SNOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka...luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
cesto sanjam da bezim. i tako ja pobegnem od kuce. cale mi je birao bajs kojim da pobegnem :D
pobegnem u neku sumu, a moji su me jurili. suma kao u hogvortsu.
interesanto je sto sam se u toku bega vracala kuci da jedem kod babe :DD. bili neki kolaci i palacinke xD

Imam tripozne snove u poslednje vreme.

Evo sta sam sinoc sanjao (svega se super secam, kao da je bilo na javi, sto se retko desava):

Idem ja nekim blatnjavim putem, bio sam sa nekim ali se ne secam ko je to bio, oko mene neke biljke i kupine, a po putu neke bare. I naletim ja tako na dve zmije, okrenuh pogled na drugu stranu, kad se okrenuh ka njima ponovo njih nema tamo vec na mojoj glavi. Onda odbrah kupinu, i tek sto je zagrizoh, pojavih se na svirci nekoj, i neki ljudi gledaju u mene i smeju se, i nekako iz vazduha onda vidim sebe sa nekim cudnim sesirom na glavi. I onda pocnem da lebdim, sve oko mene nestaje, krecem se kroz misli, polako se budim, ali sam jos u tripu da sanjam, i onda letim po nekom prostoru i polako kapiram da je to san, pa se automatski budim... :eek:

Poenta?

Ja sanjao da neka likusa ide ka meni,i ja naravno,kao u svim snovima ocu da je pojebem cim je vidim
i ona kao da mi je procitala misli,pridje mi i uhvati me snazno za muda,samo sto mi nije iscupala,i trgnem se ,probudim.. kako gadan osecaj madafak

posle sam sanjao ovu kucu u selu,ja ispred bio..i vidim male zeceve,pojurim da uzmem jednog,ubacim ga u dvoriste,a tu se nalazi neki nepoznati ker..
i odjednom se taj ker pretvorio u mog mrtvog, ocigledno je "oziveo " u snu xD.. ja vrisnuo u tripu i probudio se..
bem ti snove

ja sam pre neki dan sanjao da su se pojavile zmije na drvecu u mom sokaku (posto sam sa sela) i ja uzmem nekog kera, valjda je bio moj u snu neki veliki kao bernandinac i picimo nas dvojica kroz sokak neverovatnom brzinom sve do predposlednje raskrsnice kad tamo jos vise zmija, sve nas opkolile i odjednom izadje jedan covek sto tu blizu zivi i izvede jos jednog kera, onda se ta dva kera udruze i razbacaju zmije.............onda sam se trgo

sanjao sam i da je moj cale napravio potpuno novu lepu veliku kucu na drugom kraju sela a da to niko nije znao i ubacio novi namestaj i sve novo...................a poslednji san je bio da sam nekim cudom dobio neverovatnu brzinu kad trcim i onda sam picio kroz ulice niko me nije mogo stici.................cesto mi se desava da sanjam da po mraq padam odnedakle i kad treba da opicim u zemlju trgnem se.............zadnji put sam pao sa kreveta kad sam to sanjo............pre mi se desavalo da sanjam kako sam bemixom doso u selo martince kod sremske mitrovice u tu na ulazu u selo ima veliki mlin sa silosima (zapravo) onda ja stao pored silosa i oni odjednom poceli da se ljuljaju i da padaju i onda ja picim bemixom sto brze mogu al nikako da pobegnem i onda se probudim

Sanjam jako čudne snove. Toliko čudne da se uglavnom pitam odakle meni sve to u glavi.
Pre su mi snovi bili iscrpljujući, konstantni košmari, šta već, i nisam mogla da se naspavam.
Sada retko sanjam, ali snovi budu prijatni.

non-stop u zadnjih pola godine sanjam kevu kako mi umire, ili je cale prebija na mrtvo, ili se sama ubije, sinocna scena je da se zapalila kuca i jedino je ona umrla, svi se izvukli, jadna zena jos se u neku ruku osecam skotinom sto sanjam takve snove, pa cutim

non-stop u zadnjih pola godine sanjam kevu kako mi umire, ili je cale prebija na mrtvo, ili se sama ubije, sinocna scena je da se zapalila kuca i jedino je ona umrla, svi se izvukli, jadna zena jos se u neku ruku osecam skotinom sto sanjam takve snove, pa cutim

******, ima keva da ti pozivi 200 godina koliko se je sanjala :lol:

Inace ja imam nestvarno cudne snove, i uglavnom su svi zanimljivi. Ali neke zesce gluposti.

I sanjam svaki dan, svaki jebeni dan, i to po 5-6 snova za redom. Ali ne mogu gotovo nijedan da popamtim u detalje.

Evo jednog odavno koji sam sanjao a secam ga se dobro:

Ja, dva ortaka i jedan metalac smo bili u snu.

I san pocinje kao jebeni film, onako super izreziran.

Prvo mrak, a potom otvaram oci i vidim onesvescenog cuvara. Nas trojica stojimo ispod nekih merdevina metalnih koja vode ka nekom tavanu. Krecemo da se penjemo, iza nas policajac nas nanisani pistoljem i kaze da ce da nas ubije. Ispadne da smo u zatvoru i da bezimo iz njega. Mi ga iskuliramo i popnemo se na tavan. Tamo ortak metalac izgleda kao ebeni hulk, jos u pozadini prozor i grmi, i onako ga osvetljava. Zesca scena. On vezuje dva cuvara konopcem i bez glasa pokaze ka prozoru. Zalece se, razbija staklo i iskace na neku platformu koja vadi pesak iz vode. A tamo nigde vode :lol:

Onda skocim ja za njim, i tu sam bas osecao kao da letim, u tom skoku. Docekam se, sidjem, i najednom fles, i dodje dan, samo ja i ortak tu. Juri nas policijski auto onaj najsmesniji. Kec belo plavi. Ja skacem po drvecu kao tarzan, prolazim pored moje bivse osnovne skole, policajac staje kolima i krece peske da me juri. Ja se vratim do njegovog auta i ukljucim mu brisace i svetla, kako bih mu sjebao auto da ne moze da me juri :mrgreen:

I onda krece trip, necu u zatvor, necu vise da duvam nikad, obecavam. I probudim se :hahaha:

******, ima keva da ti pozivi 200 godina koliko se je sanjala :lol:

Inace ja imam nestvarno cudne snove, i uglavnom su svi zanimljivi. Ali neke zesce gluposti.

I sanjam svaki dan, svaki jebeni dan, i to po 5-6 snova za redom. Ali ne mogu gotovo nijedan da popamtim u detalje.

Evo jednog odavno koji sam sanjao a secam ga se dobro:

Ja, dva ortaka i jedan metalac smo bili u snu.

I san pocinje kao jebeni film, onako super izreziran.

Prvo mrak, a potom otvaram oci i vidim onesvescenog cuvara. Nas trojica stojimo ispod nekih merdevina metalnih koja vode ka nekom tavanu. Krecemo da se penjemo, iza nas policajac nas nanisani pistoljem i kaze da ce da nas ubije. Ispadne da smo u zatvoru i da bezimo iz njega. Mi ga iskuliramo i popnemo se na tavan. Tamo ortak metalac izgleda kao ebeni hulk, jos u pozadini prozor i grmi, i onako ga osvetljava. Zesca scena. On vezuje dva cuvara konopcem i bez glasa pokaze ka prozoru. Zalece se, razbija staklo i iskace na neku platformu koja vadi pesak iz vode. A tamo nigde vode :lol:

Onda skocim ja za njim, i tu sam bas osecao kao da letim, u tom skoku. Docekam se, sidjem, i najednom fles, i dodje dan, samo ja i ortak tu. Juri nas policijski auto onaj najsmesniji. Kec belo plavi. Ja skacem po drvecu kao tarzan, prolazim pored moje bivse osnovne skole, policajac staje kolima i krece peske da me juri. Ja se vratim do njegovog auta i ukljucim mu brisace i svetla, kako bih mu sjebao auto da ne moze da me juri :mrgreen:

I onda krece trip, necu u zatvor, necu vise da duvam nikad, obecavam. I probudim se :hahaha:

Mastovito, nema sta... meni su snovi veoma kratki, mogu da stanu u par recenica :D

Evo sinoc sam opet sanjao nesto uber zanimljivo, ali baba me probudila i sve sam zaboravio.

Inace, sto se tice erotskih snova, sanjao sam da se kresem sa jednom nasom glumicom, zaboravio sam kojom, u tramvaju. :lol:

I imao sam jos par snova sa nekom misterioznom devojkom koja me tako extra privlaci, ali nikad joj ne vidim facu :/

Back