DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 58.168
Bas sam danas zavrsio to ,sve je ispravno u vezi kocnica ....Kod kočnica je najbitnije da koče jednoliko. Da nema preveliko odstupanje lijeve i desne strane.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas sam danas zavrsio to ,sve je ispravno u vezi kocnica ....Kod kočnica je najbitnije da koče jednoliko. Da nema preveliko odstupanje lijeve i desne strane.
Mislim da moj tocak ne voli mnogo valjkeKod kočnica je najbitnije da koče jednoliko. Da nema preveliko odstupanje lijeve i desne strane.

Sta ima da se kvari kad je mazis i pazis i ugadjasMa mogu oni do sutra da snimaju nema leba od togami ovo uredno registrujemo i vozimo u vikendici. Do skoro pola sijalica nije radilo i nikakvih problema nismo imali. Sad je iprotrulila ali ćemo da je okrpimo jer nije skupo. U stvari ja insistiram jer u poslednje vreme radi odlično ništa se ne kvari.
Pogledajte prilog 1186289

Snimaju sve ....eko test od sledece godine ....normalno mere se izduvi,to i pre bilo ali zakonski ne mogu nista,jer nije stupilo na snagu.Ако није већ, ускоро ће камере да снимају цео ток техничког прегледа. Ко контролише и колико постиже да контролише... мож' се договоримо.

zamisli kako izgleda miladin dođe na tehnički sa utegnutim ko novim autom sa placa i kažu gospodine nemate dp filter šta nemam?!?? I ne možete da registrujete vaš NOV NOV NOV automobil 
Izgorelo u atmosferuTa regeneracija i filteri odavno ne postojezamisli kako izgleda miladin dođe na tehnički sa utegnutim ko novim autom sa placa i kažu gospodine nemate dp filter šta nemam?!?? I ne možete da registrujete vaš NOV NOV NOV automobil
![]()

Još pre par miliona kmIzgorelo u atmosferu![]()

A pa to je kvalitet ,turbo kosilice izdrze 100 000 samo ...Još pre par miliona km![]()
Ako će ti ovo pomoći:Mislim da moj tocak ne voli mnogo valjke
Mislim da se kod nas racuna do nekih 30 %
To ne može. Da bi upalio regeneraciju moraš voziti na više od 2500 okretaja i držati ga na tim okretajima.Zamisli odes na tehnicki i pocne auto da radi regeneraciju
I jos pritom mere gasove![]()
Ma kakvi, neće se desiti ništa. 200kn (3100din) sa strane to rješava.Taj eko test će biti vrlo zanimljiv kada krene, 50% automobila će netragom nestati iz saobraćaja. Uopšte ne mogu ni da zamislim šta će se desiti sa tolikim gvoždem. Ja predlažem ljudima dadovezu sve te automobile ispred skupštine i parkiraju![]()

Taj je lud, jeftinije mu da kupi drugu kantu za 500 evra i teraDanas vidim jedan taksista farbao auto ,sredjivao ...konacno i ti taksisti da se malo iscimaju ....
Astra G je u pitanju ,nije losa ...Taj je lud, jeftinije mu da kupi drugu kantu za 500 evra i tera
To u Hrvatskoj ,kod nas tolerisu do 30 %....meni na kraju testa ispade 1% ...nista mi nije jasno ..Ako će ti ovo pomoći:
3. KONTROLA KOČNICA
Prilikom kontrole kočnica nadzornik se vozilom navozi na uređaj za ispitivanje kočnica vozila te ispituje kočionu silu na prednjoj i zadnjoj osovini, te kočionu silu pomoćne (mehaničke) kočnice. Ukupni koeficijent sile kočenja radne kočnice za osobna vozila ne smije biti manji od 50%, a pomoćne kočnice 20%. Razlika sila kočenja za radnu kočnicu na kotačima iste osovine ne smije biti veća od 25%, a za pomoćnu kočnicu 30%. Nejednolikost sile kočenja na jednom kotaču ne smije biti veća od 20%. Postotak nejednolikosti sile kočenja izračunava se približno na polovici sile kočenja koja izaziva blokadu, a za osnovicu izdačunavanja se uzima veća sila kočenja. Sva odstupanja od ovih zakonskih normi značilo bi ne samo pad na tehničkom pregledu nego i opasnost na cesti iz razloga što bi se vrlo vjerojatno prilikom naglog kočenja vozilo zanijelo, pa čak i prevrnulo.
https://www.auti.hr/magazin/propisi-i-kazne/tehnicki-pregled-vozila-korak-po-korak/4726
Moze ,kad auto sam zapocne proces ...ima aktivna i pasivna regeneracija ako ne gresim.To ne može. Da bi upalio regeneraciju moraš voziti na više od 2500 okretaja i držati ga na tim okretajima.