SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
па знам да радиш у државној служби, знам да примаш државну плату. мој "insekat me NIKADA ne vara...Pogotovo, kada je u pitanju osoba koju poznajem.'' и док ти тече радно време, ти седиш на форуму и свађаш се. и што је најгоре, другима који нису на државним јаслама приговараш да ''дангубе''.

Bole (nje)ga kitica, sve ce to prekriti snjegovi i shash. Svu tu iebadu placade narod Proserbie. I treba... Labe, iebi poreske obaveznike, nemoj nista da radis... Udri brigu na veselje, pobedila u Grckoj Siriza, pa haosu nikada vidljivog kraja. :smeker:

_nobody_

Sofka je ekvivalent za pozitivnu energiju, inteligenciju, a istovremeno za eleganciju i žensku lepotu...:)

- - - - - - - - - -

Bole (nje)ga kitica, sve ce to prekriti snjegovi i shash. Svu tu iebadu placade narod Proserbie. I treba... Labe, iebi poreske obaveznike, nemoj nista da radis... Udri brigu na veselje, pobedila u Grckoj Siriza, pa haosu nikada vidljivog kraja. :smeker:

_nobody_

E, saWo, SaWo, prijatelju moj bivši...našta si spao da te ovakvi brane....:neutral:

Sofka je ekvivalent za pozitivnu energiju, inteligenciju, a istovremeno za eleganciju i žensku lepotu...:)

- - - - - - - - - -

E, saWo, SaWo, prijatelju moj bivši...našta si spao da te ovakvi brane....:neutral:

Znaš li koliko ljude ovde zabole ona stvar ko ti je bivši a ko sadašnji prijatelj? Ioanko ih menjaš češće nego čarape. Olovčica piši/briši.

citam danas kako ce veceras najveca oluja ikad (ama kurir ?!) pogoditi new york. i sad gradonacelnik apeluje na gradjane da ne idu nikud, zatvoreno sve, otkazuju letove, najave od metar snega cuda i naletim na tekst kako su amerikanci humani...

salovi-za-beskucnike-1422305491-611269.jpg

ostavili salove za beskucnike. ono jébo vas sal da vas jébo sal na metar snega i minus beskonacno. da vas jébo vas sal i vasa humanost.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back