SNOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka...luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam sanjao da sam ozenjen, da mi je zena neka mnogo lepa devojka, i da smo se posvadjali. Onda sam je jurio ulicama Amsterdama da se pomirimo, i pojavi se niotkuda druga likusa, jos bolja od ove prve. I kaze mi, u'vati za bulju onu koju hoces da kresnes...(lol) I ja zgrabim kao ovu moju zenu, i tu se pomirimo, i ta druga riba kaze nesto u tripu, bravo, ja sam njena sestra, mi smo se udale u Belgiji.

I tu se probudim. :hahaha:

sanjao sam jednom da me neka rugoba, vampir mazi, dok mu ja sedim u krilo.. o.o
Angel, sanjao sam i ono sa pacovima, nesto slicno XD
a jedan smesan san koji sam imao je bio kada je moj drug u zenskom kupacem kostimu igrao breakdance XDDD
btw, el znate onaj osecaj kada pokusavate da se probudite iz sna a ne mozete? XD isto tako sam sanjao da se krecem nekom stazom i mislim nesto kao ''ovo je realisticno, ali opet sta cu ja ovde, ovo ce da bude neki kosmar moram da se probudim'' posle krecu da se cuju cudni zvuci i ja krecem da grizem svoju ruku ne bi' li se probudio, kada sam se na silu probudio ruka mi je bila sva izbalavljena ;_;

Netacno. Ima osoba koji ne sanjaju uopste, a neki sanjaju jednom godisnje, mesecno, itd...

Ja ama bas svaki dan sanjam. Sanjao sam bombardovanje Beograda, a ja bio na kalisu u snu, pa sam sanjao da sam krao sa ribom lekove od Doktor Hausa. Mislim, bolest. XDD

Netacno. Ima osoba koji ne sanjaju uopste, a neki sanjaju jednom godisnje, mesecno, itd...

Gresis
SVAKO sanja svake noci(osim onih koji ne spavaju :) ) i to u REM fazi gde je mozak aktivan i procesuje secanja uglavnom iz prethodnih dana..
Verovatno si se probudio tokom noci nekad,posle sna..mozda se ujutru toga neces ni secati,kao ni sna..najbolje je da se to zapisuje,malo se teze pamti..

poenta je,san se mora pojaviti u REM fazi,a posto je ona UVEK prisutna kad spavamo(jedan period sna) onda znamo svako sanja//
Iako se dosta ljudi ne seca sna,pa misli da uopste ne sanja...

Postoji i mogucnost indukovanja secanja,samo se podsetite pre spavanja na to,i veca je verovatno.. kao i za lucidan san,iako to trazi malo vise vezbanja.
Lakse ce se pojaviti ako vodite dnevnik snova,ako redovno pamtite i zapisujete sta ste sanjali,narocito posle meditacije pre spavanja..
Lucidan san je za mene dojajna stvar xD
a on moze voditi i do astralne projekcije,iako ni sam ne znam kako..ebiga,dugo nisam posetio tu temu na ovom forumu.. ebes ga,to je jos teze

Gresis
SVAKO sanja svake noci(osim onih koji ne spavaju :) ) i to u REM fazi gde je mozak aktivan i procesuje secanja uglavnom iz prethodnih dana..
Verovatno si se probudio tokom noci nekad,posle sna..mozda se ujutru toga neces ni secati,kao ni sna..najbolje je da se to zapisuje,malo se teze pamti..

poenta je,san se mora pojaviti u REM fazi,a posto je ona UVEK prisutna kad spavamo(jedan period sna) onda znamo svako sanja//
Iako se dosta ljudi ne seca sna,pa misli da uopste ne sanja...

Postoji i mogucnost indukovanja secanja,samo se podsetite pre spavanja na to,i veca je verovatno.. kao i za lucidan san,iako to trazi malo vise vezbanja.
Lakse ce se pojaviti ako vodite dnevnik snova,ako redovno pamtite i zapisujete sta ste sanjali,narocito posle meditacije pre spavanja..
Lucidan san je za mene dojajna stvar xD
a on moze voditi i do astralne projekcije,iako ni sam ne znam kako..ebiga,dugo nisam posetio tu temu na ovom forumu.. ebes ga,to je jos teze

ovo je tačno

ja svake noći imam neke bolesne sado-mazo snove i mnogo me to nervira
osim sinoć.konačno sam sanjala nešto drugo,neka rodbina slavila slavu a ja nisam bila pozvana,pa mi je majka nosila jelo sa slave da se omastim i ja :lol:

Najbolje i najludje snove sanjam kada ucim kasno uvece... Ne zelim da napisem najludji... Ali sinoc sam sanjala kako zurim na kontrolni iz fizike, i svracam u knjizaru da kupim olovke... A onda me presretne neki kreten (koji me inace stvarno juri mesecima), i pocne da mi se nabacuje... Ja mu kazem kako zurim na cas, a on pocne da place i polomi mi olovke... Onda sam se vracala u knjizaru da kupujem olovke, a on je nastavljao da mi lomi olovke... I nisam stigla na fiziku da popravim ocenu... -.-

Datum: 08.08.2009.
Ja imam samo kosmare. Nista lepi snovi, nista prorocki snovi, samo kosmari. I to strasni. Onakvi sto se prvo znojis i places pola sata, pa se tek onda probudis.
Ne, sad sam pomalo zabrinuta, ne menjam se vec dve godine. :/

Uglavnom, sanjala sam svinje koje me jure i oce da me pojedu. Ako ste gledali Hanibala, znate na sta mislim. :/

Angel, prestani, vec sam te poceo zamisljati kao debeloguzog monstruma sto fata malu decu preko interneta...jos jedna tema na kojoj kazes nesto lose o sebi i ja ne znam sta cu si uciniti... :(

@tema

U poslednje vreme se ne secam ni da li sam uopste nesto sanjao...

Back