јанпи
Elita
- Poruka
- 21.354
Тач оф ГМО.![]()
Мама
енглез је тешка џукела.
Ове стварчице иначе нема у комерцијалној продаји.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тач оф ГМО.![]()
[/COLOR][/B]
da, i hvala Bogu na tome...
А ти би правду и једнакост за све?
Е па не може.
A sta ces , taki sam , tako sam i bio vaspitavan , tako sam i radio.
ukazujem ti SOFKA , da radim sa ljudima koji su, marginalni.
ti bi trebalo da znas termin komorbid disorder, koji objasnjava status , te osobe.

Pa se prosto ubi od zalaganja za promene a jašeš ovde 15/24h a onih preostalih 9h radiš, ebeš, jedeš, šopinguješ, spavaš.... Nekako to ne štima. Šta je tajna? Kako postižeš?
Dobro plaćen poso? 'ebeš "ko zec"? Patiš od insomnije? Anoreksije?
То и ја мислим.
- - - - - - - - - -
Али покушај да схватиш да јеуправо тај систем изнедрио нерад и медиокритет свуда око нас.
Ово данас је само последица.
Тако се зове, нема другог имена за то. Бела чоколада.
![]()
Jednakost i pravda u komunizmu![]()

A šta si mu ti? Zaštitnik?
Možda i učenik. To je njegova "žvaka"
vidis , ja bih te tretirao bas kao da si najbogatiji a ne da si soromasan , ne samo u materijalnom smislu. kuzis mali moj![]()
te lindt cokolade su totalno precenjene...
vidis , ja bih te tretirao bas kao da si najbogatiji a ne da si soromasan , ne samo u materijalnom smislu. kuzis mali moj![]()
Друштвени факултети, тешко.
Правници, економисти, филозофи....готово никако у струци. Све је морало и мора испочетка.
Природне науке су ипак универзалне.
Dugo nisi copy/paste neki Blic strip, hajde brzo, budi korisna. Nisi baš, ali hajde nešto lepo da ti napišem.
Pa od tvog refketaЧија жвака?
Увек сам се питала - како неки доктор може да одбије неког пацијента који нема пара за лечење? Или се доктори крију иза целог тог система бирократије?
Ja sam trenutno na Zaabär belgijskoj čokoladi sa biberom. Te bele su mi onako, ne neki izbor.
Ne ide to bas tako, to je citav birokratski i formalni sistem, i pacijent i ne stigne do doktora koji mu je potreban.
To je jedno od poenti drzavnog zdravstva inace.

Па то и кажем - крију се иза бирократије.
Иначе, поента приватног доктора је да лечи - бесплатно?![]()
Ti si opterecen statusom i parama Marsi, kao i svi komunisti.
Poenta privatnog doktora je da dobijes uslugu koju platis.
Drzavno zdravstvo nije besplatno.
О Боже, тако сте заморни.
Некад бих вас стварно све закључао у неку шталу и запалио, да се не мучите више.

Увек сам се питала - како неки доктор може да одбије неког пацијента који нема пара за лечење? Или се доктори крију иза целог тог система бирократије?
Понта је што ни код једног нио код другог не добијеш оно што ти је заиста потребно. Бар у Србији.
Али, оно што је мени нејасно је, нпр, оно кад је неко дете болесно и треба му не знам која баснословна операција, па кад се скупљају добротворни прилози и апелује по медијима, зар никоме од доктора не падне на памет да га оперише - бесплатно? Оно, чисто ради хуманости, какви би доктори требали први да буду?
Њему је то пар сати рада, а детету цео живот...
Zamisli sada kada bi milion dece to isto tako trazilo od tog doktora.