SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srbo ubi me u pojam...:rida:

Опуштено, ти си на функцији, теби не требају сисе, моћ и положај је довољан афродизијак.

Као што на пример мушкарцима који имају моћ не треба велики грешни блудиша, он га само стави а женско чељаде свршава, док сиротиња мора да бургија сатима да би постигла исти ефекат.

Бзвзе, фалите се малим сисама, замислите да сад носфи и ками утрче и крену да се фале малим пишама? Па на шта то личи?

:zcepanje:

šta je bre ovo večeras, nadavala sam se tol'ko uokolo , a kad krenem ka tebi izbacuje mi : Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku markojunk.

Опуштено, ти си на функцији, теби не требају сисе, моћ и положај је довољан афродизијак.

Као што на пример мушкарцима који имају моћ не треба велики грешни блудиша, он га само стави а женско чељаде свршава, док сиротиња мора да бургија сатима да би постигла исти ефекат.

imas li ti dusu.. ahahahaha..:rotf:

Ових дана носим цигански шал де год да идем са собом. Нисам навијач и нисам залуђен за те ствари, али ми се свиђа тај шал као модни детаљ.

И све гледам дал ће ови тинејџери што навијају за локални клуб да ми реч кажу због тога, неко ме погледа онако попреко ја му узвратим поглед и не смеју даље од тога да иду. Баш да видим дал ће неко да ми забрани да носим шта оћу да га изнабадам на кеца.

Људи су ко бчеле, чим осете страх има да те изуједају. Ове жутаре и сорошевци кад иду по Сблиту и Далмацији све шапућу кад причају и заносе на хрватски, ја сам све време причо гласно ко што иначе причам и на екавици, нико се није усудијо реч да ми каже, а баш сам чеко неког мамлаза да видим дал ће да крене да ме провоцира.

Možda po nekom nevalidnom paganskom kalendaru. Postoje, tri može se reći "oficinalne" Nove Godine:
Julijanski kalendar - 14.01.
Gregorijanski kalendar- 01.01.
Crkvena Nova Godina i početak novog bogoslužbenog ciklusa- 14.09. )izmedju Velike i Male Gospojine)
Svi datumi su navedeni po Gregorijanskom kalendaru...

A i pojam "Mali Božić" je vrlo problematičan jer vuče na Bosnu i ostatak patarenskog dualizma...Kod nas se današnji praznik ispravno zove- Vasilica...

slazem se... pravoslavci ne slave "mali bozic", tako je mene ucio moj duhovni otac...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back