DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.424
Parkirao juce pored jedne 405 iz 80 i neke ,francuske table ,nigde korozija ,Pininfarina dizajn ,vanvremenski ...dok gledam ove nemacke kante koje se raspadaju od rdje .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kazem da ga nije odrzavao kako treba ,a Mi16 zna se kako se vozi i kako to ide.Al eto moj druggar na neko Badnje Vece bio kod mene sa 405 Mi16 i krenuo kuci i obilzio neki kamion i kaze samo mu se navio auto i zavrsio je na ogradi mosta dok je prethodno udario u auto koji mu dolazi u susret a u kom je bila mala devojcica sa ocem.
Pukla mu glavcina i otpao mu tocak.
I sta sad mozes reci za 405?
Jel i to otpada na nemcima?
Uh brt ako sta ne valja na tim FR onda je to limarija ..Ustavri oni je više i ne prave odavno su presli na plastikuParkirao juce pored jedne 405 iz 80 i neke ,francuske table ,nigde korozija ,Pininfarina dizajn ,vanvremenski ...dok gledam ove nemacke kante koje se raspadaju od rdje .
..
Na clia 2 sam za 6 godina promenio jednu sijalicu za kratko svetlo i jednu sijalicu za zmigavac ,nikakvih problema sa strujom ,elektronikom nisam imao ,tako da ovo sto pisete i ne drzi vodu,motor nikakvih problema ...Motori pojedini su najbolje kod francuza ostalo od menjaca elektronike struje- napona, žica...LOŠE .. Na Toyoti ili Mecki ne sećam se kad sam menjajo sijalice desi se ali retko a kod francuza non stop I to je tako sigirno zadnjih 30g
Na 405 ne valja pocinkovana limarija ?Uh brt ako sta ne valja na tim FR onda je to limarija ..Ustavri oni je više i ne prave odavno su presli na plastiku..
Sad bez zeze kad se samo setim 206 Berlinga kojima zadnji točkovi stoje krivo a zadnji most nema nigde da se nađe pa renoviraj zajebaji se .. Užas
Ali ovo ti nije bio auto iz uvoza.To otpada na svakom autu kada ga giga u šupi remontuje i nabudži, nemaš pojma gde će šta da te stigne na putu već posle nekoliko meseci kompletan trap se raspadne. Da pogađam ti si mu prodao taj krš ko i svim drugarima kako ih ti zoveš?![]()

To su veterani auta od pre 30g ..Na 405 ne valja pocinkovana limarija ?
Ovi novi jesu plasticniji i to ne samo FR nego i svi ostali .
Ajde da ti verujemo na rečAli ovo ti nije bio auto iz uvoza.
Kad se samo setim onih bosanskih ćiriličnih tabli i belomanastirskih, vukovarskoj ...Strucnjak nemas pojma kad su se uvozila ta kola iz 80-tih.
Verovacemo nekom sarlatanu koji informacije skuplja sa interneta?

Ja bih rekao da kod Renoa limarija bas valja. Na par mesta imam izguljeno do lima i nema ni tackice korozije.Uh brt ako sta ne valja na tim FR onda je to limarija ..Ustavri oni je više i ne prave odavno su presli na plastiku..
Sad bez zeze kad se samo setim 206 Berlinga kojima zadnji točkovi stoje krivo a zadnji most nema nigde da se nađe pa renoviraj zajebaji se .. Užas