Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo jedan za patrijote:hahaha::hahaha:

Uhvate Makedonac, Albanac I Srbin zlatnu ribicu i ona im obeca da ce ispuniti po dve zelje ako je puste!!
-Makedonac ; Vrati mi sve makedonce iz sveta u Makedonije i isteraj mi sve Albance iz zemlje!!
Ribica to uradi!!
-Albanac; hocu da mi kosovo bude naseljeno samo Albancima i okolo da bude napravjlen visok zid da ne moze niko da ga preskoci!!
Ribica i to uradi!!
- Jeli ribice: jel pusta taj zid vodu?? - Srbin
- NE!!- ribica kaze;
- E pa onda PUNI vodom i daj mi jednu flasu piva!!!!

sad se slihtas kad si video da je gusto

sad se slihtas kad si video da je gusto

kazes a??? ajde jedan protivpatrijotski:hahaha::hahaha:

U Beogradu pobjegao lav iz zooloskog vrta i na ulici napao neku djevojcicu.
Videvsi to, jedan prolaznik skoci i poce da se rve s lavom, i nekako ga zadavi golim rukama.
Sljedeceg dana "Politika" objavi naslov:
hrabri Srbin spasao devovcicu!!!
Istog jutra dodje davitelj u redakciju:
- Sljusajte vi, ja sam onaj koji je zadavio ljava, i ja nisam nikakav Srbin!"
Sljedeceg dana "Politika" osvane s novim naslovom:
hrabri jugosloven spasio devojcicu
Ubrzo eto opet junaka jos ljuceg:
"Opet ljazete! Nisam ja Jugosljoven!"
"Pa sta si onda covece u pi*qu materinu!?"
- Aljbanac bre- kaze ovaj
I tako treceg dana "Politika" izadje s ispravljenim naslovom:
pobesneli Shiptar ubio lava, mezimceta nase dece

Ja ljudi ponovo dadoh bonu Ademu jer je pametan pa uvek okrene vodu na svoju vodenicu, ali ovo je pitanje časti :otkacio:

Dajte bone, sem našim modovima, još i Bundiju, Lordu, Karamazovu, Dellboy-u, Nišliji, Daliboru, Medi, Az..zaboravih nik ..kao najboljem trećem modu, pa Muerteu, DolceViti, pa Dadi...i Kiu i Kliku zato što su 'naši i tu tu tu-u zato što je uporan,,,pa Filatelisti, pa našem adminu...ukratko - juwiš na dodelu bona zdravom razumu! :super:

Nećemo dozvoliti da nas Mitke potuče do nogu ! :evil:

Glavno je da sve bude pošteno, bez žicanja i konspirativno :cool:

e ovo moram da kazem..mada to sa tim bonama mi ide izuzetno na zivce......dakle..sad sam tamo nesto zustro raspravljala i citala kad mi za oko zapao jedan lik ili likusha..ne bitno...privuklo me shto prosto ima veliku zelenu crtu tih kockica..ne budem ja lenja..prebrojim 7..Bog te mazo 7..pomislila sam uuuu ova mora d a ima 20000 poruka.....kad ja malo blize a ono 153.....:think: pa sad mogu samo da zakljucim ..da je pametna....ili da ima spektakularne postove nevidjene i neponovljive a? shta mislite?

e ovo moram da kazem..mada to sa tim bonama mi ide izuzetno na zivce......dakle..sad sam tamo nesto zustro raspravljala i citala kad mi za oko zapao jedan lik ili likusha..ne bitno...privuklo me shto prosto ima veliku zelenu crtu tih kockica..ne budem ja lenja..prebrojim 7..Bog te mazo 7..pomislila sam uuuu ova mora d a ima 20000 poruka.....kad ja malo blize a ono 153.....:think: pa sad mogu samo da zakljucim ..da je pametna....ili da ima spektakularne postove nevidjene i neponovljive a? shta mislite?

off
je da malo kasnim, ali bilo je dosta posla, pa...
rucak, ja sam na redu....
przena patkica, punjena kestenom, soss od naranci, plavi kupus sa jabukama, bavarske knedele.....i pozuri, ako se ohladi nece vise bitri hrskava kozica....:)
povedi klikka

ili dobar koneksen...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back