SNOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka...luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Idi bre Direkt... :lol: Jesi ti siguran da je ludara na 500m od tvoje kuce? :lol:

hihhihiihiihiihhihi

pre neki dan sam sanjala da sam musko, al samo na kratko ***, juce sam sanjala da mene i moje drustvo, koje kao u snu mnooogo znam, a svi su izmisljeni valjda, juri neki ludak sa sekirom i mi se tako jurimo i skrivamo i vidimo se posle nekoliko meseci i svi onako stojimo gledamo u nesto, ko da smo u vojsci, i neki imaju zavoje i gipseve
a uvek inace imam neku nocnu moru i tako to pa malo spavam, a bas retko mi se desi da se ljubim s nekim i tako to, nekoliko puta mi se desilo s nekom devojkom, i onda kao bezimo negde lol

hihhihiihiihiihhihi

pre neki dan sam sanjala da sam musko, al samo na kratko ***, juce sam sanjala da mene i moje drustvo, koje kao u snu mnooogo znam, a svi su izmisljeni valjda, juri neki ludak sa sekirom i mi se tako jurimo i skrivamo i vidimo se posle nekoliko meseci i svi onako stojimo gledamo u nesto, ko da smo u vojsci, i neki imaju zavoje i gipseve
a uvek inace imam neku nocnu moru i tako to pa malo spavam, a bas retko mi se desi da se ljubim s nekim i tako to, nekoliko puta mi se desilo s nekom devojkom, i onda kao bezimo negde lol

Aj se smuvamo.

Moji snovi su u vecini slucajeva neobicni, jednom sam sanjao da sam se izgubio u nekoj sumi i usao u neku napustenu kucu. Nasao sam neki bicikl i vozio po nekim tankim zicama koje su isle od jednog do drugog kraja zida u podrumu ... omg :confused:

Vrh horor san sam sanjao...pocinje kao; sestricina otisla napolje i sa drugaricama napolju iskopala ogromnu rupetinu trazeci nekog zeca valjda...ja izasao napolje da je zovem u kucu i utom neki lik prilece da mi otme novcanik, ja ga, off course, nokautiram k'o slinu i uzmem njegove pare (milo za drago) i onako pun para i srecan krenem u stan kad dok se penjem kroz zgradu cujem galamu odozgo i pretpostavim da su to njegovi drugovi i uletim u prvi otvoren stan i gledam krisom kroz vrata ko ce da strci...bio sam u pravu, jesu drugovi od one sline, ali ne bilo kakvi drugovi vec nekakva cudovista, vampiri...i ja od straha uhvatim sturu kuci (zivim na potkrovlju, crk'o sam dok sma se popeo xD) i zabakadiram vrata nekom metalnom peci zato sto bi drveno nesto lako razneli...malo kasnije dolaze oni likovi i lupaju na vratima...usput su mi valjda ubili tu neke komsije i ja se prestravio...a kuca puna, cela familija tu, ali koliko god ih terao niko nece da se pomeri, niko mi ne veruje da su vampiri dosli...i kako god, vampiri provale vrata, ova moja familija nestaje, a mene juri glavni vampir i tu se mi borimo po krovu zgrade i po nekom tudjem kraju, kao po oblacima, dzungli ili sta vec...utom mi ker skace na glavu i budi me da ga izvedem. The end.

Ja sanjao da sam silovao ortakovu sestru u njegovom kupatilu,a nisam zakljucao vrata,pa dok sam joj gurao,on je stalno pokusavao da ulazi a ja sam ga nogom sprecavao :rotf:

u stvari,to je trebalo da bude silovanje,al se ona nije opirala.. hmm

ja sma nocas sanjala da me tera neki manijak...
i tko ja dok sam bezala na putu nadjem 30 evra i sagnem se da ih uzmem i nastavim da bezim xD
i jos nekih milion gluposti...

Ja sam sanjala sinoc da kupujem auto, i onda tamo kao biram nesto. :mrgreen:

...I danas mi deda kaze da ce da mi kupi auto ako u prvoj budem imala prosek iznad 8,5. :neutral:

To kao ona basna sa lisicom i rodom. :neutral:

Ja sanjao par snova i sad već ne mogu svih da se setim ebiga
al znam ovo:
ortaku rođendan i došli kod njega, par bičarki znam, a sa ostalim nešto pričam, serrem neznamnijašta.. i sad
izgleda da sam se u snu napio pa se ne sećam ostatka, al sam siguran da je bilo nešto zanimljivo :mrgreen:

drugi san mi je čistiji
u nekoj školi uvatio ja guzatu bičarku,držim je za noge a ona vrišti jer malo fali da padne.
naravno, prislonio sam je uz kitu da joj pružim oslonac,donekle. i sad rekoh,aj da uletim u kupatilo da se tamo bacim na oplodnju. I ja uletim kroz neka vrata, kad ono neka mala deca počela da vrište kad su me videli.
Ja bacam ovu kurrvu, kamera me snima i pišti i skačem kroz prozor ko manijak
Napolju hladno do kurrca, i tek tad sam skontao da su mi otkopčane pantalone a palamura napolje
Ja ga nespretno ubacio i priklještio kad sam zakopčavao
u jauku bola se budim i srećom, skontam da ne osećam bol :mrgreen:

Snovi... aaa... Mnogo govore o licnosti i zato ce ovo sto budem sad napisao da zvuci debilno i svi ce da misle da sam poludeo...

Sanja sam da sedim za kompjuterom. Odjednom ustajem i prebacujem se do puta pored Gabrovacke reke (potoka), tu vidim niz obalu trci onaj Bear Grylls (onaj sto prezivljava na Discovery), trci ko nenormalan a ja pojma nemam zasto i briga me. Potrcavam za njima da mu trazim autogram. Odjednom vidim neku ogromnu senku ispred mene, podignem pogled a ono plavi kit leti i pada, ja se bacam u stranu i spasavam se. Doalzim do Beara i pitam ga sta je bilo, on kaze, montirao sam prijemnike za Beotel net i odjednom sam se nasao i ovoj situaciji. Kit ustaje na noge i kaze "Sto nisam odmah ovako, idem sad do Nisave pa cu valjda izadjem u neko more"... Pojavljuju se neki i kazu "Drzi kita" ja skacem da ga branim, taman da primi metak i probudim se.... *** koliko mi je srce kucalo, a san glup... Mora da sam lud kad ovakve gluposti sanjam ili imam stvarno nevidjenu mastu...

Back