DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.434
Onda bi morao i kocnice da pojacam ,napred vece diskove ....to bi bas bio pravi projekat ali i veliki izdatak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam da se pravi u Kinu ali je italijanska firma.
Moguce ,negde mi se ucinilo da je italijanski brend ..Jok. ITN je brend prodavnice Euro07, uglavnom su to kineski delovi, mada je sad pola iz Kine. Kupim Lemforder silente, pise made in China, kupim Gates set zupcastog sa vodenom pumpom, pumpa made in China ....
To ne može da se uzupči ako nemaš alat iz kineJok. ITN je brend prodavnice Euro07, uglavnom su to kineski delovi, mada je sad pola iz Kine. Kupim Lemforder silente, pise made in China, kupim Gates set zupcastog sa vodenom pumpom, pumpa made in China ....
Ma ista fora ko japanparts može da bude ok amož' i vnaghoMoguce ,negde mi se ucinilo da je italijanski brend ..

Njemu baš lepo stoje veliki točkovi to mi je uvek upadalo u oči. Kupuj one felne i neke polovne gume ima ih starih par god za 15-20 evrova po komadu.
Ma lako se namesta .To ne može da se uzupči ako nemaš alat iz kine![]()
Imam original celicne felne od njega ,sve 4 ...to zbog tehnickog ,e sad kako bi to uticalo na upravljivost,na okretanje volana sa 15 i to je znak pitanja ,za 14 znam da bi mogle zato sto i po fabrickom idu.Njemu baš lepo stoje veliki točkovi to mi je uvek upadalo u oči. Kupuj one felne i neke polovne gume ima ih starih par god za 15-20 evrova po komadu.
Ovo su GTi felne ofarbane u crno
Vozen i na benzin ,nema to vise ,cim sam poceo da vozim redovno ...doduse on je samo paljen i na krace relacije vozen dok mi nije bio registrovan .A taj kajmak ti je od plina jelda?