SNOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka...luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pre nekoliko godina sam sanjala da su teroristi upali u moju skolu i ubili mog najboljeg druga... probudila sam se uplakana a kad sam stigla u skolu saznala sam da je taj isti decak umro u toku nocu... :'( Sta mislite, da li je to na neki nacin povezano??
Jos nekoiko puta sam imala slicne snove (takodje su se ostvarili) ali je ovaj bio najgori... :'(

Ovo sad nema veze sa prethodna 2 komentara al' koga briga...Juče sam sanjao kako u Dagestanu(ej,koji ću ja đavo tamo)prolazim pored neke vile kraj koje je na postolju parkiran pravi-pravcati vojni avion.Gledam ja avliju sa ulice i provalim da na vratima kuće igra neka cica u bikiniju(za koju su mi lokalni Muslimani rekli da je srpska manekenka)al' bez pratnje muzike ili bilo čega.Gazde nigde,totalno ludo...Naš'o ja neke stepenice da bi šjeo da odmorim i dolazi moj buraz sa dve flaše grčke Metaxe,bacivši mi jednu kao da je limenka Jelenka.Taman što nazdravismo on zamače negde u tri lepe,ko će ga znat' kuda.Tako,ostadosmo ja i flaša da se cedimo međusobno.:lol:

[]Sanjala sam svoju babu koja je hodala sa testom na nogama i bacala breskve oko sebe,
a u snu sam osećala takav smrad koji je iščezao čim sam se probudila.:bljak:[/QUOTE]

Kad vec sanjas tako nesto sa tim vaznim detaljima,npr breskve,ja bih otisla i pogledala u sanovnik,ne mora nista da znaci al ne moze ni da skodi:)

Pre nekoliko godina sam sanjala da su teroristi upali u moju skolu i ubili mog najboljeg druga... probudila sam se uplakana a kad sam stigla u skolu saznala sam da je taj isti decak umro u toku nocu... :'( Sta mislite, da li je to na neki nacin povezano??
Jos nekoiko puta sam imala slicne snove (takodje su se ostvarili) ali je ovaj bio najgori... :'(

Naravno da je povezano..jedino ako ne lazes..pazi sanjala si da je umro,i stvarno je te noci :eek::eek::eek:
Ja bih se zabrinula!

Naravno da je povezano..jedino ako ne lazes..pazi sanjala si da je umro,i stvarno je te noci :eek::eek::eek:
Ja bih se zabrinula!

:eek:
Ма јок, само хоће да исприча занимљиву причу, нема ту ничега
(знам да сам одвратна, али кладила бих се у десну руку да лаже:mrgreen:)

Иначе, мој најчуднији сан : гомила неких људи обучених у беле хаљине трчи пољаном и колута очима:lol:
Како сам се само у*рала кад сам се пробудила, само сам чекала да излете из ормара:lol:
Јао, ево их, долазе:eek:
Плашим се:lol:

zato ja i ne spavam...
=)
shalu na stranu, evo posljednjih 15 dana sanjam jednog momka s kojim sam bila 3 mjeseca...sve nesto pokusava da mi kaze...puno sam ga voljela, volim ga i sad...ima tu jos stvari koje on ne moze da razumije...al eto...

Sanjao sam da mi se obesila komsinica. Kao ja ulazim u zgradu i vidim otvorena joj vrata i ona visi na sred stana, a njen cale sedi tamo negde u cosku i drzi se za glavu :lol: a prethodno vece sam sanjao da mi poginuo jedan komsija sa belim pezom 405 :lol:

U zadnje vreme sve sanjam neke nebuloze daleko bilo, sanjao sam i da mi brat od ujaka poginuo i ne znam ni ja vise :lol:

Ja uvek sanjam svoje društvo, i uvek neko pokušava da nas ubije na najdiskretniji način, i tonu s*anja, mi tražimo neke ključeve, idemo negde gde smo već bili (u mojim snovima, a ta mesta ne postoje uopšte, plus su jako sje*ana za setiti se), šaljemo poruke jedno drugom, mislim... o_o

:eek:
Ма јок, само хоће да исприча занимљиву причу, нема ту ничега
(знам да сам одвратна, али кладила бих се у десну руку да лаже:mrgreen:)

Иначе, мој најчуднији сан : гомила неких људи обучених у беле хаљине трчи пољаном и колута очима:lol:
Како сам се само у*рала кад сам се пробудила, само сам чекала да излете из ормара:lol:
Јао, ево их, долазе:eek:
Плашим се:lol:

Nemoj da se kladis jer ces izgubiti ruku... Nemam razloga da lazem... :dontunderstand: Jedino me je interesovalo sta mislite o takvim snovima, ali posto mi ne verujete onda nista... Pozz... ;)

Ja sam sanjala da visim sa drveta. Znas, obesena za clanke na nogama, sa glavom dole. I tako visim i visim, i onda pocinju da dolaze pacovi. Gomila pacova. Sa svih strana. I popnu se na drvo i izgrizu konopac. I ja padnem, i onda pocnu da me grickaju... I onda se probudim.

Back