Mil00rad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.892
Siso jedna,tvoja vozi 307.Tvojoj kevi da

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Siso jedna,tvoja vozi 307.Tvojoj kevi da
Ih,kako znam.D**am se bre,pominjao si na nekom pdf-u pa su te zezali kako je auto koji Turčin dizajnira go k**ac.
P.S.Više volim 406 al' ni 307 nije loš.![]()
Netacno. Ima osoba koji ne sanjaju uopste, a neki sanjaju jednom godisnje, mesecno, itd...
Gresis
SVAKO sanja svake noci(osim onih koji ne spavaju) i to u REM fazi gde je mozak aktivan i procesuje secanja uglavnom iz prethodnih dana..
Verovatno si se probudio tokom noci nekad,posle sna..mozda se ujutru toga neces ni secati,kao ni sna..najbolje je da se to zapisuje,malo se teze pamti..
poenta je,san se mora pojaviti u REM fazi,a posto je ona UVEK prisutna kad spavamo(jedan period sna) onda znamo svako sanja//
Iako se dosta ljudi ne seca sna,pa misli da uopste ne sanja...
Postoji i mogucnost indukovanja secanja,samo se podsetite pre spavanja na to,i veca je verovatno.. kao i za lucidan san,iako to trazi malo vise vezbanja.
Lakse ce se pojaviti ako vodite dnevnik snova,ako redovno pamtite i zapisujete sta ste sanjali,narocito posle meditacije pre spavanja..
Lucidan san je za mene dojajna stvar xD
a on moze voditi i do astralne projekcije,iako ni sam ne znam kako..ebiga,dugo nisam posetio tu temu na ovom forumu.. ebes ga,to je jos teze
Ne, sad sam pomalo zabrinuta, ne menjam se vec dve godine. :/Ja imam samo kosmare. Nista lepi snovi, nista prorocki snovi, samo kosmari. I to strasni. Onakvi sto se prvo znojis i places pola sata, pa se tek onda probudis.