gost 151384
Elita
- Poruka
- 22.756
A šta fali ?![]()
pazi sad ovu uvlakusu
ti si najsnazniji moderator na svetu..obozavam te..ti si moj heroj..moje sunce.hm..pazi mogu josh....i to sve zbog bone...

ma jok skroz si ok
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta fali ?![]()

pazi sad ovu uvlakusu
ti si najsnazniji moderator na svetu..obozavam te..ti si moj heroj..moje sunce.hm..pazi mogu josh....i to sve zbog bone...
ma jok skroz si ok

Ne znam da l da te pustim da mi još ugađaš ili da te obavestim da sam iscrpio bone u 24h ?pazi sad ovu uvlakusu
ma jok skroz si ok

Samo se ti zezaj, a da znaš koliku oklagiju ima Tatjana.....![]()
..da li je ovo moderator procitao.jer ako ne dobijem na pamet..vidim da te sa atributima prolaze 

Ne znam da l da te pustim da mi još ugađaš ili da te obavestim da sam iscrpio bone u 24h ?![]()

Ide, ide ...dusho moja da li si za kafu...evo jastucic da te ne bole ledja...oces da ti izujem cipele..pa proci ce mishko moj mali 24 sata..
aaa kako mi ide
Ne znam da l da te pustim da mi još ugađaš ili da te obavestim da sam iscrpio bone u 24h ?![]()
tkacio:
tkacio:..'bem ti..za dz sam se mazo vazelinom..tkacio:
tkacio:

.skoro se nisam ovako smejala

gde ispari onaj 27E i do baš u momentu kada se pojavila ova hihiihi....?

gde ispari onaj 27E i do baš u momentu kada se pojavila ova hihiihi....?
Možda mu pobegao autobus?
Nemoj još i ti da počneš da loviš klonove, molim te
Vaistinu konza!sad sam malo citala tamo neke postove o zemunkama....pa ne bih ih mogla nazvati dobronamernim...ali su simpaticne..primedbe i konstatcije..nisam znala da smo tako opasne..munze konza a i munkeZe
Puu...puuu - daleko bilo, ništa ja ne lovim. Uostalom, kao tvoj klon bilo bi i neumesno da jurim klonoveNaprosto sam primetila da je čovek ispario, a dama se pojavila.
E, da a i Picolina nam je iparila :???:

dusho moja da li si za kafu...evo jastucic da te ne bole ledja...oces da ti izujem cipele..pa proci ce mishko moj mali 24 sata..
aaa kako mi ide
. Ja sam dala bonu pre dva-tri sata i kraj. Kaže nema više davanja bona nova 24 sata. Sada sam greškom protraćila jednu na pogrešnog moderatora
tkacio:
..ko je munkeze upozno intimno ne vata se vishe ni za kakav mamac..da vam matori kazze..isho ja u srednju tamo..

Pa ti tek sad vidim nemaš pojma o načinu računanju vremena poludelog softwarea. Ja sam dala bonu pre dva-tri sata i kraj. Kaže nema više davanja bona nova 24 sata. Sada sam greškom protraćila jednu na pogrešnog moderatora
tkacio:
![]()

ispraznile ti baterije ..pa nisi mogao da pobegnes...opasne su munkeZe ili ti od milja munkeze..bash opasne..
![]()
..pa ondak morash da budesh dobar da ih dobijesh nazad..
..otje da ti sakriju pantalone....pa ondak morash da budesh dobar da ih dobijesh nazad..
![]()
i kako si se snashao?