smrt bez iznenadjenja

подсећања ради, већ неко време се проссераваш, уз помоћ секину...

budi ljubazan, pa reci kako i gde
koliko se secam, pala sam ti u nemilost na temi o tri praseta, gde sam rekla da ti je postavka losa
kao sto i jeste bila losa
nisam rekla da si glup, bezobrazan, da pricas nesto sto veze s mozgom nema, samo da je postavka losa
ti se se ocigledno uvredio do neba, pa si dosao na ovu temu da malo jos pljucnes
btw, meni nicija pomoc na ovom forumu nikada nije bila potrebna, pa tako ni "sekina pomoc", ma sta pod tim mislio
e, sad, tvoj problem je da, kad neko zahteva konkretan odgovor na nesto, ti ne umes da ga das, vec pocinjes da vredjas
dal si intelektualac-ne znam, mada duboko sumnjam, jer svaki intelekt je sklon proveri i samoproveri, a ti si ocigledno duboko slab na iste
a, da si bez skole, to je jasno, jer je oduvek bilo da tudja skola duboko zulja samo one koji istu nemaju
sto se mene tice, moz se upises u klub foprumskih mrzitelja mog PhD statusa
a, mozemo da na ovoj i/ili bilo kojoj drugoj temi normalno diskutujemo
your choice

- - - - - - - - - -

i jos nesto
na obe teme mi se sa omalovazavanjem obracas-lepojko, gospodza profesorma, proseravam se, itd, itd
da li se ja tebi obracam tako?
da li je odlika intelekta da se ovako diskutuje?

budi ljubazan, pa reci kako i gde
koliko se secam, pala sam ti u nemilost na temi o tri praseta, gde sam rekla da ti je postavka losa
kao sto i jeste bila losa
nisam rekla da si glup, bezobrazan, da pricas nesto sto veze s mozgom nema, samo da je postavka losa
ti se se ocigledno uvredio do neba, pa si dosao na ovu temu da malo jos pljucnes
btw, meni nicija pomoc na ovom forumu nikada nije bila potrebna, pa tako ni "sekina pomoc", ma sta pod tim mislio
e, sad, tvoj problem je da, kad neko zahteva konkretan odgovor na nesto, ti ne umes da ga das, vec pocinjes da vredjas
dal si intelektualac-ne znam, mada duboko sumnjam, jer svaki intelekt je sklon proveri i samoproveri, a ti si ocigledno duboko slab na iste
a, da si bez skole, to je jasno, jer je oduvek bilo da tudja skola duboko zulja samo one koji istu nemaju
sto se mene tice, moz se upises u klub foprumskih mrzitelja mog PhD statusa
a, mozemo da na ovoj i/ili bilo kojoj drugoj temi normalno diskutujemo
your choice

- - - - - - - - - -

i jos nesto
na obe teme mi se sa omalovazavanjem obracas-lepojko, gospodza profesorma, proseravam se, itd, itd
da li se ja tebi obracam tako?
da li je odlika intelekta da se ovako diskutuje?

виш ружнојко, затрпах те пре неког времена, чега се, као, не сећаш...
виш лепојко, после претходног поста падох на твој култно-културни стил на теми против птице каснилице...
елем, обавештење (интелиџенс) нема везе с памећу... ал то ви гузати не мож мозгом појмите.

виш лепојко, после претходног поста падох на твој култно-културни стил на теми против птице каснилице...
елем, обавештење нема везе с памећу... ал то ви гузати не мож мозгом појмите.

zatrpa me cime i gde?
izvini sto se ne secam, mora da je jak utisak ostavilo na mene
ajde, reci javno, citiraj to zatrpavanje, ja nemam problem sa istim
takodje, poput tebe, i ptica se frlja netacnim i prozivoljnim stvarima, a kad trazim citate -ni da bekne
zasto me smatras guzatom, ne znam
zasto si ubedjen da nista ne mogu da pojmim, takodje ne znam
ja sve dajem da mi se objasni, ali ovo je definitivno van moje moci poimanja
kao i sve sto pises
ebiga, priznajem, ne mogu da dokontam sta zelis da mi porucis, ma kako to tebi vazno bilo
a, izgleda da ti je vazno, cim dolazis na moju temu samo da pokusas da me uvredis

елем, обавештење (интелиџенс) нема везе с памећу... ал то ви гузати не мож мозгом појмите.

zatrpa me cime i gde?
izvini sto se ne secam, mora da je jak utisak ostavilo na mene
ajde, reci javno, citiraj to zatrpavanje, ja nemam problem sa istim
takodje, poput tebe, i ptica se frlja netacnim i prozivoljnim stvarima, a kad trazim citate -ni da bekne
zasto me smatras guzatom, ne znam
zasto si ubedjen da nista ne mogu da pojmim, takodje ne znam
ja sve dajem da mi se objasni, ali ovo je definitivno van moje moci poimanja
kao i sve sto pises
ebiga, priznajem, ne mogu da dokontam sta zelis da mi porucis, ma kako to tebi vazno bilo
a, izgleda da ti je vazno, cim dolazis na moju temu samo da pokusas da me uvredis

Ako smem da primetim-brukate se za medalju...
Danas sam bio s paorima i pričali o proizvodnji posebne hrane...Nisu učeni ljudi,ali
pametni...Kad je pokušao da se umeša moj drugar (Dr.zaštite bilja)-morao sam da ga
zaustavljam i preusmeravam-jednostavno -zaboravio da razgovara s normalnim ljudima...
Čak mu se i dobronamernost izlizala i to paori odmah videli...Kad je otišao-odahnuli i
pitali me koji mi je taj!:hahaha: A on daleko poznatiji od mene...::mrgreen:Ja ni agronom-
običan traktorista zem zadruge Budisava...:rotf:

Ako smem da primetim-brukate se za medalju...
Danas sam bio s paorima i pričali o proizvodnji posebne hrane...Nisu učeni ljudi,ali
pametni...Kad je pokušao da se umeša moj drugar (Dr.zaštite bilja)-morao sam da ga
zaustavljam i preusmeravam-jednostavno -zaboravio da razgovara s normalnim ljudima...
Čak mu se i dobronamernost izlizala i to paori odmah videli...Kad je otišao-odahnuli i
pitali me koji mi je taj!:hahaha: A on daleko poznatiji od mene...::mrgreen:Ja ni agronom-
običan traktorista zem zadruge Budisava...:rotf:

iz ovoga proizilazi da su normalni jedino oni koji nisu uceni
sto je etiketiranje samo tako
btw, jednom sam se zapitala da li bi u realu uspela da sa tobom razmenim po jednu suvislu, razumljivu recenicu, ili bi, kao i ovde, pricali dva nesrodna jezika
i dosla do zaklucka da ne bi imalo sanse da ti i ja popricamo ko normalni
jer ja tebe ich ne razumem sta govoris, ama ni na jednoj temi
postoje ljudi sa kojima nikako ne uspevamo da komuniciramo
e, sad, to je malko zahebano u realu, al ovde je sasvim ok, jer ovde to ni ne moramo...

iz ovoga proizilazi da su normalni jedino oni koji nisu uceni
sto je etiketiranje samo tako
btw, jednom sam se zapitala da li bi u realu uspela da sa tobom razmenim po jednu suvislu, razumljivu recenicu, ili bi, kao i ovde, pricali dva nesrodna jezika
i dosla do zaklucka da ne bi imalo sanse da ti i ja popricamo ko normalni
jer ja tebe ich ne razumem sta govoris, ama ni na jednoj temi
postoje ljudi sa kojima nikako ne uspevamo da komuniciramo

e, sad, to je malko zahebano u realu, al ovde je sasvim ok, jer ovde to ni ne moramo...
Navuko bi te taj ješa na tičje mlijeko! :rotf: Ne maštaj ga uživo. :lol:

Back