Da li su izbori jos uvek opcija?

Da li je kasno za izbore?

• Kasno je

glasova: 5 29,4%
  • Nije kasno

glasova: 8 47,1%
  • Nikad nije kasno da se ljubi strasno

glasova: 2 11,8%
  • Ne znam

glasova: 0 0,0%
  • Neznam

glasova: 2 11,8%

• Ukupno glasova
    17
1000000451.jpg

Ima li Mazzut odobrenje Vucica da pominje izbore ili ovo radi po nalogu MI6?

@Тихи

Tihoglu, sta ti mislis?

Није још касно за изборе када се ове ставке реше

1 Сређивање бирачких спискова
2 Да се забрани фантомским гласачима право да гласају на изборе

Није још касно за изборе када се ове ставке реше

1 Сређивање бирачких спискова
2 Да се забрани фантомским гласачима право да гласају на изборе
Sve srediti i omoguciti fer izbore.
Poslije takvih izbora prvom koji spomene pokradene izbore glavu razbiti.(figurativno)

izbori su jedina opcija za sve koji žele dobro Srbiji...samo izbori vode u smirivanje tenzija...
postoje dva puta:

1. da se raspisu izbori (sa neizvesnim rezultatom)

2. da se smire tenzije (ovako: podeliti besplatne prozake, zolofte, lexapro i bensedine) - ko god je pod tenzijom da mu se obezbedi smestaj u okviru mentalne klinike o licnom trosku predsednika - pa kad ga napusti tenzija e onda moze da ide na izbore. Dotle ne moze da bira (nema poslovnu sposobnost).

Poslednja izmena:
Britanski spijun Djuro Macut poziva na resenje krize, makar kroz izbore.

Mislite li da je kasno za izbore?
Postavio sam sličnu temu, obrisana je razumem. Forum vodi svoju politiku.
Ali mi se čini da će sve manje kompromisa biti i da će i jedna i druga strana zaoštravati sukob.

Ostaviću samo ovu pesmu.

A meni nije jasno da to ne ide u glavu ovakvima nekima posle četvrt veka gledanja toga?!

Eeeej, 25 godina punih gledaš jednu te istu lažu i paralažu i nadaš se...čemu?:dash:
I u mnogim uredjenijim drzavama izbori su farsa,mada vidimo i u pojedinim EU clanicama da se otvoreno mulja ili u USA gde su izbori najobicniji cirkus gori nego u Srbiji.
.....

Jedno je sigurno - nazad za SNS nema. Ako i ne raspišu izbore i nekako opstanu do 2027, taj period će biti ispunjen nemirima i strahom u njihovim dušama, a to je samo bolja polovina ostataka njihovih života. Ona gora sledi nakon izbora.

farsa su samo kad opozicija nema pouzdane kontrolore na tri četvrtine biračkih mesta...sasvim je druga priča sa studentima kontrolorima...

U mnogim stvarima se slažem sa tobom i lajkujem ti postove, ali ovaj ne mogu.

Mnogo, beskrajno mnogo puta se okrivljuje opozicija kada su u pitanju članovi biračkih odbora tzv kontrolori.

Niko nije postavio pitanje zašto opozicija nema dovoljan broj članova biračkih odbora.

Pored skromne novčane nadoknade, sve je manje ljudi spremno da bude u biračkom odboru. Na biračko mesto se dolazi od 5.30. do 6h.

Svaki član i zamenik člana biračkog odbora mora da provede 8 sati na biračkom mestu kako bi dobio tu skromnu novčanu naknadu.

Biračko mesto se zatvara u 20 časova. Sa biračkog mesta se ide u opštinu, u najboljem slučaju oko 21.00-21.30 a u najgorem slučaju, sat, dva posle ponoći.

Sve je manje ljudi spremno da provede gotovo ceo dan i celu noć na biračkom mestu, a posle u opštini.

Što se studenata tiče, iskreno se nadam da će im neko od iskusnih advokata ili pravnika održati dobru obuku za rad u BO.

Najbolje bi bilo da se raspišu izbori na svim nivoima, ali se plašim da je sada kasno.

AV zna da bi izgubio na izborima. Ljut je i na svoje funkcionere, tako da..ne bih se iznenadila da će pre uvesti vanredno stanje nego dati izbore..
Nadam se da grešim.

Back