СНС: ИМАМО ДОКАЗЕ ДА СУ ИЗБОРИ ПОКРАДЕНИ

Да ли су избори покрадени?

• Да

• Не

• Можда

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
odakle ovoliki glasacki listici viska..?? zar nije po zakonu dozvoljeno samo 5% stanpanja vise listica..??
na koliko mesta je glasano bez LK..?? na koliko mesta se tvrdi da su clanovi komisija na raznorazne nacine terani da sutradan ponovo potpisuju zapisnike..?? pa bre na sve strane pljuste dokazi i ljudi ne kriju identitet -zele da svedoce...ako lazu..pa zna se zakonski sta sleduje i za jedno i za drugo..

a ko kaže da ovo nije Toma štampao...jel to nemoguće?
jeste, dozvoljeno je 5% viška
a opet te je pitam...kako je moguće da kontroliri SNS-a nisu uočili da neko glasa bez lične karte...da neko glasa 5X, da neko glasa 10X, da neko šara po listićima...
to su priče za malu decu..

Da je to istina , onda bi doveli barem jednog clana birackog odbora da to potvrdi i da kaze ko ga je prisiljavao .
Ovako mi sve lici na obicnu lakrdiju . Vucic je i ranije mahao nekim papirima pred kamerama , a kasniije
od te njegove price nije bilo nnista
.
Kao Šojić - ZUMBIRAJTE OVAJ PAPIR i posle četvrt sekunde u fasciklu. :rotf:
A ono gotovinski račun iz kafane. :lol:

Sa džakovima u kolima ,uvek idu predstavnici prve 3 liste koje su dobile najviše glasova na tom biračkom mestu ,a nekada i prve 4 ,ako kapacitet vozila kojim se ide do OIK to dozvoljava , naravno i tamo sva 3-4 člana sede pored džakova dok se ne predaju komisiji , zajedno sa zapisnicima , nije džakčina sa glasovima karta u pokeru pa da se tek tako zameni da niko ne primeti .

Jesi kad bio u gradskoj ( ili opstinskoj ) izbornoj komisiji - gde stizu rezultati od milion ili recimo 150 000 glasova ??? Da zanemarimo RIK ...

JA jesam i SPS je tako krao da to uoste nije bilo normalno - a u citavoj gunguli i haosu koji vestacki naprave ni JA ni predstavnici tada DS , SPO i nekih manjih stranaka dugo nismo videli da nose kutije prvo na 5 sprat - tamo je bila neki ,, Centar za uzbunjivanje i obavestavanje ,, - pa ih onda vracaju opstinskoj ( gradskoj ) komisiji ... Jest da sam ih JA ulovio , pa digao galamu , ali vec su rezultati i zapisnici sa pola birackih mesta bili pokradeni .. postavili smo zamenike na stepenice i kod lifta kako dzakovi i zapisnici nebi prvo isli tamo ... hbt. cak je i sekretarica na prostom sabiranju pokusala da me pokrade za 1000 glasova :eek: ... onda sam trazio da se opet prebroji oko 120 000 glasova :dash: .. brojali smo do sutra posle podne - e tada je svima nama iz opozicije svega bilo dosta - pa da nam je dusa u pitanju ... i sve smo potpisali , samo da idemo kuci da se naspavamo ( oni iz SPSa i tehnickih sluzbi su se naravno lepo menjali kad se umore ) .... i danas tvrdim da su me olesili ( kao i one druge veselnike iz opozicije ) za ko zna koliko hiljada glasova .. to je , bre , masinerija lopovska ...

Nego , kako su onda pokrali Pastora - objavili prvo 90 000 , pa posle 60 000 ?? .. i on je ( verovatno ) imao i posmatrace i zapisnike i clanove opstinskih komisija i posmatrace i clanove komisija na samim birackim mestima ... :think:

stampani listici? lokacija kontejnera za koju Toma nece da kaze? my ass kradja, krivo mu je sto nije dobio jos koji procenat vise.... Srami se Tomo, zar su te to ucili na fakultetu?

Sta ti mislis da smo mi veverice i da smo sisali vesla,pa da ti poverujemo u tu pricu?

Nije smeo da se nadje tu NI JEDAN JEDINI LISTIĆ, svi su trebalid a budu u RIK! Odakel ovde DŽAK LISTIĆA!?

Nisam siguran da sam uopšte razumeo ovaj post, osim zadnje rečenice, pa ću odgovoriti-glasao sam u Vojvodini gde su se održavali i pokrajinski izbori.

ne mo\e[ d odgovara[ pre ego postavim pitanje... sad lepo obri[i komentar i stavi nanovo da tvoj bude poslednja...
Ko poslednji ka\e ne[to taj je u pravu :D

odakle ovoliki glasacki listici viska..?? zar nije po zakonu dozvoljeno samo 5% stanpanja vise listica..??
na koliko mesta je glasano bez LK..?? na koliko mesta se tvrdi da su clanovi komisija na raznorazne nacine terani da sutradan ponovo potpisuju zapisnike..?? pa bre na sve strane pljuste dokazi i ljudi ne kriju identitet -zele da svedoce...ako lazu..pa zna se zakonski sta sleduje i za jedno i za drugo..
Могу докази да буду велики к'о врата, може из свемира да се види да је све покрадено ... ништа не вреди

http://forum.krstarica.com/showthre...АЊЕ-ИЗБОРА?p=21589836&viewfull=1#post21589836

Sigurno je bilo nekakvih mahinacija i prevara ali odgovori mi ti , razuman si čovek i dugo se znamo na ovom forumu :

Ako i bude ponovljenih izbora , šta misliš ko je tu u dobitku ( zanemarimo par procenata gore - dole ) u stvarnom dobitku , sem što će nas opet koštati ?

Već sam na nekoj temi postavila pitanje ali mukajet , niko da odgovori :

Ko je realno trebalo da pobedi na ovim izborima ako zanemarimo stranačku ostrašćenost ?

Ko od ovih sa liste realno ima najviše pristalica , glasača i treba da bude vodeći u zemlji ?

Realno?

ALO!
Kradja se desila POSLE IZBORA kada su bacani listići sa zaokruženim kandidatima opozicije, kradja se niej desila na izbornom mestu nego u OPŠTINAMA i RIK-u

Погледај тему Opozicija u RIK-u

1
http://www.rik.parlament.gov.rs/cirilica/sastav_frames.htm

Ovi boldovani su koliko znam predstavnici opozicije sigurno , a ove ostale ne poznajem tako da je verovatno još neko od njih iz opozcionih partija , slično je i u Pokrajnskoj ,kao i u gradskim i opštinskim IK , dakle svuda opozicine partije imaju svoje predstavnike ,da ne govorim o desetinama hiljada opozcionih posmatrača i aktivista na terenu , koji su pratili celokupan tok glasanja,brojanja i objavljivanja rezultata .
Da li bi opozicione partije trebalo da odgovaraju za saučesništvo svojih predstavnika u eventualnoj izbornoj kradji o kojoj se priča toliko , ili ako sam vrh nije znao za to ,da pokrenu nekoliko hiljada disciplinskih postupaka i krivičnih prijava protiv svojih članova koji su protiv volje centrale učestvovali u toj navodnoj kradji koji spominju ? :think:

Zapsinik se potpisuje pred svima, dakle ne seri sa svojim komentarima na B92 kao merilom istinitosti...

pa secam se 90tih kako je tadasnja opozicija a sadasnja vlast optuzivala SPS da je krao po 500.000 glasova na izborima u Srbiji. I tad su se potpisivali zapisnici ko i sad pa me zanima kako je to SPS krao na izborima tada?

али тада није било мобилних телефона...
овај пут су сви слали СМС странци на сваких сат времена...

nemas veze blage Tadicevac. i tad je bilo fiksnih telefona a zvao nekog na fiksni ili na mobilni isto ti je.

Krali ste tada kradete jos vise sada.

Jer sada imate CIA logistiku za kradju izbora.

pa secam se 90tih kako je tadasnja opozicija a sadasnja vlast optuzivala SPS da je krao po 500.000 glasova na izborima u Srbiji. I tad su se potpisivali zapisnici ko i sad pa me zanima kako je to SPS krao na izborima tada?

Ти си човек из унутрашњости, за нереде у Београду си сазнао тек кад није било сигнала на ТВ Пинк
пребациш на РТС кад ни тамо...

Zapsinik se potpisuje pred svima, dakle ne seri sa svojim komentarima na B92 kao merilom istinitosti...

I ŠTA SA TIM ZAPISNICIMA.....?

OVDE SE RADI O KRAĐI U PUTU ... NAKNADNIM PREBROJAVANJIMA I KONTROLI MATERIJALA U OPŠTINAMA... GIK-U A NE RIK-U.

NAKNADNIM DODATNIM ZAOKRUŽIVANJIMA ONIH KOJI NISU GLASALI. A RIK SE VADI NEBLAGOVREMENOM REAKCIJOM.

PA KO MOŽE ZA 8 SATI RADNOG VREMENA DA ISPRATI 9000 GLASAČKIH MESTA I DA PLATI TOLIKO PRAVNIKA KOJI ĆE U TOM VREMENU NAPISATI OGROMAN BROJ PRIJAVA????

Da je to istina , onda bi doveli barem jednog clana birackog odbora da to potvrdi i da kaze ko ga je prisiljavao .
Ovako mi sve lici na obicnu lakrdiju . Vucic je i ranije mahao nekim papirima pred kamerama , a kasniije
od te njegove price nije bilo nnista .

ljudi kazu da su podneli krivicne prijave..da su prilozili dokaze...

Već sam na nekoj temi postavila pitanje ali mukajet , niko da odgovori :

Ko je realno trebalo da pobedi na ovim izborima ako zanemarimo stranačku ostrašćenost ?

Ko od ovih sa liste realno ima najviše pristalica , glasača i treba da bude vodeći u zemlji ?

Realno?
Од досадашње власти горе је само једно ... да исти владају још 4 године.
Требала (морала) је да победи удружена опозиција на једној листи + нове странке и покрети
А на челу те листе снс ... шта год мислио о овој странци и осталим из опозиционог блока
Само ... кад би се Срби сложили
Реално

Back