СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
12 сати, иде мома Кати.

e vidite ovako...

igraju na Kalemegdanu Cevka i Rifke šah a gledaju Prorok i Janpi koji drži tiket iz kladže

Janpi: ima li fudbala na Onom Svetu?
Cevka: ne znam ni šah dal ima a kamo li taj fudbal
Rifke: ajde ko prvi ode od nas da javi drugima kroz san

desilo se da je proroku svega bilo preko glave pa ode on prvi.... prodje 40 dana pa se javi ovima u snu:
Prorok: de ste momci? ima dobra i loša vest! dobra je da ima fudbala a loša da smo ista ekipa sad za vikend

:rotf:

Ko će da plati struju koja se potroši, vodu, sterilizaciju instrumenata i njihovu amortizaciju, pomoćnike tj, sestre i druge doktore (ako ih ima), konac, krv... i još sto stvari koje se troše, a koštaju, pri operaciji?
Нико.

Зар не видиш да се Сурка залаже за друштво без новца, наплата, све бесплатно и тако то? :lol:

Што у основи и није лоше, кад би човек умео, овако похлепан какав је, да се ограничи.
Мени се чак чини да би у таквом друштву било још горе него у овом материјалистичком.

Stigao u Bg u petak, ajd kada mi prođe malo guzva, pa sledeće nedelje, moze?

čuvaj doope brate vidiš kakva su vremena...:mrgreen:

Aj' od ponedeljak jedan dan. ;)

- - - - - - - - - -

Нико.

Зар не видиш да се Сурка залаже за друштво без новца, наплата, све бесплатно и тако то? :lol:

Што у основи и није лоше, кад би човек умео, овако похлепан какав је, да се ограничи.
Мени се чак чини да би у таквом друштву било још горе него у овом материјалистичком.

Problem je što je nemoguće.

Uh, mala nema baš sva potrebna iskustva, ali bar znaš da nije zaboravila da se izdepilira. :lol:

proverio si? :lol:

- - - - - - - - - -

Престани да малтретираш чика Рифера.

Као оно досадно дете што ти се одмах стрпа у крило, вуче те за браду и нешто наклапа, а ти дошао да причаш са старим другом.

cao cika cevko :per:

Престани да малтретираш чика Рифера.

Као оно досадно дете што ти се одмах стрпа у крило, вуче те за браду и нешто наклапа, а ти дошао да причаш са старим другом.

Ceniš da bi mi se strpala u krilo? :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back