JeanColdHand
Buduća legenda
- Poruka
- 26.509
nisu gušteri već rotšild... eno jedna koleginica pohisterisa na forumu dokazujući njegovu krivicu... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
па знам да радиш у државној служби, знам да примаш државну плату. мој "insekat me NIKADA ne vara...Pogotovo, kada je u pitanju osoba koju poznajem.'' и док ти тече радно време, ти седиш на форуму и свађаш се. и што је најгоре, другима који нису на државним јаслама приговараш да ''дангубе''.

imal zime?
volis kad pada sneg, kisa, kad je zima i sve sivo i mracno? 

Волим све што је природно и што воле млади.![]()

Bole (nje)ga kitica, sve ce to prekriti snjegovi i shash. Svu tu iebadu placade narod Proserbie. I treba... Labe, iebi poreske obaveznike, nemoj nista da radis... Udri brigu na veselje, pobedila u Grckoj Siriza, pa haosu nikada vidljivog kraja.
_nobody_

Нема зиме, зима је моје омиљено годишње доба.![]()

I moje isto, ono kad je +30, a dupe umočeno u more, i to u hladovini maslina.![]()
И слушам Цецу, Вајса и живим за фајт.pa ono, kad tako predstavis![]()

I moje isto, ono kad je +30, a dupe umočeno u more, i to u hladovini maslina.![]()

Хвала Лабе, хвала.![]()
Sofka je ekvivalent za pozitivnu energiju, inteligenciju, a istovremeno za eleganciju i žensku lepotu...
- - - - - - - - - -
E, saWo, SaWo, prijatelju moj bivši...našta si spao da te ovakvi brane....![]()

Tu negde, 15 dana Tasos.![]()

e sad nam otkrij koliko kosta, jel ol ekskluziv, koliko zvezdica ima hotel i sl...![]()

Znaš li koliko ljude ovde zabole ona stvar ko ti je bivši a ko sadašnji prijatelj? Ioanko ih menjaš češće nego čarape. Olovčica piši/briši.