СНС: ИМАМО ДОКАЗЕ ДА СУ ИЗБОРИ ПОКРАДЕНИ

Да ли су избори покрадени?

• Да

• Не

• Можда

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
koliko ja znam SNS je imao i u RIK-u i na birackim mestima svoje predstavnike.
A nije tacno da ne mozes da obezbedis dovoljno, pa nisu oni kombi stranka, msm ako imaju takve kadrove koji bi se prodali za sitnu lovu sta to onda govori o njima? :lol:
Sve u svemu deluje ovo sve kao neka vrsta predizborne kampanje za drugi krug, pogotovu jer Nikolic izgleda ce ici u drugi krug? :S :S Kako ce ici ako tvrdi da su izbori pokradeni :S

ti izgleda ne znas kako to funkcionise. ti ljudi na biralistima su amateri. totalni amateri. u vecini slucajeva su prvi put na tom birackom mestu. a suocavaju se sa profesionalcima koji su prosli specijalisticki CIA kurs za kradju na izborima.

Zato se 90% kradja ne uhvati jer clanovi birackih odbora ispred opozicije ne znaju ni sta ih je snaslo.

Jednostavno opozicija nema novac da ih posalje na seminar i nauci kako da uoce i sprece tu kradju.

Drugo samim tim sto je u birackom spisku skoro milion ljudi vise od realnog broja, i samim tim sto Dacic i Tadic mogu da nastampaju neograniceni broj licnih karata na imena tih ljudi, jasno je da su izbori pokradeni

Odakle Nikolicu danas izborni materijal nadjen u KONTEJNERU sa 3000 glasova za opoziciju?

Posto niko nije prijavio da fali izborni materijal jasno je da su ti glasovi ZAMENJENI

Neka se to desilo na jos 200 biralista TO JE 600.000 GLASOVA UKRADENIH OPOZICIJI I DODATIH ZUTOM LOPOVSKOM REZIMU!

Тачно - мени је било просто невероватно да су сви учесници пристали на очигледно СМУЉАНИ тзв.ЈЕДИНСТВЕНИ БИРАЧКИ СПИСАК... али сви су ћутали..... али СВИ........то је основни проблем!!!

E ako vas dvojica niste poverovali, onda ce biti da su stvarno pokradeni izbori!:sad2::lol:

sta je bre nemoguce?

JEL TOMA POKAZAO 3000 GLASOVA TJ GLASACKIH LISTICA SA ZAOKRUZENIM IMENIMA OPOZICIONIH STRANAKA?

To znaci da je tih 3000 glasova oduzeto opoziciji a umesto njih ubaceno 3000 glasova za DS SPS LDP I URS!

I to je ukradeno 3000 SAMO NA JEDNOM BIRACKOM MESTU

A u Srbiji je bilo 10.000 birackih mesta

Neka su zuti ukrali na samo jos 200 biralista to je 600.000 UKRADENIH GLASOVA OPOZICIJI I DODATIH VLASTI!!!!!!!!!!!!

BEZ KUPOVINE GLASOVA ZA 20 EVRA!

ahahahahhahahaha
opet isto
ja objasnio da je nemoguće ukrasti jer postoji zapisnik i ti opet pričaš budalaštine
ajde mi sad ti..pošto se razumeš u sve...sad da padne svemirski brod tebe bi zvali da ga pomeriš
objasni mi ovo
biračko mesto 517
izašlo 5000 birača
toma 4500
tadić 250
radikali 100
Dinkić 100
nevažećih 50

sastavljen zapisnik i u njemu lepo napisano izašlo 5000
toma nikolić dobio 4500, tadić 250, dinkić 100, radiklai 100 nevažećih 50, nije bilo nepravilnsoti...
potpisao kontrolor žuti, naprednjak, čedin, radikal, dinkićevac
uzeli svoje primerke zapisnika
sad ti meni objasni koja je svrha krađe kad je sve uneto u zapisnik?
po toj tvojoj teoriji neko je uzeo Nikoliću 3000 iu to dodao Tadiću
pa kako majku mu poljubim kad je na zapsiniku upisano i to otišlo u stranku?
kako????
jel tebi jasno da ako se samo jedan glas ne slaže sa onim što je upisano u zapisnkik što su ovi dobili u stranci da se izbori ponavljaju?

Koji ljudi ?

Sns ?

Kako tek posle nekoliko dana kada su ispali iz kombinacije da uđu u vlast ?

Kako ne vidite da idete na ruku okobajčetincima i njihovim mahinacijama ili to namerno radite ?

Zenska glavo , nije u pitanju ni SNP , ni DSS , ni SVM , ni Dveri .. ni niko .. u pitanju je princip da je nedozvoljeno krasti glasove ..... a ocito je da smo bili zrte kradje epskih razmera ....

KO JE OPLJAČKAO TREZOR ???

561372_356421264420624_100001582596807_971344_1048160058_n.jpg

ti izgleda ne znas kako to funkcionise. ti ljudi na biralistima su amateri. totalni amateri. u vecini slucajeva su prvi put na tom birackom mestu. a suocavaju se sa profesionalcima koji su prosli specijalisticki CIA kurs za kradju na izborima.

Zato se 90% kradja ne uhvati jer clanovi birackih odbora ispred opozicije ne znaju ni sta ih je snaslo.

Jednostavno opozicija nema novac da ih posalje na seminar i nauci kako da uoce i sprece tu kradju.

Drugo samim tim sto je u birackom spisku skoro milion ljudi vise od realnog broja, i samim tim sto Dacic i Tadic mogu da nastampaju neograniceni broj licnih karata na imena tih ljudi, jasno je da su izbori pokradeni

Odakle Nikolicu danas izborni materijal nadjen u KONTEJNERU sa 3000 glasova za opoziciju?

Posto niko nije prijavio da fali izborni materijal jasno je da su ti glasovi ZAMENJENI

Neka se to desilo na jos 200 biralista TO JE 600.000 GLASOVA UKRADENIH OPOZICIJI I DODATIH ZUTOM LOPOVSKOM REZIMU!

Dobro ja te pitam samo jednu jedinu stvar
ZASTO SU POSTAVILI TE AMATERE AKO SU ZAISTA TAKO GLUPI I NESPOSOBNI??
Zar nemaju enke bolje i kvalitetnije ljude? I ako ih nemaju zar to onda ne stavlja u sumnju apsolutno sve.. A sigurna sam da ih imaju. Evo recimo u radikalnoj ima dosta velikib roj doktora nauka, sigurno su mogli i da stave po nekog doktora da ga zamole i da mu plate ekstra da motri na mladje clanove makar.
DAKLE ZAR JE SNS I OPOZICIJA TOLIKO GLUPA DA STAVI TAKVE LJUDE KOJI NEMAJU VEZE SA VEZOM NA ODGOVORNA MESTA ? :S :S :S :S :S :SD

Zar nemaju enke bolje i kvalitetnije ljude? I ako ih nemaju zar to onda ne stavlja u sumnju apsolutno sve..
DAKLE ZAR JE SNS I OPOZICIJA TOLIKO GLUPA DA STAVI TAKVE LJUDE KOJI NEMAJU VEZE SA VEZOM NA ODGOVORNA MESTA ? :S :S :S :S :S :SD

Ama to ti je kao i pušenje po školi... sve to rade samo se slabo fale...

"Život je vrelo radosti; ali, gde pije i ološ tu su svi kladenci otrovani. ... Oni su svetu vodu otrovali svojom pohotljivošću; a nazivajući slašću svoje pogane snove otrovali su još i reči. ...Sladunjav, i gnjil, postaje plod u njihovoj ruci: a pogledom svojim obaraju voćku, i stresaju lišće s nje. Mnogi koji su okrenuli od života, okrenuli su se samo zbog ološa: nisu hteli da dele kladenac, i plamen, i plod, s ološem. ...A onima koji vladaju, okrenuo sam leđa kad sam video šta im sad znači vladati: ucenjivati se, i cenkati se oko sile, – s ološem!....zaista vam kažem, smrdi sve juče i sve danas na ološ ...." Tako je govorio Zaratustra.

precrtaj11.gif

Zar nemaju enke bolje i kvalitetnije ljude? I ako ih nemaju zar to onda ne stavlja u sumnju apsolutno sve..

PA NEMAJU JER T BOLJI TRAZE DA SE PLATE I NE ZADOVOLJAVAJU SE SA DNEVNICOM OD 20 EVRA!

Kazem ti jos jednom neka su ih ukrali na 200 biralista od 10.000 to je znaci na 2% biralista, to znaci da su ih ukrali za 600.000 glasova!

Jel kapiras? Od 100 biralista kad oni imaju dupli izborni materijal MORA da zuti lopovi prodju makar na 2!

PA NEMAJU JER T BOLJI TRAZE DA SE PLATE I NE ZADOVOLJAVAJU SE SA DNEVNICOM OD 20 EVRA!

Kazem ti jos jednom neka su ih ukrali na 200 biralista od 10.000 to je znaci na 2% biralista, to znaci da su ih ukrali za 600.000 glasova!

Jel kapiras? Od 100 biralista kad oni imaju dupli izborni materijal MORA da zuti lopovi prodju makar na 2!

Ma nemojte ne zadovoljavaju se?

A koliko ima nezaposlenih?

Ne "tupi".

Pa ne osporava samo Toma osporavaju svi koji nisu prošli. To je ta priča o kojoj ti govorim. Jednostavno trebalo je ujediniti opoziciju i nastupiti sa jakim programom koji se dovoljno razlikuje od Tadića. Ovo je bilo razjedinjeno, dosta mlako. Pa pogledaj ti na šta to liči da je do juče govorio za male partiej da su Tadićevi namještenici i da se ne glasa za njih a danas poziva njihove glasače da ga podrže. Pa to niej u redu i danas se udružuju oko priče o krađi umjesto da su se udržili kad je trebalo. Znači, promašaj za promašajem

Ајде још једном:

Ало друже, постоје докази, видео снимци, сведоци. Шта лупаш ти? Какав спорт? И не оспорава изборе само Тома.

Jel znas ti koliko kosta 1 sekund reklame na pinku? Kosta 20 000 dinara..
Sumnjam da je rec o parama ovde zaista. A samo bi budala stedela na odgovornim ljudima kada su u pitanju ovakve stvari. Msm na kraju krajeva ako su toliko glupi da su poslali amatere i ostale, onda neka im dobili su rezultat koji zasluzuju. Jer imali su pravo da nadziru izbore, a i potpisali su se na izvestajima itd... ://////////////////////////

šta kažeš da su na 200 birališta ukrali 10.000
pa koje biračko mesto ima više od 4-5 iljada birača
kako ti lupaš :D :D :D

Druže ne može na silu i aroganciju ništa. Za politiku se mora imati šlif, znanje, strategija, rezultati. Toma nije kapacitet za to i jednostavno sa tim se mora pomiriti. Ovo su priče gubitnika, i uvijek sam mrzio izvlakuše kao kad izgubimo u sportu i onda nam sudija kriv i sl.

To uopšte nije pitanje simpatija prema ovome ili onome nego realnosti. Dokažite da je drugačije

Ako ti SAM nisi u stanju da vidiš dovoljno dokaza da se desila nečuvena pljačka na ovim izborima u Srbiji, onda je dokazivanje toga tebi i sličnima plivanje uz Vrbas: ne vrijedi! Stoga te molim da nas više ne sramotiš svojim glupostima. TAČKA.

mislis na SNS..??
ja sam na izbore izasao samo zbog dveri...one me jos nisu razocarale..

Pa nisu ni mogli da te razočaraju kad su novi , tek izmileli ;)

Meni njihove pristalice bar odavde, deluju fino i obrazovano , ne znam ih podrobnije ali nisam glasala za njih jer ima par stvari koje mene lično odbijaju : prefosiranje religioznosti koja je samo lična stvar-opredeljenje i koketiranje sa ljotićevcima/nedićevcima ...to me odbilo na prvu .

Da, mislim da sns diže ovu galamu iz samo svojih sitno šićardžijskih interesa , tvrđenje pazara i podele plena.

Nesumnjivo ih je gazda DS negde zeznuo , obećao više nego je spreman da im ispuni i sad dreka i vika , a priznaćeš da od njih to doživljavamo već nekoliko godina i ko može ozbiljno da ih shvati.

Ovim danas su samo naštetili i Dverima i ko je još pokrenuo ovu priču o krađi izbora jer će i njih sad narod da poistoveti sa okobajčetincima što ih na startu ukopava.

Kad bih ja bila simpatizer Dveri , odmah bih se isključivo i neopozivo distancirala od sns-ovaca da narod ne dovodim u zabunu ...ako im je i stalo do mišljenja naroda.

Back