Smrt je nesto sto smo svi iskusili, ne mislim na spavanje, vec na period pre rodjenja svakog od nas...tako da svi smo fakticki i prebrodili taj strah od smrti, a nesvesni da jesmo..i svi smo dugo dugo bili mrtvi, pa se nismo bunili..i naravno da je pomalo zastrasujuce znati vreme smrti..uprkos ovome sto sam napisao, ipak nije svejedno, ako sutra trebas da se probudis pa da se polako spremis da umres u to i to vreme..ovako je interesantno..nikad ne znas..mozda te sutra lupi golf 4 ili fiat stilo koji vozi isfrustrirani mladi dizelas u nekom BG bulevaru..koji je naleteo na stajaliste gde cekas bus/trolu recimo, a krenula si na posao recimo, uvek moze da se desi jbga
Mislim jeste da se ubacujem, ali ti je zanimljivo misljenje. Takodje mislim da je zivot sastavni deo nase duge smrti koja traje vec stotinama i hiljadama godina, ono tama, i sad malo tracak svetlosti, par decenija, pa opet idemo u tamu..Ludnica.
Mislim jeste da se ubacujem, ali ti je zanimljivo misljenje. Takodje mislim da je zivot sastavni deo nase duge smrti koja traje vec stotinama i hiljadama godina, ono tama, i sad malo tracak svetlosti, par decenija, pa opet idemo u tamu..Ludnica.