Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo se ti zezaj, a da znaš koliku oklagiju ima Tatjana.....:azdaja:

a znas li ti kolike ja imam si se..:D:rotf:..da li je ovo moderator procitao.jer ako ne dobijem na pamet..vidim da te sa atributima prolaze :rotf:
shalu na stranu..stvarno cemu sve ovo sa tim reputacijama..sve je po principu ja tebi ti meni..pa izgubilo je smisao..bilo bi dobro da postovi dobijaju ali stvarno po nekom kriterijumu..a ovako..meni je to cista glupost

a tatjani sa oklagijom se izvinjavam malo sam se shalila nemam tolike..hihihihi imam vece..:rotf:

Poslednja izmena:
dusho moja da li si za kafu...evo jastucic da te ne bole ledja...oces da ti izujem cipele..pa proci ce mishko moj mali 24 sata..:rotf:
aaa kako mi ide
Ide, ide ...
a176.gif

sad sam malo citala tamo neke postove o zemunkama....pa ne bih ih mogla nazvati dobronamernim...ali su simpaticne..primedbe i konstatcije..nisam znala da smo tako opasne..munze konza a i munkeZe
Vaistinu konza!
Puu...puuu - daleko bilo, ništa ja ne lovim. Uostalom, kao tvoj klon bilo bi i neumesno da jurim klonove :D Naprosto sam primetila da je čovek ispario, a dama se pojavila.

E, da a i Picolina nam je iparila :???:

Da, nema ni nje....ma filatelista je kriv, garant :think: :lol:

Ne znam da l da te pustim da mi još ugađaš ili da te obavestim da sam iscrpio bone u 24h ? :mrgreen:

Pa ti, tek sad vidim, nemaš pojma o načinu računanju vremena poludelog softwarea :eek:. Ja sam dala bonu pre dva-tri sata i kraj. Kaže nema više davanja bona nova 24 sata. Sada sam greškom protraćila jednu na pogrešnog moderatora :otkacio::mrgreen:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back