Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta ste najcudnije sanjali????(ako se uopste secate) :shock:
Pre nekoliko godina sam sanjala da su teroristi upali u moju skolu i ubili mog najboljeg druga... probudila sam se uplakana a kad sam stigla u skolu saznala sam da je taj isti decak umro u toku nocu... :'( Sta mislite, da li je to na neki nacin povezano??
Jos nekoiko puta sam imala slicne snove (takodje su se ostvarili) ali je ovaj bio najgori... :'(
Naravno da je povezano..jedino ako ne lazes..pazi sanjala si da je umro,i stvarno je te noci
Ja bih se zabrinula!
Pa verujem i ja da laze iako to nije ni bitno,ali za ovakve price sam cula tako da i da laze,TO JE MOGUCE..
а имаш ли неки озбиљан доказ који потврђује истинитост било које од тих прича?
Hmm..iskreno,sad si me uvatio ,ali NE..al opet kazem sve je moguce,ima tu necega..IMA TU NECEGA![]()
Jel' si rek'o kevi ovo u vezi Pežoa?Sanjao sam da mi se obesila komsinica. Kao ja ulazim u zgradu i vidim otvorena joj vrata i ona visi na sred stana, a njen cale sedi tamo negde u cosku i drzi se za glavua prethodno vece sam sanjao da mi poginuo jedan komsija sa belim pezom 405
![]()
Ма јок, само хоће да исприча занимљиву причу, нема ту ничега
(знам да сам одвратна, али кладила бих се у десну руку да лаже)
Иначе, мој најчуднији сан : гомила неких људи обучених у беле хаљине трчи пољаном и колута очима
Како сам се само у*рала кад сам се пробудила, само сам чекала да излете из ормара
Јао, ево их, долазе
Плашим се![]()
Jel' si rek'o kevi ovo u vezi Pežoa?![]()