Da li su izbori resenje i izlaz iz krize?

Citajuci po forumu i slusajuci ljude koji govore na N1 stice se utisak opsteg ubedjenja da je vecina protiv vucica i da on sigurno gubi.

A da li je bas tako?

To su misljenja, ne kazem ni da jesu u pravu ni da nisu u pravu ali to su u sustini samo misljenja ljudi koja nisu utemeljena osim u sostveno ubedjenju.

Ako se desi da na izborima Vucic pobedi da li ce onda sva ova ubedjena masa poleteti kako su izbori namesteni i onda krece nov krug pakla i nove pobune i sve ispocetka?

Da li bi izbori bili resenje situacije ili pogonsko gorivo za nove demonstracije, blokade i nerede ukoliko Vucic pobedi?
ko ima matoru ili ružnu ženu promena vlasti mu neće ništa promeniti - propaganda je jedno, realnost drugo

Resenje je da ja dobijem vlast, ali ima tu vise problema.
Jedan je ja bas i ne zudim da budem vlast, jedino sto imam interes da bude bolje organizovano drustvo..
Zdravstvo , kaznena politika, najvise, a pedagogija i obrazovanje su dugorocne oblasti , to narod mora da zasluzi da bude dobro...

Drugi problem je sto ovaj narod nikad dobre i kvalitetne ljude nece birati i dati im sansu da bilo sta prikazu od sposobnosti , nego moras da otimas, a ako moram da se otimam sa budalama u Srbiji , onda prvo necu , drugo nemam zudnju da vladam, trece to unosi komponentu da moram da koristim metode koje me cine malo losijim covekom nego sto sam sad pa mi se ni to ne radi..

Zasto ovako egocentricno pisem?
Zato sto kao sto dobar poslodavac ima jeftinijeg radnika a dobrog ako proucava zelje radnika koji imaju sposobnosti koje zeli , ne svih nego samo onih koje zeli , tako i narod koji proucava zelje onih koji mogu da razviju drustvo na dobru stranu , dobija razvoj na tu stranu , a oni koji ne razmisljaju nista, dobijaju kriminalce iznova i iznova..

Hajd pogodite u koje narode spadaju Srbi...?

Он и СНС не могу на поштен начин да добију на изборима.
Као и до сада, Вучић и његов тим припремају неке нове трикове да би СНС добио на изборима. До тада он на разне начине, укључујући и ове шетње (плаћених и уцењених противника тзв блокадера и грађана који протествују) користи као пропаганду и кампању за изборе, које ће да распише кад превара буде смишљена.
Politika i poštenje ne idu jedno s drugim. Tako da vučko na izborima dobija opušteno. Sve je đaba što studenti rade.

I po tebi sve zavisi od njega i malo od studenata?
Gde si tu Ti?
Gde sam ja ?
Pa je li ovo samo njihova država. Jesmo li ti i ja ovde gosti ?
Nažalost tu si gde si i ništa ne možeš uraditi, kao što vidiš. Laka vremena daju slabe ljude. Slabići šetači pištači kontejneraši su na ulicama. Onih jakih da repertiraju nema!

Nažalost tu si gde si i ništa ne možeš uraditi,
Mogu da pišem ovde. Mogu da sumnjam. Mogu da glasam na izborima
kao što vidiš.
Ne vidimo isto :) Ja sam optimista
Laka vremena daju slabe ljude.
:ok: a, da li su ova baš laka ?
Slabići šetači pištači kontejneraši su na ulicama.
I nerviraju ga.. A on greši i sve više tone u blato.
Tako ja vidim.
Onih jakih da repertiraju nema!
Probamo drugačije :) . (a, našlo bi se... i bilo ih je. U Srbiji ih uvek bude ).

Pa evo samo da razmatramo Beogradske izbore, poslednje izbore u Beogradu. Deo opozicije je bhio u bojkotu, sa Đilasom na čelu, neko bi rekao veći deo opozicije. Međutim Kreni promeni i još neki su izašli na izbore. Ukupno dobijenih glasova od strane opozicionih stranaka je bio veći od SNSa. Nekoliko opština u Beogradu je bilo po brojkama sa većinom bez SNSa, SPSa i njihovih partnera. I da li znaš šta se nda desilo? Da li znamo šta se desilo sa Novim Beogradom?

Na prošlim izborima u Zaječaru je dobio nezavisan kandidat većinu, i nakon izbora je kompletno prešao u SNS.

Na izborima pretprošlim za Beograd Tadiču je trebao 1 poslanik da bi opozicija dobila Beograd... na ponovljenim izborima cela opozicija nije pozvala da se glasa na ponovljenim mestima za Tadicevu stranku i dobio je SNS. Naravno, Djilas je njegoiv covek, uvek bio tu u presudnim trenucima da SNS namakne sebi sta treba.

I tako dalje....

Dakle, novac, veliki novac se daje, ljudima se daje mito koji ne mogu da odbiju.. ako reši svoje pitanje stana, kuće, dobiče novac koji je veći nego da ceo život radi

Nemojmo zaboraviti da su na poslednjim izborima u BG u korist SNS presudili prekodrinci sa LAZNIM boravistem u Beogradu.
Znaci kradja izbora.

Back