Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 89.750
Britanski spijun Djuro Macut poziva na resenje krize, makar kroz izbore.
Mislite li da je kasno za izbore?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve srediti i omoguciti fer izbore.Није још касно за изборе када се ове ставке реше
1 Сређивање бирачких спискова
2 Да се забрани фантомским гласачима право да гласају на изборе
Pogledajte prilog 1770053
Ima li Mazzut odobrenje Vucica da pominje izbore ili ovo radi po nalogu MI6?
@Тихи
Tihoglu, sta ti mislis?
postoje dva puta:izbori su jedina opcija za sve koji žele dobro Srbiji...samo izbori vode u smirivanje tenzija...
Postavio sam sličnu temu, obrisana je razumem. Forum vodi svoju politiku.Britanski spijun Djuro Macut poziva na resenje krize, makar kroz izbore.
Izbori u Srbiji su farsa.izbori su jedina opcija za sve koji žele dobro Srbiji...samo izbori vode u smirivanje tenzija...
farsa su samo kad opozicija nema pouzdane kontrolore na tri četvrtine biračkih mesta...sasvim je druga priča sa studentima kontrolorima...Izbori u Srbiji su farsa.
Kao kada gledas namestenu fudbalsku utakmicu 3 lige.
Izbori u Srbiji su farsa.
Kao kada gledas namestenu fudbalsku utakmicu 3 lige.
I u mnogim uredjenijim drzavama izbori su farsa,mada vidimo i u pojedinim EU clanicama da se otvoreno mulja ili u USA gde su izbori najobicniji cirkus gori nego u Srbiji.A meni nije jasno da to ne ide u glavu ovakvima nekima posle četvrt veka gledanja toga?!
Eeeej, 25 godina punih gledaš jednu te istu lažu i paralažu i nadaš se...čemu?![]()
Farsa su uvek,sve se dogovori pre izbora,dok je sami izlazak raje gde ona kao o necemu odlucuje samo zavrsni cin cele te farse.farsa su samo kad opozicija nema pouzdane kontrolore na tri četvrtine biračkih mesta...sasvim je druga priča sa studentima kontrolorima...
a pre 25 godina nije bila farsa?Eeeej, 25 godina punih gledaš jednu te istu lažu i paralažu i nadaš se...čemu?![]()
Pa jeste, lepo piše već 25 punih.a pre 25 godina nije bila farsa?
Dolazio vam Gonzales da vam broji izbore koje ste probali da kradete.
2025-25=2000.Pa jeste, lepo piše već 25 punih.
Šta meni sad spočitavaš Gonzalesa i brojanje, saberi se.
farsa su samo kad opozicija nema pouzdane kontrolore na tri četvrtine biračkih mesta...sasvim je druga priča sa studentima kontrolorima...
Sve srediti i omoguciti fer izbore.
Poslije takvih izbora prvom koji spomene pokradene izbore glavu razbiti.(figurativno)