SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja svoje prijatelje ne menjam kao čarape, naprotiv...prijateljima opraštam mnogo toga što drugi ne bi oprostili. I još nešto: ti nikada nisi pripadao skupini mojih poznanika, a kamoli prijatelja...Razumeš?

Daleko bilo da mi je prijatelj neko ko ne sme da dođe i da se upoznamo? Svašta labe ti sebi dopuštaš, ali ako ti nisi primetio, ostali jesu - reč je o forumskom prijatelju, kao opciji koju nudi ovaj forum. :(

a hoces li i mene da vodis? jes da sam siptarka ciganskog porekla ali se nadam da ti ne smeta....:flert:

Nisam znao da si šiptarskog porekla dok sama nisi napisala, ali meni to ne smeta. A to da si ciganka si isto sama iskonstruisala, ali ja sam čovek širokih pogleda na svet, i preko toga mogu da pređem. A odgvor je ne, neću da te vodim, pa hoću tamo da uživam, bre. Da se odmorim, da mi bude lepo.

- - - - - - - - - -

pa i mene je moj prijatelj obrisao, al sam to lakše podneo no ti...vidim da si se baš podatresao...:lol:

Ma prvi put nisam, a ni drugi. Treći put mi je bilo čudno, a četvrti sam pomislio da se nešto čudno dešava. Petog puta sam se malo uplašio, ali kad sam video da je to princip, kod šestog mi je bilo malo lakše. Za ostale sam prestsao da brojim, samo kliknem da prihvatam, posle svakog poziva i to je to. Imam razumevanja.

- - - - - - - - - -

pašo, rekao sam ti da se viđamo sredinom meseca...a ti razmisli zašto je to tako...;)

Ne mogu, izvini. Neki drugi put probaj.

Nisam znao da si šiptarskog porekla dok sama nisi napisala, ali meni to ne smeta. A to da si ciganka si isto sama iskonstruisala, ali ja sam čovek širokih pogleda na svet, i preko toga mogu da pređem. A odgvor je ne, neću da te vodim, pa hoću tamo da uživam, bre. Da se odmorim, da mi bude lepo.

a vidis, ja odavno znam koliko nisko mozes da padnes, ali si sinoc konacno pokazao svoje pravo lice i drago mi je zbog toga...
na tvoju zalost nisam ni siptarka ni ciganka, a sta sam ne bi trebalo da te zanima...
takodje mi je drago sto ne zivim medju "srbima" kao sto si ti i pojedini iz tvog topciderskog copora... "srbima" koji ljude dele po tome koje su im nacije i vere bili dede i babe, pri tome otkrivajucu svu sirotinju svoje duse... :)

bedni ste, mnogo ste bedni, steta sto takvi sebe nazivaju srbima... :confused:

a vidis, ja odavno znam koliko nisko mozes da padnes, ali si sinoc konacno pokazao svoje pravo lice i drago mi je zbog toga...
na tvoju zalost nisam ni siptarka ni ciganka, a sta sam ne bi trebalo da te zanima...
takodje mi je drago sto ne zivim medju "srbima" kao sto si ti i pojedini iz tvog topciderskog copora... "srbima" koji ljude dele po tome koje su im nacije i vere bili dede i babe, pri tome otkrivajucu svu sirotinju svoje duse... :)

bedni ste, mnogo ste bedni, steta sto takvi sebe nazivaju srbima... :confused:

Lako je nama bednicima kad idemo po tim "ol ekskluziv" hotelima, šta da ti kažem?

Pa tesko da ima vecih foliranata od Srba, a kamoli da su to Ameri, koji se bas najmanje foliraju u zapadnom svetu.

Kami, što se toliko plašiš Srba? Da nisi kao mali gledo HRT?

- - - - - - - - - -

Jel nece da me pogodi neki kamen, pokvareno jaje ili trula jabuka?
Ako nece, dobro vam vece :D

Neće, neće, ovo je samo periodično normalno.
Tebe može pogodi samo :cmok:

Debilizam bi bio pravilniji izraz.

A Srbi ne bi dali ni salove.

Дали би Срби шалове....у српску кућу нико није ушао , а да није био угошћен.
Што за западни свет није баш карактеристично.
Немац, ако му се затекнеш у кући у време ручка/вечере, посадиће те у дневну собу да попричекаш док они заврше јело.
Јадно, зар не?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back