisli malo, pogledaj koliko je promašaja imao u kampanji pa je na kraju pao na to da mu je i muftija neki džoker da bi mu muftija odmah po zatvaranju biračkih mjesta okrenuo leđa. Mora priznati sam sebi da nije odradio dobro pa onda i svim simpatizerima i časno se povući sa političke scene. Ovo je treći put da gubi i očigledno je da on nije taj koji ima kapacitete za promjene.

Размисли ти о дружењу смрадине Додика са Тадићевим режимом који нас је овде завио у црно.

prosto ne mogu da verujem da ti pričaš jedno-isto iako sam ti pokazao i objasnio da je nemoguće to što ti govoriš...

Počni da veruješ...
A u ostalom kako ono beše oktobra 2000-e kada su u skupštini našli glasačke listiće- onda su imali pravo da zapale skupštinu?

a sta mi smo glupi pa da neko moze da baci te listice u kontejner.. dajte ljudi molim vas,imajte malo mozga,ako ovi politicari nemaju... sve ce uciniti samo da dodju na vlast, a mi narod (stoka) samo gledamo i bivamo hipnotisani tim glupostima,.

cenim da je pola tih listica nevazecih, to jesto onih isaranih na izborima...

По мојој логици, те листиће је вероватно пронашао неки припадник Ромске популације у контењеру, и вероватно је узео од напредњака добре и дебеле паре за те листиће, сигурно их није дао за џабе. Ето видите како се сваки поштени рад исплати.

DIKTATURA
piše : Branko Dragaš, 10.05.2012
Uzurpator Boris Tadić uvodi diktaturu u Srbiji. Posle izborne prevare,manipulacije biračima,pretnji ,kupovine glasova i nemilosrnoj krađi glasova, uzurpator Boris Tadić zabranjuje okupljanje nezadovoljnih građana.Uzurpator Boris Tadić guši slobode i prava građana u Srbiji. Tako smo se vratili u vreme vladavine Miloševića.Otuda razumevanje da uzurpator Boris Tadić pravi vladu sa malim Slobom, kafanski veseljakom Ivicom Daćićem.
Građani Srbije, ludaci i uzurpatori vladaju Srbijom.
Nema nam spas, dok ne srušimo izdajnički režim Borisa Tadića.
Izdajnički režim se može srušiti samo na – PONOVLJENIM IZBORIMA!

Ponovljeni izbori moraju da se održe po novim izbornim pravilima. Pravilima koji važe u svim parlamentarnim demokratijama.Krivično će se goniti svi politički akteri koji budu potkupljivali birače,koji budu kupovali glasove i koji budu krali glasove.
Nema novih izbora dok se ne prečiste svi birački spiskovi.
Političke stranke i političari koji budu uhvaćeni u kršenju izbornog zakona biće deset godina zabranjeni i neće smeti da se bave politikom.
Političke stranke,koje se takmiče na izborima, dobiće istu minutažu na svim nacionalnim medijima.
Nijedna politička stranka ne može da plaća termine u medijima za svoju promociju i ne sme da se reklamira van prostora koji je određen za reklamiranje političke stranke.Zabranjuje se plaćene reklame političkih stranaka na svim javnim mestima.
Političke stranke neće dobijati finansijska sredstva iz državnog budžeta.
Svaka zloupotreba državnog budžeta u predizbornom nadmetanju političkih stranaka biće krivično procesuirani i zabraniće se deset gonina političkoj stranci i političaru da se bave politikom.

Ponovljeni izbori sa novim izbornim pravilima.
Država razbija političke monopole i pruža mogućnost svim političkim akterima na političkom tržištu da dobiju iste uslove za predstavljanje svojih političkih programa građanima Srbije.
Poštovani građani,
Ponovljeni izbori su jedino rešenje za izlazak iz sadašnjeg ponižavajućeg stanja.
Ponovljeni izbori su jedino rešenje za odbranu demokratije i republike.
Jedini način da smenimo režim uzurpatora Borisa Tadića je da se – ponove izbori.

Ponavljanje izbora možemo da se izborimo jedino – mirnim građanskim protestima na ulicama.
Ustanimo u odbranu demokratije i republike!
Mirnim uličnim protestima moramo da se izborimo za poštovanje izborne volje građana.
Uličnim protestima možemo srušiti diktaturu uzurpatora Borisa Tadića.

Pozivam sve građane Srbije na javne proteste protiv režima Borisa Tadića.
Srušićemo Tadića na isti način kako smo srušili Miloševića.
Uličnim protestima za uspostavljanje demokratije i vladavine prava u Srbiji.

Političari koji su došli na vlast sa ulice moraju da se smene ulicom.
To je istorijski krug koji se zatvara.
Pomozimo korumpiranom režimu Borisa Tadića da ode na smetište istorije.

Beograd,10.05.2012

sta je bre nemoguce?

JEL TOMA POKAZAO 3000 GLASOVA TJ GLASACKIH LISTICA SA ZAOKRUZENIM IMENIMA OPOZICIONIH STRANAKA?

To znaci da je tih 3000 glasova oduzeto opoziciji a umesto njih ubaceno 3000 glasova za DS SPS LDP I URS!

I to je ukradeno 3000 SAMO NA JEDNOM BIRACKOM MESTU

A u Srbiji je bilo 10.000 birackih mesta

Neka su zuti ukrali na samo jos 200 biralista to je 600.000 UKRADENIH GLASOVA OPOZICIJI I DODATIH VLASTI!!!!!!!!!!!!

BEZ KUPOVINE GLASOVA ZA 20 EVRA!

Sigurno je bilo nekakvih mahinacija i prevara ali odgovori mi ti , razuman si čovek i dugo se znamo na ovom forumu :

Ako i bude ponovljenih izbora , šta misliš ko je tu u dobitku ( zanemarimo par procenata gore - dole ) u stvarnom dobitku , sem što će nas opet koštati ?

Već sam na nekoj temi postavila pitanje ali mukajet , niko da odgovori :

Ko je realno trebalo da pobedi na ovim izborima ako zanemarimo stranačku ostrašćenost ?

Ko od ovih sa liste realno ima najviše pristalica , glasača i treba da bude vodeći u zemlji ?

Realno?

mislis na SNS..??
ja sam na izbore izasao samo zbog dveri...one me jos nisu razocarale..

zato sto ne mozes da obezbedis dovoljno ljudi iz stranke da pokrijes sva biracka mesta

pa u svakoj opstini srbije imas preko 100 birackih mesta.

opozicione stranke nemaju dovoljnno potkovanih ljudi koji mogu da sprece tu kradju. a i krade se kad se izbori zavrse a ne za vreme trajanja izbora . tj krade se i za vreme trajanja , kupovinom glasova i glasanjem u ime mrtvih ljudi falsifikovanim licnim kartama.

al glavna kradja se odigrava tek NAKON sto se izbori zavrse.
koliko ja znam SNS je imao i u RIK-u i na birackim mestima svoje predstavnike.
A nije tacno da ne mozes da obezbedis dovoljno, pa nisu oni kombi stranka, msm ako imaju takve kadrove koji bi se prodali za sitnu lovu sta to onda govori o njima? :lol:
Sve u svemu deluje ovo sve kao neka vrsta predizborne kampanje za drugi krug, pogotovu jer Nikolic izgleda ce ici u drugi krug? :S :S Kako ce ici ako tvrdi da su izbori pokradeni :S

Ne mogu se tako dobiti izbori, ovo mi liči na poteze očajnika svi oni koji se žale na krađu. Jednostavno ne može se na silu. Toma je mnogo griješio u kampanji i lutao kao i Čeda Jovanović pokušavši se dodvoriti svima. Mislim da su tu krive agencije koje slušaju i na kraju je praktično počeo da priča istu priču kao i Tadić i naravno da tako nema prođe, jer en može biti veći Tadić od Tadića. Toma je morao zadržati nešto od one priče iz radikalskih dana kako bi očuvao neki identitet ovako za njega su glasali ne iz ubjeđenja da je bolji i da ima program nego iz očajanja aktuelnom situacijom

I ova agencija samo prenosi njegovu izjavu dakle nije ništa naročito epohalno i novo. Inače izbore su međ posmatrači priznali a sad je gotovo moralo se prije misliti o tome na koji način privući narod

Zemljak, ne lupaj! ;)

Sve stranke su uredno obaveštavane koliko ima izašlh i koliko je glasova izbrojano pred očima kontrolora...
Sve je slato SMS-ovima...

Pitaj Madjare i Pastora a ko ne veruješ SNS-u

Kradja se tako i otkrila jer us SMS ovima slali izveštaje a posle se nisu poklopili sa izveštajem izbornih komisija u opštinama i RIK.
Tako je prevara i otkrivena.

"Život je vrelo radosti; ali, gde pije i ološ tu su svi kladenci otrovani. ... Oni su svetu vodu otrovali svojom pohotljivošću; a nazivajući slašću svoje pogane snove otrovali su još i reči. ...Sladunjav, i gnjil, postaje plod u njihovoj ruci: a pogledom svojim obaraju voćku, i stresaju lišće s nje. Mnogi koji su okrenuli od života, okrenuli su se samo zbog ološa: nisu hteli da dele kladenac, i plamen, i plod, s ološem. ...A onima koji vladaju, okrenuo sam leđa kad sam video šta im sad znači vladati: ucenjivati se, i cenkati se oko sile, – s ološem!....zaista vam kažem, smrdi sve juče i sve danas na ološ ...." Tako je govorio Zaratustra.

precrtaj11.gif

e pazi ovo konkretno svuda gde je dobio Pastor manje dobio je Canak vise i to u sredinama 100% madjarskim gde nikada nije mogao uzeti glas jedan

Jasno je 100% da su izbori pokradeni na svim nivoima

evo gledam sad dobili i siptari jednog poslanika, a nisu prosli cenzus do prekjuce i sad odjednom jesu.

Ovo je strasno u kakvoj lopovskoj drzavi mi zivimo u kakvoj tiraniji

Opozicija treba da pozove narod na ulice, ovi izbori da se poniste, ili da batale da se bave politikom

USTANAK!

Bezi bre!

koliko ja znam SNS je imao i u RIK-u i na birackim mestima svoje predstavnike.
A nije tacno da ne mozes da obezbedis dovoljno, pa nisu oni kombi stranka, msm ako imaju takve kadrove koji bi se prodali za sitnu lovu sta to onda govori o njima? :lol:
Sve u svemu deluje ovo sve kao neka vrsta predizborne kampanje za drugi krug, pogotovu jer Nikolic izgleda ce ici u drugi krug? :S :S Kako ce ici ako tvrdi da su izbori pokradeni :S

KO JE I ZAŠTO ŠTAMPAO DODATNE LISTIĆE I ZAŠTO ?

ZA MENE JE TO DOVOLJNO DA ME UBEDI U NEREGULARNOST IZBORA.

Druže ne može na silu i aroganciju ništa. Za politiku se mora imati šlif, znanje, strategija, rezultati. Toma nije kapacitet za to i jednostavno sa tim se mora pomiriti. Ovo su priče gubitnika, i uvijek sam mrzio izvlakuše kao kad izgubimo u sportu i onda nam sudija kriv i sl.

Ало друже, постоје докази, видео снимци, сведоци. Шта лупаш ти? Какав спорт? И не оспорава изборе само Тома.

Back