Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Al eto moj druggar na neko Badnje Vece bio kod mene sa 405 Mi16 i krenuo kuci i obilzio neki kamion i kaze samo mu se navio auto i zavrsio je na ogradi mosta dok je prethodno udario u auto koji mu dolazi u susret a u kom je bila mala devojcica sa ocem.
Pukla mu glavcina i otpao mu tocak.
I sta sad mozes reci za 405?
Jel i to otpada na nemcima?

Al eto moj druggar na neko Badnje Vece bio kod mene sa 405 Mi16 i krenuo kuci i obilzio neki kamion i kaze samo mu se navio auto i zavrsio je na ogradi mosta dok je prethodno udario u auto koji mu dolazi u susret a u kom je bila mala devojcica sa ocem.
Pukla mu glavcina i otpao mu tocak.
I sta sad mozes reci za 405?
Jel i to otpada na nemcima?
Kazem da ga nije odrzavao kako treba ,a Mi16 zna se kako se vozi i kako to ide.

Parkirao juce pored jedne 405 iz 80 i neke ,francuske table ,nigde korozija ,Pininfarina dizajn ,vanvremenski ...dok gledam ove nemacke kante koje se raspadaju od rdje .
Uh brt ako sta ne valja na tim FR onda je to limarija ..Ustavri oni je više i ne prave odavno su presli na plastiku:) ..
Sad bez zeze kad se samo setim 206 Berlinga kojima zadnji točkovi stoje krivo a zadnji most nema nigde da se nađe pa renoviraj zajebaji se .. Užas

Reno je tu lider u nekvalitetu ali ljudi samo gledaju što jeftinije a što više lima /plastike. E tu su francuzi šampioni. Ljudi sa dna hranidbenog lanca bi da se motorizuju i budu viđeni. Za održavanje kako ćemo lako ćemo jednostavno nisu ni planirali da održavaju taj auto. Zato je i kompletna slika tih fr automobila takva kakva je.

I to onda izgleda ovako nekako :mrgreen:

Motori pojedini su najbolje kod francuza ostalo od menjaca elektronike struje- napona, žica...LOŠE .. Na Toyoti ili Mecki ne sećam se kad sam menjajo sijalice desi se ali retko a kod francuza non stop I to je tako sigirno zadnjih 30g
Na clia 2 sam za 6 godina promenio jednu sijalicu za kratko svetlo i jednu sijalicu za zmigavac ,nikakvih problema sa strujom ,elektronikom nisam imao ,tako da ovo sto pisete i ne drzi vodu,motor nikakvih problema ...

Uh brt ako sta ne valja na tim FR onda je to limarija ..Ustavri oni je više i ne prave odavno su presli na plastiku:) ..
Sad bez zeze kad se samo setim 206 Berlinga kojima zadnji točkovi stoje krivo a zadnji most nema nigde da se nađe pa renoviraj zajebaji se .. Užas
Na 405 ne valja pocinkovana limarija ?
Ovi novi jesu plasticniji i to ne samo FR nego i svi ostali .

To otpada na svakom autu kada ga giga u šupi remontuje i nabudži, nemaš pojma gde će šta da te stigne na putu već posle nekoliko meseci kompletan trap se raspadne. Da pogađam ti si mu prodao taj krš ko i svim drugarima kako ih ti zoveš? :D
Ali ovo ti nije bio auto iz uvoza.
Sta je sad?
Znaci i domaca kola se remontuju po tebi a govoris ljudima da ne kupuju kola iz uvoza?
Plus hvalis Kiu jer daje 7 godina garancije a pljujes po Renou koji daje 5 godina garanciju a na osnovu te garancije hvalis kako su Kia modeli najbolji. :hahaha:
Pa onda majstore hvalis i Renault kad ima jednu od vecih garancija.
To ti je samo dokaz da je to navlakusa da bi kod njih 7 godina bio rob i da bi te drali na servisima.
Isto tako ako si naleteo na jedan 405 koji je drzan u garazi i pomalo se vozikao to ne znaci da su svi takvi i da ne mozes da pljujes po nemcima na osnovu nekolicine koje si video trule.Isto tako ih ima bez korozije koliko hoces a sve zavisi gde su vozeni i kako su odrzavani.
Nezrelo razmisljanje i nista vise.

Ja sam se npr nagledao poprilicno tih Picasa sa losim trepnama koje su bile skroz od korozije pa opet ne pljujem po tom autu jer to ne mora da znaci da je slucaj i sa ostalima jer sam ih imao x i bili su bez korozije.
Nisam kao neki kojni sude o modelu i brendu na osnovu jednog primerka sto je dokaz koliko se razumeju u kola.

Ja bih rekao da kod Renoa limarija bas valja. Na par mesta imam izguljeno do lima i nema ni tackice korozije.

IMG_20220820_195404.jpg

IMG_20220820_195306.jpg

Back