T@R@NTUL@
Ističe se
- Poruka
- 2.442
E ja sam chuo da ce biti Killswitch Engage predgrupa![]()
![]()
Realno,Slipknot treba da bude predgrupa za Killswitch Engage
![]()
Definitivno!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ja sam chuo da ce biti Killswitch Engage predgrupa![]()
![]()
Realno,Slipknot treba da bude predgrupa za Killswitch Engage
![]()
ali jeste death...mada se ne razumem u te idiotske pravce metala...
na ulazu...
ma sine ja bih kreno ranije, pobego bi sa poslednja 2,3 chasa, **** mi se, al brate, sedmi chas mi je popravljanje keca da ne padnem na avgust......
a morali su sredu da izaberu, ***** ih......
danas odlucih da dam poslednje pare za kartu.. od cega cu da zivim narednih 15 dana neam pojma..
Satnica:
18.30 - otvaraju se ulazi
20.00 - Hetera
20.30 - Killswitch Engage
21.00 - Slipknot
Sta je ovo? Killswitch dosli cak do BG Arene da odsviraju pola sata?![]()
chudno, zar ne?!...
Oce biti sutke na KSE?? Ili na Slipknotu??
najveci smor od svih smorova!!!! prvo ponashanje benda i njihovo glumatanje zvezdica sa nekim ogromnim kashnjenjem, onda mrtva atmosfera (po principu tezge) i Joey Jordison-ov set bubnjeva koji mi je vishe pruzao utisak da sam zalutao na sinana sakica nego na neki "metal" koncert (ZLATNI BUBNJEVI hahaha SHABANCHINA)!!! A da, kako sam bio u VIP lozi a zna se da je ta loza uvek i svuda pozicionirana tako da se sve najbolje chuje i vidi moram da iznesem i komentar na zvuk SRANJE! Jednostavno! Niske i sub frekvencije (basovi) probijaju toliko da sam ih chuo i kad sam od sve dosade izashao iz arene i uputio se prema zelenjaku!!!!
najveci smor od svih smorova!!!! prvo ponashanje benda i njihovo glumatanje zvezdica sa nekim ogromnim kashnjenjem, onda mrtva atmosfera (po principu tezge) i Joey Jordison-ov set bubnjeva koji mi je vishe pruzao utisak da sam zalutao na sinana sakica nego na neki "metal" koncert (ZLATNI BUBNJEVI hahaha SHABANCHINA)!!! A da, kako sam bio u VIP lozi a zna se da je ta loza uvek i svuda pozicionirana tako da se sve najbolje chuje i vidi moram da iznesem i komentar na zvuk SRANJE! Jednostavno! Niske i sub frekvencije (basovi) probijaju toliko da sam ih chuo i kad sam od sve dosade izashao iz arene i uputio se prema zelenjaku!!!!