СНС: ИМАМО ДОКАЗЕ ДА СУ ИЗБОРИ ПОКРАДЕНИ

Да ли су избори покрадени?

• Да

• Не

• Можда

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Jel Dacic bio na ciganskoj slavi na Djurdjevdan u Zemunu?

Sto je iso sta mislis?

Pa zato sto su mu ti cigani doneli najmanje 200.000 glasova

Svi su glasali i po 10 puta.

Dacic odradio licne karte , podelili im listice i rokaj snimaj za 20 evra ceo dan.

pa 200.000 glasova kosta po 20 evra samo 4 miliona evra!

To je SMESNA INVESTICIJA za nekoga ko posle zahvaljujuci tome KRADE MILIJARDE OD NARODA

Drugo kazem krade se i kompjuterski preko trojanca ubacenog u softver dodaju se glasovi jednima i oduzimaju drugima

Tako kradu u Americi na izborima

I to nema sanse da se izvali , jer izvorni kod programa koji zbraja glasove nije dostupan vec samo binarni fajl.

a jel znaš da ima ona smrdljivi sprej....jel misliš da je neko mogao da primeti da se neko pojvaljuje 10X
to što ti sve pričaš je moguće kad bi na biračkom mestu sedeo samo SPS i DS...a dobro se zna da je bilo kontrolora ispred svih stranaka
to što ti govoriš je moguće ako je neko dao silan keš kontrolorima iz Dveri i SNS-a da ćute...e to je moguće ali to neko treba da kaže

Nikolic i Pastor treba da zatraze interenciju Rusije i EU ako hoce da isteraju ovo na cistac.

Слажем се. Поновити изборе уз масу посматрача из Русије и ЕУ.

I akos e jedan jedini listić ne slaže, ponavlja se sve dok DS ne padne od umora na pod.

Ево колико је СНС_у требало да одштампа џак листића - пет дана!

Док се накупи и довољно стиропола, проћи ће и други круг председничких.

Ех, та "револуција" ....

BUDALETINO..

JA SAM NA GLASANJU PRI UZIMANJU OVIH LISTIĆA MORAO DA SE POTPIŠEM U KNJIZI A ŽUTI LOPOVI SU MI IH OTELI !!!

OVO JE ISTO KAO DA JE NAŠTAMPAN I UKRADEN NOVAC IZ CENTRALNE BANKE.

a jel znaš da ima ona smrdljivi sprej....jel misliš da je neko mogao da primeti da se neko pojvaljuje 10X
to što ti sve pričaš je moguće kad bi na biračkom mestu sedeo samo SPS i DS...a dobro se zna da je bilo kontrolora ispred svih stranaka
to što ti govoriš je moguće ako je neko dao silan keš kontrolorima iz Dveri i SNS-a da ćute...e to je moguće ali to neko treba da kaže

ALO!
Kradja se desila POSLE IZBORA kada su bacani listići sa zaokruženim kandidatima opozicije, kradja se niej desila na izbornom mestu nego u OPŠTINAMA i RIK-u

ja ne pokušavam ništa...samo mi je glupo da pokušavate da ubedite nekoga u nešto što je nemoguće
ja sam odmah rekao da sam proitiv bilo kakvih mahinacija i krađa glasova i da mi je to odvratno
ali ne postoji mogućnost mahinacija nakon potpisivanja zapisnika...dal ti znaš da kad se potpiše zapisnik da niko neće da nosi taj materijal jel ga bolo dupe za isti jer ima zapisnik...znaju da ako ima neslaganja za jedan glas između onoga što je u zapisniku i onoga što eventialno objavi izborna komisija da dolazi do ponavljanja izbora

cekaj JEL IMA U BIRACKOM SPISKU 700 DO MILION GLASACA VISE NEGO STO ZIVIH PUNOLETNIH GRADJANA IMAMO U ZEMLJI?

IMA ILI NE

Koliko ja znam IMA . I vecina tih mrtvih i ne postojecih je glasalo za vlast.

Možda se taj UV sprej ne prima na cigaNJske šape? :D

UV sprej je isto PREVARA. Dovoljno je da naneses na prst neki bezbojni lepak , i oni ti naprskaju sprej na lepak a ti posle operes prst razredjivacom i glasas opet

Ili jos lakse 50% su sanse da je covek rezima taj koji pregledava sa UV lampom i on samo kaze PRODJI DALJE :lol:

ja opšte ne tvrdim da su izbori zakoniti nego tvrdim da nije moguće ukrasti izbore na način kako se ovde navodi...to je razlika
a jel to uradio neko nakon brojanja? jel sedi neko od ostalih stranaka i prati šta se radi? jel sedeo neko iz tih Dveri i SNs-a i pratio šta se radi..jel neko video da neko nešto crta..jel istakao prigovor..
vi se ponašate kao da je nakon zaključenja izbora DS seo sam i radio šta je hteo..a izbore kontrolisalo po dvoje ispred svake stranke

odakle ovoliki glasacki listici viska..?? zar nije po zakonu dozvoljeno samo 5% stanpanja vise listica..??
na koliko mesta je glasano bez LK..?? na koliko mesta se tvrdi da su clanovi komisija na raznorazne nacine terani da sutradan ponovo potpisuju zapisnike..?? pa bre na sve strane pljuste dokazi i ljudi ne kriju identitet -zele da svedoce...ako lazu..pa zna se zakonski sta sleduje i za jedno i za drugo..

Jel Dacic bio na ciganskoj slavi na Djurdjevdan u Zemunu?

Sto je iso sta mislis?

Pa zato sto su mu ti cigani doneli najmanje 200.000 glasova

Svi su glasali i po 10 puta.

Dacic odradio licne karte , podelili im listice i rokaj snimaj za 20 evra ceo dan.

pa 200.000 glasova kosta po 20 evra samo 4 miliona evra!

To je SMESNA INVESTICIJA za nekoga ko posle zahvaljujuci tome KRADE MILIJARDE OD NARODA

Drugo kazem krade se i kompjuterski preko trojanca ubacenog u softver dodaju se glasovi jednima i oduzimaju drugima

Tako kradu u Americi na izborima

I to nema sanse da se izvali , jer izvorni kod programa koji zbraja glasove nije dostupan vec samo binarni fajl.

Nema razloga da sumnjam da je ovako bilo ali na kraju krajeva ti cigani su kol'ko -tol'ko regularno glasali za tog Dačića i opet grobar cvili uprazno :D

Seti se samo opštinskih izbora ovde u Beogradu kada je i grobar tim istim ciganima delio pakete s brašnom i parizerom i dobiše okobajčetinski luzeri Voždovac i Zemun...pa što ne bi Daček po istom receptu pokušao i sada kada su još demokrate onomad to praktikovale na svim nivoima.

Крадљивцима гласова:

А ја вам кажем!

Драган Симовић

425393_2702632570057_1384006378_32048449_300094315_n.jpg

А ја вам кажем, да од сада никада више нећете имати

мирнога сна!

Ни једне једине ноћи, нећете имати мирнога сна!

Будићете се, изненада, у глуво доба ноћи, опхрвани

немирима и страховима, и чиниће вам се, да над вашом

постељом, попут ратника светлости, стоје они чије сте

гласове покрали.

Ваше ће собе бити испуњене непознатим и

тајанственим и страшним гостима.

Испод прозора ваших промицаће и лелујаће сенке

неких оностраних ратника, док ће ваше срце снажно

тући подно грлене јабучице, и губићете дах, и мрачиће

вам се вид, и бубњаће у ушима вашим као да се брда и

планине обурвавају.

У сваком трену бићете свесни, да вас у стопу прате они

које сте лагали, крали и пљачкали.

Они чију сте крв потуљено сисали.

Они чије сте породице растурили.

Они чије сте куће раскућили.

И ниједна вас војска земаљска неће сачувати и спасити,

од онога што ће морати да се изврши над вама!

Ваше је време већ истекло, и ви се више не бројите

међу живе!

Оно што је од вас још остало –

то је само врећа меса и костију,

и смрад ваших душа.

До овога трена, то је био први део Закона, који се зове

Сетва, а од овога часа, почиње да се испуњава други

део Закона, који се зове Жетва.

Закону и Правди нико још утекао није!

Нећете ни ви утећи!

Са вама је већ свршено у горњим световима, и конац се

ваш лагано низводи у ниже и доње светове.

Већ колико сутра, нигде вас неће бити!

Нема те земаљске силе која вас сачувати и спасити

може, од извршења Права и Правде над вама!

Последње што ћете још чути у овоме свету, пред

полазак на пут без повратка, то ће, зацело, бити гласови

које сте својему народу покрали!

А ти гласови покрадени, гле, биће продорни и страшни!

Продорни и страшни низа звездана јата!

На водама Словенског Дунава,
с вечери, 9. цветног, 7520/2012.

ALO!
Kradja se desila POSLE IZBORA kada su bacani listići sa zaokruženim kandidatima opozicije, kradja se niej desila na izbornom mestu nego u OPŠTINAMA i RIK-u

ako si potpisao zapisnik sa rezultatima i odneo primerak u SNS...kako se posle može ukrasti? ako si ti potpisao zapisnik i u njjemu je navedeno ko je koliko imoa glasova
kako je moguće da rezultat iz biračkog odbora bude drugačiji od onoga koji si ti doneo? ako je različit onda se poništavaju
ali SNS je ćutao do sada i onda sad od jednom krađa..pa to se zna to veče ili najkasnije sutra

malopre je zavrsena emisija na kopernikusu...gostovali predstavnici NS i LDP-razlog kradja izbora....ovaj iz NS tvrdi da su clanovi birackog odbora terani i prisiljavani sutradan da dodju da potpisu nove zapisnike...
Da je to istina , onda bi doveli barem jednog clana birackog odbora da to potvrdi i da kaze ko ga je prisiljavao .
Ovako mi sve lici na obicnu lakrdiju . Vucic je i ranije mahao nekim papirima pred kamerama , a kasniije
od te njegove price nije bilo nnista .

UV sprej je isto PREVARA. Dovoljno je da naneses na prst neki bezbojni lepak , i oni ti naprskaju sprej na lepak a ti posle operes prst razredjivacom i glasas opet

Ili jos lakse 50% su sanse da je covek rezima taj koji pregledava sa UV lampom i on samo kaze PRODJI DALJE :lol:
MA sve tehnike znaš, prepošteni Tihomire. :lol:
I još da se nisu ljudi smenjivali konstantno... :lol:

Hajde pljuni, videli smo te :D

I to bude tako što trenutno slobodan kontrolor na glasačkom mestu odšeta do predsednika komisije i pita koliko je izašlo glasača na okrugao sat i svima javi i onda počnemo da šibamo SMS... glasačko mesto 1, izašlih 2, za 3 sata

Prvo Pastor bi morao da zna da ima i Madjara iz mešanih brakova a još važnije da je Djilas dobio mnogo više glasova kao gradonačelnik nego BoTa za predsednika... Pa sve da su izmešali ToNi-ja i BoTu opet Djilasova gomila veća - vlasnici lokala su se ušemili sa reketom i nisu blesavi da plaćaju nov nekom drugom, pa makar i Madjar držao kiosk...

E ovo već nije u redu...
[Odakle tebi 5 listića? :rtfm:

Nisam siguran da sam uopšte razumeo ovaj post, osim zadnje rečenice, pa ću odgovoriti-glasao sam u Vojvodini gde su se održavali i pokrajinski izbori.

Čitam već danima, sablažnjavam se i grizem za jezik da prećutim... ali ne mogu.
Hajde pljuni, videli smo te :D
1. kako je moguće da sve stranke potpišu zapisnik, obaveste o rezultatima svoje stranke, ovi objave rezultate, ti rezultati se ne razlikuju u više od 0.05 procenata, i onda, odjednom, RIK namešta izbore?
I to bude tako što trenutno slobodan kontrolor na glasačkom mestu odšeta do predsednika komisije i pita koliko je izašlo glasača na okrugao sat i svima javi i onda počnemo da šibamo SMS... glasačko mesto 1, izašlih 2, za 3 sata

2. SVM govori o krađi glasova na osnovu "ćvrstih dokaza" kao što su-kako je moguće da Mađari nisu glasali za nas? Ili, još bolje, kako to da na jednoj listi neko glasa sa SVM, a na drugo za DS?
Prvo Pastor bi morao da zna da ima i Madjara iz mešanih brakova a i ne vole svi Madjari Pastora, a još važnije da je Djilas dobio mnogo više glasova kao gradonačelnik nego BoTa za predsednika... Pa sve da su izmešali ToNi-ja i BoTu opet Djilasova gomila veća - vlasnici lokala su se ušemili sa reketom i nisu blesavi da plaćaju nov nekom drugom, pa makar i Madjar držao kiosk...

Ja sam na 5 različitih listića glasao na različite načine-za predsednika za Tadića, za parlament za LDP, na gradskim nisam podržao nikoga itd. Da li sam ja ukroa glasove Čedi ili DS-u? Ne, samo sam cenio za koga gde da glasam.
E ovo već nije u redu...
Odakle tebi 5 listića? :rtfm:

Back