Powerslave94
Aktivan član
- Poruka
- 1.245
I da, za koncerte kod nas 2009 godine... IRON MAIDEN - 15000, puna jebena arena... Slipknot - nije bilo vise od 5000... HMMM pitam se koji bend ima vise fanova hmm
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
IRON MAIDEN - 15000, puna jebena arena... Slipknot - nije bilo vise od 5000... HMMM pitam se koji bend ima vise fanova hmm
Naravno, i poštujem kada ljudi vole bend zbog muzike, ali me nervira što su neki izuzetno kvalitetni bendovi totalno potcenjeni od strane medija i masovnije publike, dok neki drugi koji su ili lošiji ili bar približnih kvaliteta uživaju ogromnu popularnost zahvaljujući tom marketingu i s*anjima.@crusader - smatram da su svi bendovi u neku ruku komercijalnii to je relativno u redu, pa pogledaj guns 'n' roses, na primer, ali su opet pravili dobru muziku
RHCP su skroz naskroz iskomercijalizovani ali to mene ne sprechava da slusham to, jer smatram da je vredno slushanja![]()
Isto tako i Slipknot, jeste to sve "pozerisanje maskama", ali ja knot PRVENSTVENO zbog pesama slusham, znachi ne mozhesh poreci da imaju dobrih stvari, koliko god da su kao bend "iscedjeni" u komercijalne svrheBoli mene qurac za njihove maske realno
ali pink komercijala je sasvim drugachija, u svakom smislu dno dna
Potpuno te shvatam, i meni omiljeni Maideni su donekle komercijalni, i nerviraju me naloženi klinci koji znaju 5-6 najvećih hitova i stalno smaraju s njima i k*njaju po netu kako su Maideni najbolji bend na svetu i lože se na Edija itd...
Е садму ити кеба јеву...
Акоћемо том рачуницом, Чорбае пре две године у арени имала већу посећеност него ови сви скупа... Па ајд ондак свирај са том вишом шупљом математиком...
Штое ово место постало ругло неких тамо доктора шупљих филозоских наука, па тотие...
Еј, дође СлипКнот у Србију и сад их као поредимо са Мејденима и пинковизованом нацијом... Иди бре закључајсе у шупу...
Ја ето нисам ни ишо, ајде то штоме мрзи... то нема везе совом темом, ал нисам ни овај последњи албум и данданас до краја преслушо... а камоли дидем на концерт...
Постојало је само мало зрно жеље додем, ал тое из неког пређашњег периода и да можда себи испуним некада највећу жељу... али, и даик још шеснес пута прерастем, заувек ће остати неоспорива чињеница да су они мени чврсто обележили један део одрастања са њихова прва два албума кои су бог и батина зова последња два... и докле год будем био жив увек ћусе са сетом сећати периода када ми мозак ние имо мира од њихове музике без обзира на то кое колко карата у арени продо, коие највећи метал бенд свих времена, клинац палац, дал носе маске ил не... Аковам толко сметају те маске, укључите други програм и гледајте скупштину...
Što se tiče Mejdena, najbolji su!
A ima klinaca koji ne znaju ništa osim Fear-a i eventualno Trooper-a.
A nisu ni čuli za Flash Of The Blade,Heaven Can Wait,Where Eagles Dare, Caught Somewhere in Time,Aces High,Mariner....Da ne nabrajam...
I kad sretnem nekog klinca koji nosi Maiden majcu i kad ga pitam zašto je nosi, I KAD KAŽE DA JE SUPER SLIKA, drao bih mu kožu s leđa...
A što se tiče Shitnota....Sranje.
Bleda kopija Kiss-ovog imidža i najgoreg mogućeg lupanja i udaranja u kante,lonce,šerpe i ostala sranja.
To jednostavno nije muzika.Onaj idiot što se dere kao da ga na kolac nabijaju, onaj kreten što udara u one bubnjeve kao da su kante,(nije ni za prineti Clive Burr-u i Nicku McBrainu), to ne sluša niko stariji od 25 godina.
Naravno, i poštujem kada ljudi vole bend zbog muzike, ali me nervira što su neki izuzetno kvalitetni bendovi totalno potcenjeni od strane medija i masovnije publike, dok neki drugi koji su ili lošiji ili bar približnih kvaliteta uživaju ogromnu popularnost zahvaljujući tom marketingu i s*anjima.
Potpuno te shvatam, i meni omiljeni Maideni su donekle komercijalni, i nerviraju me naloženi klinci koji znaju 5-6 najvećih hitova i stalno smaraju s njima i k*njaju po netu kako su Maideni najbolji bend na svetu i lože se na Edija itd... Meni su te njihove scenografije end staf samo dodatni plus, što se stvori u nekim trenucima ta teatralna atmosfera (Rime of the Ancient Mariner, šta više! kod nas nažalost nije bilo ono kada se na Iron Maiden pesmi otvara ogroman sarkofag koji podseća na masku Tutankamona i iza njega izlazi Edi mumija) ali ništa ne bi vredelo bez muzike.
E sad to što se meni tip muzike koju Slipknot radi uglavnom ne sviđa, i što bi trebalo razdvojiti šta je šta, a ne da klinci koji se lože na njih, Korn, Limp B. i slično misle da su skontali sav metal, to je d(r)uga priča.![]()
I da, za koncerte kod nas 2009 godine... IRON MAIDEN - 15000, puna jebena arena... Slipknot - nije bilo vise od 5000... HMMM pitam se koji bend ima vise fanova hmm
ti????
trzalica pala pored mene, njih 10 se pobilo, nisam ni stigo da uskochim![]()
Ajd sad i ti tupi s Mejdenima k'o onaj Džek Vajt s Vajt Strajpsima
Imam Slipknot trzalicu![]()
Ma nemaš ti pojma, kakav Eurokrem, Nutela zakon!!!
(sad ti odgovoriš kako sam ja glupa jer je ipak Eurokrem sto puta bolji i ima više fanova i tako započnemo kvalitetnu diskusiju primerenu forumu kakav je Krsta)
Ja to sve svhatam ali ja ne zelim da se svadjam nego samo zelim da iskazem svoje misljenje...