gost 151384
Elita
- Poruka
- 22.756
ovo slusam ceo dan..evo malo muzike u kafani
dobar remix....meni
dobar remix....meni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da... bash teshka situacija.....i kako si se snashao?

..jel' ono ..celu notj..![]()
ja bi te za ovo banov`o
..ne ljubim stonse..al' ovaj remix je cool..

Naravno da nemam pojma.Pa ti, tek sad vidim, nemaš pojma o načinu računanju vremena poludelog softwarea. Ja sam dala bonu pre dva-tri sata i kraj. Kaže nema više davanja bona nova 24 sata. Sada sam greškom protraćila jednu na pogrešnog moderatora
tkacio:
![]()
, rađe ću da kapiram emprijski ....

Može, samo, pantalone ne skidam. Poučen Junkmarkovim iskustvom ...ne mogu da odolim..to je jace od mene..
dajte brzo tjebe da pokrijemo coveka..![]()

Ja ljudi ponovo dadoh bonu Ademu jer je pametan pa uvek okrene vodu na svoju vodenicu, ali ovo je pitanje častitkacio:
[/SIZE]![]()

nema nikog...sama sam...hm da li da se radujem ili plashimPuu...puuu - daleko bilo, ništa ja ne lovim. Uostalom, kao tvoj klon bilo bi i neumesno da jurim klonoveNaprosto sam primetila da je čovek ispario, a dama se pojavila.
E, da a i Picolina nam je iparila :???:
...isparila...nema nikog...sama sam...hm da li da se radujem ili plashim

Vidim modovi se žale da im je dosadno, ako nas časte bonama nije problem da napravimo novi skandal![]()

Vidim modovi se žale da im je dosadno, ako nas časte bonama nije problem da napravimo novi skandal
Muerte nemoj da klevetaš Picolinu, ako je isparila to može da bude povezano samo sa odlaskom u neki manastir![]()

mozda neka muzika a?

Ja upravo dadoh poslednju bombonu Wegistwi zbog Srba nacista, ali da sam znala da ti nije dala ni jednog mentola - ne bih.
Sramota moderatori - takvo ponašanje i to pored svih mojih apela.
Picolina je žensko. Ženska imena se u Srbiji završavaju na A.![]()
...gramat'chkom...Ja upravo dadoh poslednju bombonu Wegistwi zbog Srba nacista, ali da sam znala da ti nije dala ni jednog mentola - ne bih.Sramota moderatori - takvo ponašanje i to pored svih mojih apela.
Picolina je žensko. Ženska imena se u Srbiji završavaju na A.![]()

Kome?