Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ti, tek sad vidim, nemaš pojma o načinu računanju vremena poludelog softwarea :eek:. Ja sam dala bonu pre dva-tri sata i kraj. Kaže nema više davanja bona nova 24 sata. Sada sam greškom protraćila jednu na pogrešnog moderatora :otkacio::mrgreen:
Naravno da nemam pojma. :confused: Povatam samo usput kad prođem tamo gde moram (administracijom), fragmente ... Al me to toliko mrzi da čitam :rtfm:, rađe ću da kapiram emprijski ....:)
A boga mi si protraćila bonu, a i nisam zaslužio ... :rumenko:

d015.gif

Ja ljudi ponovo dadoh bonu Ademu jer je pametan pa uvek okrene vodu na svoju vodenicu, ali ovo je pitanje časti :otkacio:

[/SIZE]:cool:

ono ostalo nije bitno:hahaha::hahaha:

ja nemam sanse da imam vise od jedne ili dve bone... stalno im izgleda da sam rasipnik, da ne mislim na sutra, da ne vodim racuna kome dajem...bonu i sl.
upravo podelih dve, juncetu [za vazelin] i slavoniji, nastavljam sa onim iz tvog spiska pa dok ima.... ako ima

Vidim modovi se žale da im je dosadno, ako nas časte bonama nije problem da napravimo novi skandal :mrgreen:

Muerte nemoj da klevetaš Picolinu, ako je isparila to može da bude povezano samo sa odlaskom u neki manastir :sad2:

kad smo kod Moderatorskih bona...zelenih...meni od njih niti jedna...:???::D

ne klevetam...nego prochitao...zanimljiv nick...pa me asocirao...pa josh njen nestanak...ako je ONA u pitanju...
...ako je navedeni nick ONA...
...riba voli ispod mantije...:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back