Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mene su jednom zaustavili, na samom izlazu iz tunela, pre Zvornika. Trazili da otvorim gepek, i cepaj dalje, cak ni dokumenta nisu zagledali nego samo bacio pogled. Posle dan-dva su na tom prelazu uhvatli nekog begunca.
Dva puta sam se sam zzaustavljao da pitam, neki su radovi na putu bili i da mi kazu kako mogu da obidjem, bili su bas korektni.

Sam ili kod majstora? Ako si sam nadam se da je nisi uvrnuo tokom montaže mora malo da se pazi 🤗
Znas sta je problem ,sto ljudi prave budzevinu sto se kaze ,ja volim da to uradim kako treba i da stavim nov originalni deo i onda nikakvih problema ...sad se ne cuje nikakav zvuk prilikom pritiska na kvacilo ,lepo salta ,mada i pre radilo ok ...kvcilo je bas kako treba ,niti tvrdo niti premekano ...i plus Luk je i fabricki bio montiran.

Sledeci izdatak su mi gume i mali servis ,jedino od "elektronike" sto planiram da sredim je zadnja prskalica za staklo ,ovo ostalo sve radi,mada to nisu ni gledali na tehnickom ,nego cisto zbog sebe ....ali su normalno gledali napred da li radi .
Gume? Jel neko pomenuo alu felne? :D

Screenshot_2022-08-13-19-45-27-203_com.kupujemprodajem.android.jpg

Stavi ove alu felne i auto je top! Mala bombonica raketa!
Ne verujem da bi moglo da stane ,zato sto imam bocu na zadnjem desnom kraju ...ustvari moglo bi ,distanceri da se ubace ali bi to bilo nabudzeno ,ali bi morao i da se ojaca zadnji kraj,ubacim torziju od GTi i napred ubacim jos jaca ramena i pojacam motor za nekih 10-15 konja ,ali kada bi grunuo motor od Mi16 :srecna: i to prvu verziju :zaljubljena:

Back