- Poruka
- 239.822
Ja retko idem, ali me nisu nijednom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod majstora ,original sam kupio 1500 dinara ,trebao sam pre da zamenim,nego ajde kao neka ..kao iz fabrike uradjeno.Sam ili kod majstora? Ako si sam nadam se da je nisi uvrnuo tokom montaže mora malo da se pazi![]()
Znas sta je problem ,sto ljudi prave budzevinu sto se kaze ,ja volim da to uradim kako treba i da stavim nov originalni deo i onda nikakvih problema ...sad se ne cuje nikakav zvuk prilikom pritiska na kvacilo ,lepo salta ,mada i pre radilo ok ...kvcilo je bas kako treba ,niti tvrdo niti premekano ...i plus Luk je i fabricki bio montiran.Sam ili kod majstora? Ako si sam nadam se da je nisi uvrnuo tokom montaže mora malo da se pazi![]()
Nemam kanal ,fali mi alat i ne mogu da se petljam sa tim .Jbt ja to menjam jednom rukom iza leđa žmureći![]()
Gume? Jel neko pomenuo alu felne?Sledeci izdatak su mi gume i mali servis ,jedino od "elektronike" sto planiram da sredim je zadnja prskalica za staklo ,ovo ostalo sve radi,mada to nisu ni gledali na tehnickom ,nego cisto zbog sebe ....ali su normalno gledali napred da li radi .

Imam delova iz Kine ali ovo nije .Sve ti je to fejk iz kine, piše na račvi vode vw made in kanada a deo kupljen u gestu a uvezen iz kine![]()
kad vizis japancaMene stalno zaustavljaju traže od igle do lokomotive što se tiče opreme a ja naravno sve imam![]()
Znam da se pravi u Kinu ali je italijanska firma.ITN je Kina.
Ne verujem da bi moglo da stane ,zato sto imam bocu na zadnjem desnom kraju ...ustvari moglo bi ,distanceri da se ubace ali bi to bilo nabudzeno ,ali bi morao i da se ojaca zadnji kraj,ubacim torziju od GTi i napred ubacim jos jaca ramena i pojacam motor za nekih 10-15 konja ,ali kada bi grunuo motor od Mi16Stavi ove alu felne i auto je top! Mala bombonica raketa!
i to prvu verziju