filatelista. pa šta?
Veoma poznat
- Poruka
- 13.059
odakle ovoliki glasacki listici viska..?? zar nije po zakonu dozvoljeno samo 5% stanpanja vise listica..??
na koliko mesta je glasano bez LK..?? na koliko mesta se tvrdi da su clanovi komisija na raznorazne nacine terani da sutradan ponovo potpisuju zapisnike..?? pa bre na sve strane pljuste dokazi i ljudi ne kriju identitet -zele da svedoce...ako lazu..pa zna se zakonski sta sleduje i za jedno i za drugo..
a ko kaže da ovo nije Toma štampao...jel to nemoguće?
jeste, dozvoljeno je 5% viška
a opet te je pitam...kako je moguće da kontroliri SNS-a nisu uočili da neko glasa bez lične karte...da neko glasa 5X, da neko glasa 10X, da neko šara po listićima...
to su priče za malu decu..

... onda sam trazio da se opet prebroji oko 120 000 glasova
  ... onda sam trazio da se opet prebroji oko 120 000 glasova   .. brojali smo do sutra posle podne - e  tada je svima nama iz opozicije  svega bilo dosta - pa da nam je dusa u pitanju ...  i sve smo potpisali ,  samo da idemo kuci da se naspavamo (   oni iz SPSa i tehnickih sluzbi su se naravno lepo menjali kad se umore )   .... i danas tvrdim da su me olesili ( kao i one druge veselnike iz opozicije )  za ko zna koliko hiljada glasova .. to je , bre , masinerija lopovska ...
   .. brojali smo do sutra posle podne - e  tada je svima nama iz opozicije  svega bilo dosta - pa da nam je dusa u pitanju ...  i sve smo potpisali ,  samo da idemo kuci da se naspavamo (   oni iz SPSa i tehnickih sluzbi su se naravno lepo menjali kad se umore )   .... i danas tvrdim da su me olesili ( kao i one druge veselnike iz opozicije )  za ko zna koliko hiljada glasova .. to je , bre , masinerija lopovska ...