SlipKnot

Pa sta si ti ocekivao? Verovatno su se i samo smorili kada su videli koliko je ljudi bilo... *** oni po svetu pune arene a kod nas jedva 3000-4000 ljudi... jadno...

Po svetu pune arene velichine hale sportova a ne beogradske arene ili vece!
Poznata je chinjenica da nisu toliko popularni ovde! zashto su dovodjeni na takav objekat NIJE MI JASNO? Mozda promoteru jeste ali ko zna!?
Promoter je sam odredjivao broj karata za pushtanje u prodaju! Zbog toga nije pushten ni nivo 400 tribina i 2 ili 3 sektora donjih tribina! A i da jeste pushteno sve to, za onakav bend, opet sumnjam da bi bilo budala koje bi davale od 2300 pa na vishe! A i dalje ovo je Srbija zemlja pozerchina u kojoj je pravo chudo shto je koncert uopshte i odrzan, narochito kad se uzme u obzir ko je sve otkazivao svoje koncerte ovde!

Po svetu pune arene velichine hale sportova a ne beogradske arene ili vece!
Poznata je chinjenica da nisu toliko popularni ovde! zashto su dovodjeni na takav objekat NIJE MI JASNO? Mozda promoteru jeste ali ko zna!?
Promoter je sam odredjivao broj karata za pushtanje u prodaju! Zbog toga nije pushten ni nivo 400 tribina i 2 ili 3 sektora donjih tribina! A i da jeste pushteno sve to, za onakav bend, opet sumnjam da bi bilo budala koje bi davale od 2300 pa na vishe! A i dalje ovo je Srbija zemlja pozerchina u kojoj je pravo chudo shto je koncert uopshte i odrzan, narochito kad se uzme u obzir ko je sve otkazivao svoje koncerte ovde!

Pa nisu mogli da odrze koncert u SKC-u :roll: A arena je bila prevelika za njih ovde... Problem je sto mi nemamo neku izmedju dvoranu koja bi bila puna... I da pune arene po svetu mozda cak i vece od nase! jer oni pripadaju urbanom pravcu danasnje muzike tako da ih mnogo ljudi voli (hoperi,rockeri,tehno frikovi...). A kod nas su ljudi ogradjeni ko saksije i dosta su primitivni... Da su opet dosli Maiden-i (po 100 put) arena bi bila puna :roll: Ja da sam bio na mestu Taylor-a samo bi izasao na binu i rekao "J.ebite se idemo mi onde gde nas vole" i otisao :D

kako je serendao izmedju pesama :lol:
you're my new family, my new friends, many people didn't want us to succed but you guys helped us, you're better that 3/4s of people in America :lol:
Bilo je ok, zhao mi shto nisu svirali Liberate :(
inache, bash kako je neko gore rekao, bendovi kao SLipknot nisu toliko popularni ovde, i ovih par hiljada shto je bilo je puna kapa za ovu zemlju koja je vodjena komercijalnoshcu pink televizije.........

najveci smor od svih smorova!!!! prvo ponashanje benda i njihovo glumatanje zvezdica sa nekim ogromnim kashnjenjem, onda mrtva atmosfera (po principu tezge) i Joey Jordison-ov set bubnjeva koji mi je vishe pruzao utisak da sam zalutao na sinana sakica nego na neki "metal" koncert (ZLATNI BUBNJEVI hahaha SHABANCHINA)!!! A da, kako sam bio u VIP lozi a zna se da je ta loza uvek i svuda pozicionirana tako da se sve najbolje chuje i vidi moram da iznesem i komentar na zvuk SRANJE! Jednostavno! Niske i sub frekvencije (basovi) probijaju toliko da sam ih chuo i kad sam od sve dosade izashao iz arene i uputio se prema zelenjaku!!!!

Prostorija nije bila akusticna,ali je koncert bio i vise nego dobar.

Pa ovako... prvo, Edwarde, naravno da IRON MAIDEN DODJE PO STOTI PUT, NARAVNO DA CE UVEK DA BUDE PUNA ARENA, JER SU ONI ZA OVE IZ SLIPKNOTA BOGOVI! Kad uporedim koncert Maiden-a 10 februara 2009 i ovaj Slipknota, ne znam ni sto sam isao na slipknotov... A ono da nece da izadju na binu 300 godina, stvarno su retardi! Publika retardirana, bili smo mnogo bolji na KSE-u, jos kad je pocela MY CURSE aaaaaaaaa ludilo! Ono kad se Joey vrti sa bubnjevima je smorilo... Tek sad shvatam koliko Joey nije uopste mnogo dobar... Nicko is the king :D

Pa ovako... prvo, Edwarde, naravno da IRON MAIDEN DODJE PO STOTI PUT, NARAVNO DA CE UVEK DA BUDE PUNA ARENA, JER SU ONI ZA OVE IZ SLIPKNOTA BOGOVI! Kad uporedim koncert Maiden-a 10 februara 2009 i ovaj Slipknota, ne znam ni sto sam isao na slipknotov... A ono da nece da izadju na binu 300 godina, stvarno su retardi! Publika retardirana, bili smo mnogo bolji na KSE-u, jos kad je pocela MY CURSE aaaaaaaaa ludilo! Ono kad se Joey vrti sa bubnjevima je smorilo... Tek sad shvatam koliko Joey nije uopste mnogo dobar... Nicko is the king :D

Kakvi crni bogovi?????? Svaki album im je gori i gori. Istrosena roba... Nisu dosli u najvecem jeku uspeha pa sad dolaze po kojekakvim vukoje.binama da nakupe jos para... Jednostavno su smorili :roll: "Ono kad se Joey vrti sa bubnjevima je smorilo... " ma samo kad nakaza Eddy nije smorio :dash:

Kakvi crni bogovi?????? Svaki album im je gori i gori. Istrosena roba... Nisu dosli u najvecem jeku uspeha pa sad dolaze po kojekakvim vukoje.binama da nakupe jos para... Jednostavno su smorili :roll: "Ono kad se Joey vrti sa bubnjevima je smorilo... " ma samo kad nakaza Eddy nije smorio :dash:

hahahahah pa posto vidim da nisi cuo njihova 3 zadnja albuma, necemo o njima... Dance Of Death je (po meni) njihov 3 najbolji album... ps. Eddie je veca legenda nego svi oni iz slipknota zajedno... ps 2. I jesu dosli U NAJVECEM JEKU USPEHA, na Albumu Somewhere In Time, zato nemoj da *****s kad ne znas...

hahahahah pa posto vidim da nisi cuo njihova 3 zadnja albuma, necemo o njima... Dance Of Death je (po meni) njihov 3 najbolji album... ps. Eddie je veca legenda nego svi oni iz slipknota zajedno... ps 2. I jesu dosli U NAJVECEM JEKU USPEHA, na Albumu Somewhere In Time, zato nemoj da *****s kad ne znas...

2000-Brave new world, 2003-Dance of Death, 2007-A Metter of life and Death... Koliko ja znam nisu dosli 88' nego 09'...

Maideni su bili ovde '81, '84, '86 (za ova poslednja 2 su naročito bili na vrhuncu), '07, '09, pitam se pitam što je bilo ove pauze od 20 godina...

Organizator koncerta Slipknota je bila koncertna agencija BG Arene. Zašto bi plaćali drugi prostor kad imaju svoj, a oni su bili sasvim svesni da nema šanse da bude 15-20 hiljada ljudi, zato nisu ni puštali u prodaju onaj gornji nivo tribina.

Neko se gore žalio na slabu posećenost a u kontekstu da je ova zemlja vođena pink komercijalom, to je tačno, ali bendovi poput Slipkonta su svojevrsna "pink komercijala" u Americi. :P
U Americi jedan Therion svira u rupama tipa mala sala SKC-a, a zašto, zato što oni debili tamo ne umeju da cene muziku i samo muziku. Bez jakog marketinga, gluposti tipa ove maske, pozerisanja raznih vrsta, sama muzika ništa ne vredi. Neki veoma kvalitetni američki bendovi (iz prog žanra recimo) jednostavno beže u Evropu i Japan jer u Americi otprilike imaju status poput demo bendova u Srbiji.

Ja sam odusevljena!
A pogotovo kad je Clown doso do mene!
Sreca sreca radost!!!
Je l' delio slatkiše? :lol:

Poslednja izmena:
Powerslejveru,negledaj proslost,pogledaj sadasnjost. Svaki treci tinejdzer,a medju njima i ja Obozavaju slipknot. A to nije slucajno .

hahahahah pa ako svaki treci slusa slipknot, onda svaki 1.2 slusa Maiden! Pa Iron Maiden je imao vise fanova na Rock In Riu 2001 nego sto slipknot ima ukupno... Iron Maiden svaki dan ima nekog novog fana... EDWARDE, procitaj Crusaderov post i shvatices... I ono sto sam rekao da je najbolji metal bend to se ne zajebavam...

Back